Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתחיל עם מוסר ההשכל: לפני קצת יותר משנה רכשנו במחסני חשמל רדיו דיסק של פירמה בשם "נאקאצ'ימי" או משהו דומה, כדי שישמש לחדר התינוק.

אני לא זוכר את המחיר, אבל כניראה שזה היה זול במיוחד, כי אני רואה בפרסומות שמצלמות וידאו מהפירמה הזאת נמכרות בכמה מאות ש"ח.

אמרתי לעצמי שגם אם איכות הסאונד בשירי ערש לא תהיה מדהימה זה לא יפגע בשמיעה המוסיקלית של הילד ומה כבר יכול להתקלקל במכשיר כל כך בסיסי?

זהו, שמהיום הראשון, הדיסקים קפצו.

ואני לא מדבר על צרובים, אלא על דיסקים מקוריים (למרות שבמפרט כתוב שהמכשיר קורא MP3 וצרובים).

כמובן שיש אחריות, אבל מי יכול להגיע בשעות העבודה למשרדי היבואן בנס ציונה?

בקיצור, צריך המלצה למשהו אמין יותר.

פורסם

לפני שנתיים רכשתי ממחסני חשמל רדיו דיסק לאמא שלי במתנה ליום הולדת שלה, שישמש אותה למשרד בעבודה.

רכשתי של SANYO, עובד מצויין עד היום! עלה בערך 400 ש"ח.

פורסם

תאמין לי שנאקאמיצ'י לא קנית.

אולי נאקאסומי.

כל רדיו-דיסק של חברה מוכרת יעשה את העבודה.

(פיוניר,קנווד, פנסוניק, סוני, LG, איוואה וכו' וכו')

פורסם

מה הבעיה לקנות Nakamichi?

החברה פשטה את הרגל לפני שנים, לא?!

אז כל מה שנשאר זה למכור את השם בכמה גרושים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אולי נאקאסומי.

צודק.

הסתכלתי עכשיו וזה nakasumi, פירמה כל כך איזוטרית שאפילו אף אחד לא טרח לרשום כתובת אינטרנט בשם הזה.

אולי מדובר אפילו במותג פרטי של היבואן או של רשת מחסני חשמל.

כניראה זו שיטה של להמציא שם שדומה לשם מוכר. מזכיר לי שבהום סנטר יש סדרה של מוצרים עם מותג Kenon (שדומה ל Canon) ושבסופרמרקט יש טלויזיות LCD של מותג Pilot, שנשמע כמו משהו מוכר ומכובד, אבל רק נשמע.

• תוכן חדש...