Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אתם חושבים על HYDROGEN ON DEMAND?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מסכים עם האמירה ש"כל העניין זה נקיון", הטרנד הירוק הוא נחמד וחשוב מאוד, אני מעריך שמס' אחוזים בודדים יהיו מוכנים לשלם יותר בשביל זה.

אבל מהפכה אמיתית תתאפשר רק במקביל לכדאיות כלכלית.

אנרגיה מתחדשת- רוח ושמש יהיו כדאיים רק ברמת מחיר נפט של אמצע 2008, בטווח של שנים ספורות יהיה מהפך שכבר התחיל ע"י חקיקה במדינות כמו קליפורניה שמחיבות יצרנים המוכרים רכבים בתחומה לשילוב מנועים שאינם מבוססי עקרון בעירה של דלק מאובנים.

בטח לא 100 שנה, בטח לא 100 אחוז תוך עשור, אבל הכוון והמגמה ברורים- שלטון הנפט לא יחיה הרבה מעבר לאמצע המאה שלנו. מקווה שאשאר מספיק זמן בסביבה כדי לראות אותך אוכל את הכובע, בינתיים כנראה שתמשיך לאכול לנו ת'ראש.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוא אני אספר לך משהו, כאחד שמבין.

מלאי הנפט העולמי הוא בלתי מוגבל, הוא כ"כ גדול שאתה לא תבין את זה.

המחשבה שהוא "הולך להגמר" זה שמועה שמפיצים כל אילי הנפט כדי להעלות את המחיר שלו ואת הביקוש לנפט. אלאסקה מלאה בנפט, המזה"ת והאזורים האסייתים הקרובים לרוסיה מפוצצים וגם הים. שנים של חיים בכד"א יצרו כמויות נפט בלתי נגמרות, אז אל תדבר איתי על מלאי שאוזל...

אני טוען ששום דבר לא יחליף את הנפט ועצם העובדה שאחוז קטן מאד של כלי רכב מונעים באמצעים אחרים (גפ"מ זה לא אמצעי שונה כ"כ מנפט ולדעתי הוא לא נחשב) גם היום שהטכנולוגיה מפותחת מוכיח את זה.

מה ניתן להגיד, חוץ מימים יגידו...

פורסם

בלתי מוגבל.

אולי תפסיק להגיב? על פי מה שאתה אומר הדינוזאורים עוד מהלכים ומייצרים לנו נפט לכל החיים.

קל לך לדבר על זמנים רחוקים אבל אתה פשוט לא מבין על מה אתה מדבר.

פורסם
אני תמיד טענתי ואמשיך לטעון שלא ימצא תחליף לדלק של היום, לפחות לא ב100 שנה הקרובות.

כבר שכחתם את זבינאמו הנביא הגמד אשר נכנס כולו לקרבורטור עקב קוטנו ומשתין בו דלק טהור כולל תוסף עטרה ושביעית ושערות ערוותו אינן נשרפות יען כי נביא הוא?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תגידו לי, אני פתחתי שרשור באיזה נושא? תתמקדו במה ששאלתי!

כל אחד מתחיל לזרוק פה את דעותיו האישיות לגבי כלכלת הדלק בעולם, זה לא מה שמעניין אותי.

מעניין אותי מה דעתכם על המימן כפרוייקט ועל האתר שנותן לכם את הכלים לבניה של הפרוייקט.

תודה!

WHY DRINK AND DRIVE IF YOU CAN SMOKE AND FLY

פורסם
אני אתן לך סיבה אחת מתוך כמה:

מי ששולט בעולם כרגע אלו האנשים סוחרים בנפט, הם לא ייתנו למישהו לקחת להם את הפרנסה.

אתה מתעלם מפרט אחד חשוב...

אם אתה היית מבעלי המניות הכבדים בחברות הנפט, והיית רואה את הלך הרוחות היום מבחינת חקיקה וטכנולוגיה, סביר להניח שהיית מתחיל להזרים משאבים לפיתוח אנרגיה אלטרנטיבית שתשמור לך על הרווחים גם אם יקרה השינוי.

תהיה בטוח שמובילי ענף הנפט עושים בדיוק את זה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
ואולי אתה לא מבין? כמה אתה התעסקת בנושא? כמה חיפשת? אני בטוח שכלל לא...

אחח..כמה שאלסקה יפה

וכמה נפט יש בה....אוקינוס

ממליץ לך לצאת לטיול שם

תהנו

Fairbanks_140207_005.jpg

Fairbanks_140207_114.jpg

Fairbanks_140207_176.jpg

Fairbanks_140207_179.jpg

פורסם
אתה מתעלם מפרט אחד חשוב...

אם אתה היית מבעלי המניות הכבדים בחברות הנפט, והיית רואה את הלך הרוחות היום מבחינת חקיקה וטכנולוגיה, סביר להניח שהיית מתחיל להזרים משאבים לפיתוח אנרגיה אלטרנטיבית שתשמור לך על הרווחים גם אם יקרה השינוי.

תהיה בטוח שמובילי ענף הנפט עושים בדיוק את זה.

ג'רמי

מכוניות PSI לא פגשתי על השבילים האין סופיים

מצורף קו הנפט,מפעל ענק הצינור הזה........

Valdez Alaska - 0608 255.jpg

פורסם

לפותח השרשור - הנושא כ"כ נטחן בפורום שפשוט אין כבר כח להגיב.

חוק שימור האנרגיה שמעת? אי אפשר ליצור מימן וגם לקבל ממנו יותר.

בקשר לכל המכשירים - מכילים בתוכם חומר דלק נוסף שנשרף במנוע וכמובן נגמר אחרי כמה ימים - שרלטנות טהורה.

בקשר לגנרל - בוא תצטרף אלינו חזרה למציאות ותפסיק לדבר על זמנים שאף אחד מאיתנו לא יראה מה אתה אומר?

פורסם
הדוב בתמונה מחפש נפט :p

חיפוש של הדוב

הדובים שם באלסקה עושים הרבה יותר מחיפוש נפט.

הם שוחים כ200 קילומטר אל איים נידחים כי החוש שלהם מדריך אותם ששם נמצאים כלבי ואריות ים.

השחייה הזו בימות חצי קפואות ורוב הזמן הם במים,רעבים מאוד אך נחושים,תארו לעצכם איזו אנרגיה דרושה להם לעבור מרחק כזה על בטן ריקה.

כשהם מגיעים מתנהל קרב ענקים בינהם,עוצמה של הטבע.

פורסם
אל תהיה בטוח שלא נראה אותם....

למה מצאת משהו חדש שנותן חיי נצח?:shock:

אני אולי יזכה לראות את זה, אבל מה עם זקני הפורום:lol:.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

באלקטרוליזה פשוטה יחסית נתן בהחלט ליצר מימן, לא צריך אלטרנטור שונה לא מע' חשמל חדשה.

כן צריך דור חדש של מחשבי ניהול מנוע שידעו להתמודד עם פרמטרים חדשים ואולי מע' הזנה מתקדמת יותר.

מבטיח להקפיץ את השרשור ב2012/3 ולגרום לכל המצהירים היהירים לאכול את הכובע (שלהם, לא שלך גנרל, בשבילך הזמנתי כובע קארבון מסדנא מיוחדת)

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• תוכן חדש...