Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק מעניין אותי לדעת אם זה היה פתוח לכולם או שזה בשושו, כי אני חושב שפיספסתי והייתי רוצה לבוא.

אני חושב שהרבה פספסו

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק מעניין אותי לדעת אם זה היה פתוח לכולם או שזה בשושו, כי אני חושב שפיספסתי והייתי רוצה לבוא.

אני חושב שהרבה פספסו

אם הייתם נרשמים למועדון, הייתם מקבלים הודעה על זה שבוע לפני...

אני תיכננתי לבוא עם חבר, אבל לא יצא...(אני קצת חולה....)

לא נורא. פעם הבאה....

פורסם
קודם כל זה נשמע מגניב גאמיקנה בחורף :) בטח היו הרבה החלקות.

יאללה צריכים לעשות עוד מפגש גדול בגאמיקנה במיוחד בחורף צריך להיות מעניין שם :lol:

לא היה בשושו בכלל - הארוע אורגן במגרש החלקה סגור ומוסדר כדי שלא תהינה בעיות ולא נצטרך להתחבא. אבל מה, הארוע היה סגור לחברי המועדון לספורט מוטורי בישראל. מי שרוצה להצטרף יוכל לשלוח לי מייל ולקבל טפסי הסבר והרשמה. ההרשמה לא עולה כסף ואפשר לעזוב מתי שרוצים. המגבלה היחידה היא שצריך להיות חובב ספורט מוטורי ובן אדם. לא נקבל התפרעות רכבים בארועים של המועדון - חוץ מעל המסלול כמובן :D וגם אז במגבלות הנדרשות.

את הטפסים ניתן להוריד גם מפורום רכב ב YNET וכן למי שיש XP באתר של גיא ממכמונות מהירות http://WWW.SPEEDTRAPS.CO.IL - אנו מעוניינים גם באנשים שחברים במועדונים אחרים זה לא סותר לתפיסתנו, אלא רק יכול להוסיף.

אלון

פורסם

אני מחכה כבר למפגש הבא... בהם יבחרו בעלי תפקידים ויוחלטו החלטות לגבי עתיד המועדון... נוסף על כך, אשמח לשמוע יותר על תוכנית ה"ראלי לעניים" כלומר ליגת ראלי ספרינט עם מכוניות זולות (יחסית) ב 25-30 אלף שקל...

חשוב לציין: נהנתי מאוד מן הארוע, אך פעמיים זה מעט מדי, נוסף על כך, לפי ההודעות חשבתי שמכסימום אצתרך לשלם כ20-30 ש"ח, בפועל זה היה 50 לא נורא אבל היה רצויי לציין מראש (ולא רגע לפני העלייה על המסלול)... שוב, נהנתי מאוד וגם הופתעתי לראות שאני מכיר כל כך הרבה אנשים (בפנים לפחות)

תודה למארגני הארוע (אלון) לאלטרנטיבי (איתי אלון) ולמישל גדז' (MG) ולכל מי שהגיע...

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

אני עושה קורס באלטרנטיבי בשבוע הבא ,

מתנת יום הולדת מחברים שלי ,

מה אתם אומרים על הקורס ? ( מישהו שעשה אותו ) .

• תוכן חדש...