Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגעה לבסיס ציוד טירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני צריך להגיע לבסיס ציוד טירה (לא של חייל הים - אלא זה שנמצא מול התובלה).

רציתי לדעת איזה קו צריך לקחת מחיפה (מ.המפרץ) \ מה לחפש באתר של אגד

אין הגבלה של שעה

תודה

פורסם

אני שירתתי בבסיס חיל הים הסמוך, אז שים לב:

ממרכזית לב המפרץ אתה עולה על קו 103, ומגיע עד לתחנה האחרונה שזה בתוך מרכזית חוף הכרמל (40 דקות נסיעה).

אח"כ אתה יורד מהאוטובוס,נכנס לתוך המרכזית, פונה שמאלה, הולך ישר עד שאתה רואה מצד שמאל שלך רציפים.

מאתר את הרציף של טירת הכרמל (זה בהתחלה, הראשון או השני) ועולה על קו 45, או 47, או 49- מה שבא קודם.

משם כבר תשאל את הנהג איפה לרדת, זה ממש 5 דקות נסיעה ואתה מגיע.

פורסם

בסיס ציוד נמצא מחוץ לטירה, בעוד שבסיס חיל הים נמצא עמוק בתוך טירה- רק ברכב תוכל להתנייד בין הבסיסים.

לבסיס חיל הים סע רק דרך קו 45, משום ששאר הקווים ברגע שהם נכנסים לטירה הם עושים סיבובים שלא נגמרים.

פורסם

אני לא צריך לחיל הים אני צריך לבסיס ציוד

ואין לי רכב =\

טוב הבנתי שפשוט צריך לשאול את הנהג ולקוות לטוב :)

פורסם

אבל במקום אוטובוס - קח רכבת מלב המפרץ לחוף הכרמך- 10 דק' במקום 40 באוטובוס.

יש מעבר ישיר בין תחנת הרכבת לתחנה המרכזית של אגד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כן ידוע.

אני בכלל מגיע מבנימינה אז אקח רכבת ישירה.

רשמתי הגעה ממרכזית המפרץ כי זה היה נראה לי המקום הכי הגיוני שממנו שממנו לוקחים אוטובוסים:roll: (כמו ששמת לב אני לא מאיזור חיפה)

:-)

פורסם

אז אם זה כך, סע ברכבת עד חוף הכרמל, יש מעבר תת קרקעי למרכזית בחוף הכרמל, גש לרציף מס' 2 של טירת הכרמל (אלא אם שינו את זה מאז 2007), ותשאל את הנהג איפה לרדת.

אני יודע איפה זה אבל לא יכול להסביר לך מכאן, זה על הכביש הראשי לפני שנכנסים לטירה (האוטובוס נכנס בכניסה צפונית).

• תוכן חדש...