Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה "כיף", הבוקר ירדתי מהבית לכיוון האוטו (הטוראן השחורה) וראיתי שריטה על המכסה מנוע.

השריטה באורך בערך חצי מטר והיא עמוקה (היא בצבע לבן, זאת אומרת שהוא הגיע עד המתכת, לא ?).

כנראה נעשתה אתמול בלילה, מדי פעם מסתובבים חארות בני 14-15 שמשחקים אותה נרקומנים בשלוש בלילה וכנראה הם היו אחראים לזה. שישי שעבר הסובארו הייתה מחוץ לחניה הסגורה שלי והיה הטור שלה לחתוף - רוקנו כמעט לגמרי את האוויר בגלגל האחורי הימני, ממש כאילו מתנכלים לנו.

לקחתי ג'ילדה ושפשפתי קצת, השריטה נהייתה פחות בולטת, כנראה שחלק מצבע הבסיס עלה למעלה והדגיש את השריטה.

השריטה בכל זאת בולטת מאוד, והרכב עצמו חדש ושחור, שזה ממש כואב לעין וללב.

ניסיתי לשחק קצת עם פוליש ווקס, אבל זה טשטש במעט מאוד את השריטה.

האם כבר אין מה לעשות ? השריטה נראית כאילו נעשתה עם אבן חדה מאוד, זאת אומרת הרוחב של השריטה לא גדול, כמו רוחב סכין יפנית, אבל השריטה ארוכה מאוד.

תודה :cry:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מבאס.

אני הייתי הולך לצבעי, מכין בקבוקון בצבע הרכב על פי הקוד המתאים, וממלא את השריטה באמצעות קיסם שיניים.

כבר עשיתי זאת לא פעם.

זה עדיף על צבע חדש למכסה מנוע שלא יתאים לצבע שאר הרכב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

פחח / צבעי טוב יידע לעשות התאמת צבעים, בעיקר אם הצבע "חדש" יחסית ואין הבדלי צבע בינו לבין הרכב במקור. מניסיון.

בכל אופן, מאחל למי שעשה את זה מחלות קשות חשוכות מרפא, להם ולכל בני משפחתם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
ניסיתי לשחק קצת עם פוליש ווקס, אבל זה טשטש במעט מאוד את השריטה.

תעשה את זה מדי פעם שוב ושוב עד שלבסוף תעלים את רובה. זה מה שעשיתי בזמנו וזה עזר.

כואב הלב.

פורסם
פחח / צבעי טוב יידע לעשות התאמת צבעים, בעיקר אם הצבע "חדש" יחסית ואין הבדלי צבע בינו לבין הרכב במקור. מניסיון.

בכל אופן, מאחל למי שעשה את זה מחלות קשות חשוכות מרפא, להם ולכל בני משפחתם.

בטיפול הבא יש לי וקס חינם לרכב מצ'מפיון כפיצוי על כך שלא קיבלתי בזמן מדף אחורי לבגאז', אני חושב שאני יתייעץ עם הפחח שלהם לגבי זה.

הרכב בן חמישה חודשים בערך, הצבע לא אמור להשתנות כל כך בתקופה קצרה כל כך, ועד שרוב הזמן היה בחורף.

GOLF אני מפחד לפגוע בצבע, אני מעדיף השריטה תשאר בולטת מאשר לא כל כך בולטת אבל כל מה שמסביבה נראה זוועה.

אני עכשיו חושב, השיטה של אייל נשמעת לי הגיונית למדי, מה אתם אומרים ?

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

תתייעץ עם בעל מקצוע לגבי האופציות לתיקון.

קשה לייעץ מה לעשות אם לא ראינו את השריטה...

אני ממליץ על "אבי בר" בראשון לציון,

הוא יוכל לספק לך חוות דעת לגבי האפשרויות לתיקון,

גם אם תחליט ללכת רק על בקבוקון צבע וקיסם שיניים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

חבל"ז לצערי. יש לי רכב כהה(כחול כהה) והוענקה לי שריטה לתפארת כבר בחודש הראשון לרכישה וכך גם קרה לחברים שלי שקנו מכוניות כהות. כל הפטנטים שהוזכרו ואחרים שלא הוזכרו לא פותרים שריטות עמוקות ונסיונות לצבוע בעדינות הסתיימו במפח נפש כי התיקון לפעמים נראה גרוע מהשריטה. לומדים לחיות עם השריטות וזהו. החוליגנים לדורותיהם לא יעלמו ואני החלטתי שבעתיד אקנה רק רכבים לבנים(חוליגנים לא מתים על גוון זה שאיננו מבליט שריטות מתוחכמות) וזהו.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

אתה צריך לצבוע את כל מכסה המנוע מחדש- ברכב של 5 חודשים לא יהיו הבדלי צבע.

אני אהיה קצת קיצוני אם אומר שאני מאחל לאנשים שעשו זאת- לנסוע ברכב, לעשות תאונת דרכים ושהכריות אוויר לא ייפתחו.

קצת קיצוני- אבל זה בדיוק מה שאני מאחל להם.

פורסם

קונד', נחמד שאתה ממליץ על אבי בר, שהוא תותח ללא צל של ספק, אבל ידידנו אלון מצפון הארץ אז אני לא יודע עד כמה זה עוזר לו.

אלון, אין מה לעשות עם זה, מקסימום לטשטש, אני אישית לא הייתי צובע כי יעשו לך אח"כ עוד שריטות במקום, ככה זה, אנשים יש להם עיניים צרות (לא בהכרח ילדים), בגלל זה גם לא אכפת לי שכל האוטו שלי שרוט למרות שהוא חדש.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

עם כל הקיצוניות שבדבר, אני מאחל להם את כל הרע שבעולם, על הרוע לב הזה של לגרום למישהו להתבאס ולהתעצב כל כך כי שרטו לו את הרכב החדש שלו שעולה כל כך הרבה כסף.

והנה העלתי תמונה :

המצב לילה בפלאפון (סליחה על האיכות) קצת מדגיש, אבל המציאות לא רחוקה בהרבה.

תמונה061.jpg

פורסם

מי עושה צבע אצל צ'מפיון ? עדיף ללכת לפחח מומחה שלא קשור לצ'מפיון, יותר זול ובדר"כ גם יותר טוב.

בעקרון בין 300-500 ש"ח בערך לצביעה טובה, אני אישית מאמין שאצלכם בצפון אפשר למצוא יותר זול (אבל זול מתחיל ב-ז' אל תשכח)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
החוליגנים לדורותיהם לא יעלמו ואני החלטתי שבעתיד אקנה רק רכבים לבנים(חוליגנים לא מתים על גוון זה שאיננו מבליט שריטות מתוחכמות) וזהו.

תתפלא.

הרכב שלי צחור כשלג, ובכל זאת החוליגן השכונתי התורן החליט לקשט אותו בשלל שריטות על דלת תא המטען בשבוע שעבר.

אני בהחלט מבין לליבו של אלון. חוסר הכבוד לרכושו של אחר והעובדה שנזק כזה נעשה במזיד פשוט מרתיחה.

אבל אני מציע לחכות קצת עם התיקון. גם כי אתה עלול לגלות שאחרי שבוע השריטה פחות מפריעה לך, וגם כי תיקון מהיר ויעיל של הנזק גורר לעיתים נזק חוזר מהיר ויעיל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...