Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר את הניידת ויש לה גנט 16

זאת בי 4 שנת 2003 -2004 ולהן לא היה אז גנט 17

אבל הגנטים שיש על הניידת הזאת הם לא המקוריים כנראה החליפו אותם בגלל איזו שהיא סיבה

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אותי גם בדק בוחן, העיר לי על הקולר חזית והפילטר פתוח, לא על הבלו ויז'ן, גם אצלי יש מנוע טורבו מקורי, הוא לא קנס אותי ד"א.

פורסם

חבל רק שכיערו ככה את הB4 עם המדבקות המגעילות!!

הם לא יודעים שמדבקות זה לערסים?! :lol:

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

• אלו לא הג'נטים המקוריים של ה-B4
  • למה שמישהו יגנוב ג'נטים דווקא לניידת? כשכל B4 בליסינג בשנים האחרונות מגיעה עם חישוקי סגסוגת..
  • אייל, תסביר לי למה צריך להחליף את כל הג'נטים ברכב הנעה כפולה? צמיגים זה משהו אחר וגם פה אני בספק שקצין הרכב של מתנ"א עושה זאת.

אם בתיאוריה צמיגים לא זהים יגרמו לשחיקה לא אחידה של הדיפרנציאל ועל פי הוראת יצרן חלה חובה לצמיגים זהים בכל הגלגלים (אני מכיר את זה מקרוב כי הפכתי את המדינה בחיפוש אחרי צמיג ברידג'סטון פוטנזה RE050A לB4 של אבא שלי) , מה יקרה במקרה בו אין אחידות בין הג'נטים כלומר : משקל לא אחיד של הג'נטים? נשמע יותר חמור מצמיגים. (לפחות תיאורטית).

כל הר"מ נאמר בהנחה שמשלימים את החסר עם ג'נט מסוג אחר מהמקורי (כי המשטרה לא תשלם את הסכום שעולה ג'נט מקורי בחברה - תאמין לי)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש אלף ואחת מכוניות עם צמיגים וחישוקים לא זהים בסרן הקדמי והאחורי,

וגם הנעה כפולה. אין שום סיבה שהצמיגים או החישוקים יהיו זהים במשקל,

על אחת כמה וכמה כשקוטר החישוקים נותר זהה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אם בתיאוריה צמיגים לא זהים יגרמו לשחיקה לא אחידה של הדיפרנציאל ועל פי הוראת יצרן חלה חובה לצמיגים זהים בכל הגלגלים (אני מכיר את זה מקרוב כי הפכתי את המדינה בחיפוש אחרי צמיג ברידג'סטון פוטנזה RE050A לB4 של אבא שלי) , מה יקרה במקרה בו אין אחידות בין הג'נטים כלומר : משקל לא אחיד של הג'נטים? נשמע יותר חמור מצמיגים. (לפחות תיאורטית).

כל הר"מ נאמר בהנחה שמשלימים את החסר עם ג'נט מסוג אחר מהמקורי (כי המשטרה לא תשלם את הסכום שעולה ג'נט מקורי בחברה - תאמין לי)

אני התכוונתי לרכישת ג'נט זהה, אני עדיין חושב שזה יותר זול מאשר לרכוש רביעיה...זולה ככל שתהיה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

יש לי שאלה:

מה אני אמור לעשות כשעוצר אותי בוחן תנועה ואז מנסה להוריד אותי על צמיגים לקויים כשיש לי בעצם טויו R888 חצי סליקס עם עומק של 5 מ"מ בחריצים?

זה יעזור אם אני אסביר לו שהצמיגים הם חצי סליקס?

פורסם
אני התכוונתי לרכישת ג'נט זהה, אני עדיין חושב שזה יותר זול מאשר לרכוש רביעיה...זולה ככל שתהיה.

אה...

אני זוכר שאוראל סיפר פה פעם כמה עולה ג'נט יחיד לסקודה פאביה בהזמנה מיוחדת (כמה זה היה אוראל? 6K?),

אז ברוב המקרים כשמדובר במקרה כזה - רביעייה סינית תעלה יותר זול מג'נט יחיד בחברה.

אפשר כמובן להשיג מפירוק אבל אני לא בטוח שהמשטרה מתעסקת בזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
יש לי שאלה:

מה אני אמור לעשות כשעוצר אותי בוחן תנועה ואז מנסה להוריד אותי על צמיגים לקויים כשיש לי בעצם טויו R888 חצי סליקס עם עומק של 5 מ"מ בחריצים?

זה יעזור אם אני אסביר לו שהצמיגים הם חצי סליקס?

"הסברים" לבוחן ה"מבין" יקנו לך אך ורק עוד "ליקויים" ברכב, זה הכל.

פורסם

אתם יודעים דרך אגב שניידות תנועה בארה"ב הן אשכרה משופרות?

חלק מגיעות מפורד( לדוגמא) עם ספסיפיקציות וחלקים של פורד רייסינג, חלק נקנות וישר נכנסות לסדנת שיפורים להגברת המהירות הסופית, התאוצה והיציבות.

ניידות כאלה מאוד מבוקשות במכרזים שם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גיא, מכיר את הניידת הזאת - עומדת קבוע בצומת שרה (שם גם צולמה התמונה, נכון? :-)) בכניסה לב"ש.

אייל, אכן - היה מדובר בסכום גבוה מאוד. משהו באיזור 6K.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
גיא, מכיר את הניידת הזאת - עומדת קבוע בצומת שרה (שם גם צולמה התמונה, נכון? :-)) בכניסה לב"ש.

אייל, אכן - היה מדובר בסכום גבוה מאוד. משהו באיזור 6K.

אכן כן, צומת שרה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בפלורידה ניידות תנועה משופרות זה לא מחזה נדיר.. הסיבה העיקרית זה שיש להם שם בעייה מאוד רצינית עם street racing והם צריכים איכשהוא לעמוד בקצב.

חלק מאותם שוטרים אגב מגיעים בסופי שבוע לdrag strips כדי להראות דוגמא (יש להם קבוצות של שוטרים שמתחרות), ולפעמים אפילו יוצא לך לראות ניידות כאלו מרביצות wheelie ויורדות מ10 שניות(!!).

אבי.

פורסם

ממש לא בעיה לרכוש ג'אנט זהה מקורי, בסביבות ה-600 שקל ליח'. אצלי אחד היה עם סריטה מהמדרכה (מהבעלים הקודמים), רכשתי אחד זהה באותו היום שקניתי את הרכב. "16 אימפרזה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...