Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגיד, איך אתה סוחב את הביצים שלך ?

יש לך ביצים של בת יענה, אם נתת אולטימטום על חניה.

כאילו, זה מה שמטריד בנאדם במקום עבודה ? החניה ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל אחד והשריטה שלו, אותי זה מטריד, את מישהו אחר יטריד משהו אחר. בתור חבר בפורום רכב (כלומר אתה סוג של חובב רכב) אתה צריך להבין גם למה זה מטריד.

בכל מקרה, נתתי את זה כדוגמא כדי להראות לאיזה רזולוציות יורדים היום בחברות כדי לחסוך כמה שקלים בחודש , הפרטים עצמם לא כ"כ מעניינים.

בגדול, אני עובד במקום מאוד בעייתי מבחינת חניה (גם אם אתה רוצה לשלם לחניון, אין מקום בחניון ברדיוס של כמה ק"מ)

אז כן, כשרוצים לקחת לך משהו שרשום במפורש בחוזה , זאת הפרת חוזה אז אי אפשר לקבל את זה בהכנעה כמו ביטול הטבות נוספות למשל, שלא קיימות בחוזה.

לא הייתי מגיע למצב של איבוד המשרה בגלל זה ,אבל אף פעם לא מזיק לנסות -עובדה שזה הצליח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אנחנו דווקא מגייסים. אבל מעט מאוד אנשים ובפינצטה.

אבל לא מעט מכרים שלי פוטרו משלל חברות שונות.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
החוכמה בזמנים כאלה ובכלל ,היא להחזיק כמות ידע קריטית אצלך כך שאין לך תחליף באירגון (תהליך שנבנה לאורך שנים), ואז אתה מגיע למצב שאתה מחזיק אותם בביצים ולא יכולים לפטר אותך, אלא אם כן סוגרים את הבאסטה והולכים הביתה.

לשכות האבטלה מלאות בבדיחות מהלכות על 2 שחשבו ש"להם אין תחליף" (בלי חו"ח כוונה אליך).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כן, גם בתי הקברות מלאים בהם (כמו שאומרת הבדיחה הידועה והמוכרת)

שומדבר לא בטוח, אבל אתה רואה דוגמאות בשטח בלי סוף.

בוא נגיד שגם אצלנו, קודם פיטרו מישהו, אחר כך חשבו ואז כשגילו שהבן אדם קריטי לאירגון, החזירו אותו (והפעם ידו היתה על העליונה..., הוא היה יכול להעמיד תנאים) ופיטרו מישהו אחר במקומו שאמנם היה עובד מעולה, שעשה בדיוק מה שאמרו לו על הצד הטוב ביותר ובמהירות מדהימה, אבל לא החזיק בידע ו/או קשרים שהם קריטיים לארגון.

בכל מקרה, ובלי קשר לפיטורים , מה רע בלהיות גורם מוביל בתוך הארגון?

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

האמת היא שאני התחלתי לעבוד לפני 3 שבועות בחברת היי-טק,

ואצלנו לא מפטרים, להפך דווקא מגייסים (כמובן שלא כל אחד, ולא באותה משכורת כמו פעם).

אבל אני יודע ששנת 2008 הייתה השנה הכי רווחית בהיסטוריה של החברה (מדובר על רווח נקי של מליונים),

ושנת 2009 ככל הנראה גם תהיה טובה (אנחנו מתעסקים בין היתר בסקטור ציבורי שלא חסר לו כסף, סקטור ביטחוני).

הדבר היחיד שהפסיק זהו הסבסוד של ארוחות הצהריים ע"מ לחסוך כמה גרושים בכל חודש.

בסה"כ אני מרוצה, והפיטורים לא ממש נראים באופק, למרות שמי שלא טוב (לא משנה כמה שנים הוא בחברה וכמה הוא יודע) מפוטר.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אייל , למה שאתה מתאר יש פתגם סיני עתיק

מי שמשקיע שוקע מי שטוב טובע ומי שחרא צף :twisted:

כול הבאסה לי, אני לקראת סיום קורס QA עם ציונים מעולים וחותם בלשכה

והם רוצים לסדר לי לעטוף קרמבו במפעל..

בן אדם רוצה לעבוד באמא שלו רוצה לעבוד אבל במקצוע שלו

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם
לשכות האבטלה מלאות בבדיחות מהלכות על 2 שחשבו ש"להם אין תחליף" (בלי חו"ח כוונה אליך).

כמה שאתה צודק.

בחברת האם שלנו(אורבוטק) היה גל פיטורים של כ200 איש בארץ ובעולם ואני מאמין שבסוף הרבעון הראשון יהיה גל נוסף, אולם אצלנו(חטיבה רפואית) לא היו זעזועים(עדיין:wink:).

לעומת זאת חברה שלמה נמחקה אצלנו בבניין עקב פשיטת רגל.180 איש הלכו הביתה,ובמקומות נוספים סביב המצב גם כן אינו מזהיר.

אבל זה המצב, אמנם יש פרפורים בכל פעם ששומעים את הדברים הללו,בטח לאנשים כמוני עם התחייבויות וילדה,אבל במקרה הגרוע,נעבוד בכל עבודה,עד שהמצב ישתפר,שנים לא מעטות ידענו תקופות טובות שהתבטאו בהמון צ'ופרים ותנאים ,וגם עכשיו שהמצב רע ,לא צריך לטמון את הראש בחול,צריך לקחת דברים בפרופורציה ולהאמין בעצמך שבכל מצב אתה תדאג שיהיה לך טוב.

פורסם

אייל זה נכון שלהחזיק ידע ולהחזיק מנגנוניים קריטים באירגון יגרמו לממונים לחשוב פעמיים לגבי המיקום שלך בזמנים קשים אבל נוכחנו לא פעם ולא פעמיים שמנהלים גרועים יעשו הכל כדי לחסוך ולהשאיר את הטוסיק שלהם עוד כמה חודשים, כל מני ניסיונות לפטר עובדים שמניעים תהליכים קריטים ולהפיל את העבודה על עובדים זולים יותר, פחות מנוסים שבסופו של דבר יעשו את העבודה בדרך לא דרך וכו'..

מה שכן, כמו שכבר אמרתי פה, מה שאמר לך המנהל ההוא מהווה סימן שהתחת שלך על הכוונת וכדי לך מהר מאוד לפעול ולהתחיל להזיז עניינים כי אתה ממש לא רוצה לדעת מה זה לחפש עבודת QA בימינו, על אחת כמה וכמה בבדיקות ידניות כמו מה שאתה עושה היום.

אבי.

פורסם

הדהר הנכון הוא לא להחזיק אף אד בביצים אלא להיות עובבד טוב שנאמן למערכת ומוכן לתת מעצמ כדי להציל את הספינה בה הוא נמצא.

הקיצוצים קיימי בכל המגזרים ולא רק בהיי טק. אני רואה קבלני משנה בתחום המתכת שמתחננים לעבודה בכל מחיר ונתקל בהרבה אנשים שפוטרו ובאים לחפש עבודה בל דבר ובכל מחיר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
כמה שאתה צודק.

בחברת האם שלנו(אורבוטק) היה גל פיטורים של כ200 איש בארץ ובעולם ואני מאמין שבסוף הרבעון הראשון יהיה גל נוסף, אולם אצלנו(חטיבה רפואית) לא היו זעזועים(עדיין:wink:).

לעומת זאת חברה שלמה נמחקה אצלנו בבניין עקב פשיטת רגל.180 איש הלכו הביתה,ובמקומות נוספים סביב המצב גם כן אינו מזהיר.

אבל זה המצב, אמנם יש פרפורים בכל פעם ששומעים את הדברים הללו,בטח לאנשים כמוני עם התחייבויות וילדה,אבל במקרה הגרוע,נעבוד בכל עבודה,עד שהמצב ישתפר,שנים לא מעטות ידענו תקופות טובות שהתבטאו בהמון צ'ופרים ותנאים ,וגם עכשיו שהמצב רע ,לא צריך לטמון את הראש בחול,צריך לקחת דברים בפרופורציה ולהאמין בעצמך שבכל מצב אתה תדאג שיהיה לך טוב.

מחר אני במקרה עושה אירוע לאורבוטק בבית יד לבנים בכפר מנחם.

עפ"י הידוע לי, ב2008 הם היו הכי רווחיים מ81 כשהחברה הוקמה.

שלא יספרו לך סיפורים..

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

אגב , עוד משהו :

בכמה חברות שאני אישית מכיר, עברו לעבוד 4 ימים בשבוע.

בהתחלה זה על חשבון ימי חופש של העובדים, בשלב הבא הם יתחילו לראות את זה בנטו.

ועוד לא התחלנו לדבר על כך שהעבודה של המפוטרים נופלת על אלה שלא פוטרו, ככה שאתה עובד הרבה יותר קשה והרבה יותר שעות, באותו כסף או במקרים רבים : אפילו בפחות כסף.

לפחות הפיחות ברכבי הליסינג , נותן יותר פרנסה למוסכים השונים, אולי כדאי לבצע הסבה מקצועית :D

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...