Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקטע הוא לא התאמת הגוון אלא מרקם הצבע

לא משנה מה יעשו ואיפה, הצביעה לא תיראה זהה לשאר הרכב מבחינת מרקם ואחידות, מי שמבין יודע על מה אני מדבר.

חלק שנצבע בחברה (במיוחד צביעה איכותית כמו בפולקסווגן) לא יראה כמו חלק שנצבע אצל פחח או צבעי, לא משנה כמה טוב הוא יהיה. הרי השריטה תמולא בחומר פחחים, תשוייף, תושחז ותיצבע ולא יעזור כלום, זה לא יראה כמו משטח "בתול" שנצבע במפעל.

לעומת זאת , מילוי טוב של השריטה כפי שהצעתי ופוליש עדין באיזור, יגרום לה להיעלם מן העין.

הייתי עושה זאת ולו רק כדי לוודא שאין מישהו ששם עין על הרכב ומיד אחרי צבע חדש יבוא וישרוט שוב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בנצרת עילית, לא אציין את הסביבה שלי מסיבות אישיות.

בכל אופן יש עוד רכבים יקרים ברחוב שלי (מאזדה 6 חדשה, 2 פולקסוואגן טוארג כחולות מטאלי, אודי A3 3 דלתות, אודי A4 וולוו S60) ואני הראשון לסבול את זה, זה לא תופעה שמתבצעת באופן קבוע אלא ונדליזם של כמה חארות, ונצרת עילית היא לא המקום היחיד בו כאלו דברים קורים.

ברחוב מקביל לרחוב שלי יש לנד-קרוזר שחורה בגרסתה היוקרתית, ועל הכנף האחורית חרטו לו לב גדול (כל הכנף לב אחד גדול).

כואב לי הלב עליו ועל הטוראן שלי :cry:.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הטויוטה שהייתה לנו בזמנו גם "זכתה" לביקור: הרכב נשרט כולו (כולל גג, מכסה מנוע ומטען, כל הדלתות והכנפיים). ונדליסטים היו ויהיו עוד.

לצבוע את מכסה המנוע תמיד אפשר, מדי פעם עבור על המקום עם פוליש ווקס ותראה איך תצליח לטשטש את רובה. אם עדיין יפריע לך העניין אז תשקול צביעה.

פורסם

אני נוטה לכיוון של צביעת המקום עם קיסם.

אני מתכוון לקחת קיסם ומעט מאוד צבע עליו, ולא למלא את השריטה בצבע (כי אז יראו את הצביעה) אלא רק לצבוע את הבסיס הלבן שיהיה שחור כדי לטשטש.

זה הכיוון שלי, ומיד לאחר מכן וקס שבמילא אני אמור כבר לעשות לכל הרכב בטיפול הבא..

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אלון, לא משנה העלות של הרכב (לא שאני מזלזל ב174K), גם הרכב שלי עולה מעל 100K (ועוד תוספות ב15K), אבל אני יכול להגיד לך משהו, כאחד שהתעסק מספיק עם מערכות החוק:

אין !!! מחיר לחופש, לא 174000 אלף ש"ח ולא 1.740.000 ש"ח (מליון ושבע מאות ארבעים אלף) !!!

את השריטה שלך אפשר לצבוע, עוגמת הנפש חולפת עם הזמן (מנסיון), אבל אם תכנס לכלא בגלל איזה זבל, זה כתם לכל החיים.

לגבי המקרה, אני אישית תומך בטשטוש עם קיסם, לא מאמין שצביעה תצא ברמה של המפעל, ביחוד שזה צבע שחור ובטח יש איזה נצנצים של המיטלי.

בכל מקרה, שלא ישתמע שאני מזלזל בכסף, אבל זה עדיין רק רכב ולא שווה להתעצבן ולא שווה הבריאות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

יו, אלון, שלא תדע עוד צער!

אוותר על האיחולים הלבביים לילדים שעשו את זה, ורק אחזק את האופיה של לעבור על השריטה עם קישמי שיניים ולנצל טוב טוב את הפוליש של צ'מפיון.

ערב טוב.

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

השריטה ניראית רע.

אני חושב שלא ניתן להעלים אותה לחלוטין חוץ מצביעה מלאה של מכסה המנוע.

אולי צביעה מקומית של השריטה + פוליש אחרי זה יעזור.

פורסם

אני מאחל לך פותח השרשור שזאת תיהיה השריטה האחרונה שהרכב יראה:)

לצערי גם אני שבוע לאחר שהוצאתי את הרכב שלי מצבע כללי ששילמתי עליו ממיטב כספי קיבלתי לא סתם שריטה אלה חרשו ממש פס ברוחב של 10 מילימטר על כל הכנף האחורית ממש עד הפח.

תראה אם זה ממש מפריע לך אז יש בעלי מקצוע ממש טובים שיצבעו את מכסה מנוע בלי שאף אחד ישים לב למעט חדי העין או מקצוענים השאלה היא הכדאיות של הדבר, לדעתי תיגש לכל פחח טוב יש להם מקחולים מיוחדים דקים מאוד שימלא לך את את השריטה על מנת שלא תיווצר חלודה וזהו.

אני דרך אגב צבעתי מחדש את כל הכנף:(

פורסם

אלון , האם השריטה היא לחלוטין בצבע לבן , או שבבחינה מעמיקה נדמה שיש שכבת לצבע לבן ומתחתייה שכבת צבע שחור?

הצבע הלבן של השריטה לא אומר בהכרח שהיא הגיע עד לשכבת צבע היסוד , למרות שהסבירות היא שכן (מהתמונה אני מתקשה להבין משהו , ואני עוד יותר חושד שהתמונה היא לאחר הפוליש , ואם כך לא נוכל לקבוע גם אם התמונה תהיה באיכות גבוהה יותר) , לעתים מדובר בשריטה שעברה עומק מסוים בשכבת הלכה ואולי גם בשכבת הצבע (אבל שוב , עדיין לא חדרה את כל שכבת הצבע , כך שהשריטה אינה הגיע עד לצבע היסוד) .

אם השריטה אכן חדרה עד לצבע היסוד , אין לי מה לחדש , וכמור שנאמר תהיה חייב לצבוע (ולא , אתה לא תוכל לתקן זאת באמצעות פוליש , לא משנה כמה תנסה , במקרה הטוב ביותר תוכל לטשטש אותה ככה אבל הצבע שלך הוא צבע קשה ועדיף להמנע "ממשחק" איתו) .

אם השריטה לא חדרה עד לשכבת היסוד , ומדובר במקרה השני בו השריטה גרמה לשכבת הלכה לאבד את השקיפות שלה , בהחלט ניתן יהיה לתקן (יכול להיות שבמחיר כבד של הסרת כמות גדולה מאוד משכבת הלכה , וזה שיקול שתצטרך להחליט עליו לבדך) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אגב, יש עוד שיטה : שימוש בחומר מילוי שנראה כמו ליפסטיק ומחזיק כמה חודשים עד שצריך לחדש אותו שוב.

מצ"ב תמונות לפני ואחרי שריטת מפתח ברכב הקודם שלי. (התמונה הימנית - אחרי)

השיטה שהשתמשתי כאן : מילוי השריטה באמצעות "ליפסטיק" ייעודי וביצוע ווקס על האיזור.

P1010096.jpg

P1010012.jpg

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

התיקון שעשית אולי הוא לא קבוע אבל יצא לך ממש טוב לדעתי.

זה נראה פיתרון לא רע בכלל.

יש לך יותר פרטים על ה"ליפסטיק" הזה?

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
התיקון שעשית אולי הוא לא קבוע אבל יצא לך ממש טוב לדעתי.

זה נראה פיתרון לא רע בכלל.

יש לך יותר פרטים על ה"ליפסטיק" הזה?

בטח,

המוצר נקרא COLOR MAGIC PLUS של טרטל ווקס, לקח לי קצת זמן להיזכר כי את המוצר שהיה לי -נתתי לבחור שקנה ממני את הרכב.

colour_magic_chip.jpg

איכות התוצאה משתנה מרכב לרכב, למשל על הכסוף הנוכחי שלי התוצאות פחות טובות.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...