Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות הונדה סיוויק 2009 . האוטו הזה טוב מאוד, ביצועים טובים צריכת דלק טובה יחסית למנוע 1.8 אבל שמעתי שהוא מיוצר בטורקיה . רציתי לדעת למה כולם נרתעים מזה שהאוטו מיוצר בטורקיה

פורסם

מאותה סיבה שאנשים נרתעים מלקנות את הקורולה של 2000-2005, איכות ייצור בסטנדרט נמוך יחסית.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

קודם כל הבעיה היתה רק בין השנים 2003-2004 ורק בקורולה סדאן.

לא צריך להכליל ולפסול את כל התוצרת הטורקית, אני מאמין שהונדה יודעים מה הם עושים.

פורסם

ממליץ לעשות חיפוש. היו כבר כמה דיונים כאלה. אני אישית עדיין מעדיף את התוצרת ממפעל אם. כדי שייצור בחו"ל ישתלם, יצרנים לעיתים משתמשים בספקים מקומיים לכל מיני חלפים. זה לא רק הרכבה, במיוחד אם הייצור הוא בכמויות גדולות. ייצור במדינות עולם השלישי זול יותר, לכן בסופו של דבר מחיר הרכב נעשה נמטך בהרבה. זה עוד מקום איפה יבואן עושה קופה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הטענות שהיו כלפי אמינות הקורולה ה"טורקית" נגעו לאיכות המכלולים ובעיקר המנוע. אין שום קשר להרכבה שבוצעה בטורקיה.

דוגמא נוספת- סקודה לפני 15 שנה נחשבה לבדיחה על ארבע גלגלים. מישהו היום מפקפק באיכות הייצור הצ'כית? לדעתי (ולדעת כתבי רכב), האוקטביה הקודמת הרגישה איכותית ואמידה יותר מכל פולקסוואגן בורה/גולף IV שיוצרה בגרמניה והיא בטח לא נהייתה חביבת נהגי המוניות בגלל הצורה החיצונית "המהממת" שלה.

תהיה סמוך ובטוח שמערכת בקרת האיכות הקפדנית של הונדה הטורקית לא נופלת מזו של היפנית, אחרי הכל הם לא יעזו לסכן את קונצנזוס האמינות המעולה שהחברה עמלה עליו במשך עשרות שנים.

פורסם
קודם כל הבעיה היתה רק בין השנים 2003-2004 ורק בקורולה סדאן.

לא צריך להכליל ולפסול את כל התוצרת הטורקית, אני מאמין שהונדה יודעים מה הם עושים.

מנסים לחסוך כמה שיותר כסף, גם עם זה כביכול פוגע באיכות ההרכבה.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

זה לא ממש רלבנטי לישראל אבל רלבנטי לדיון.

ב.מ.וו מרכיבים גם במצרים בגלל השוק המקומי הגדול שם והקרבה למפרץ, לא תקנה ב.מ.וו שמיוצרת\ מורכבת שם?

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
לא תקנה ב.מ.וו שמיוצרת\ מורכבת שם?

ברור שלא! תיהיה גם בטוח שצרכן ישראלי ישלם בדיוק את אותו סכום עבור אחת שמורכבת בהגרמניה ומקום אחר. מי שירוויח מזה, רק היבואן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ברור שלא! תיהיה גם בטוח שצרכן ישראלי ישלם בדיוק את אותו סכום עבור אחת שמורכבת בהגרמניה ומקום אחר. מי שירוויח מזה, רק היבואן.

גם אם במחיר זול יותר בגלל עלות תובלה נמוכה?

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

כמה מחיר יהיה יותר זול? אם בומר סדרה 7 עולה נניח 700K ויציעו אותו ב-350K, זה דבר אחד. דבר אחר אם יציעו אליו 670.

מצד שני, אם היה לי כסף לקנות כזה רכב חדש, הייתי עושה יבוא אישי. באותו סכום הייתי מקבל רכב מאובזר יותר.

פורסם

הסיבות להרכבה בטורקייה פשוטות;

עלות עבודה נמוכה יותר, קיצוץ בעלויות שינוע ורווח ליצרן ממכירות בשוק הטורקי שמתפתח בהתמדה.

לארץ מיובאות לא מעט מכוניות מטורקייה - יונדאי אקסנט, פיאט דובלו, פורד קונקט, רנו מגאן סדאן ועוד.

באף אחת מהן לא היו בעיות הרכבה, ואם היו (כמו בפורד קונקט, לדוגמא) הן לא היו קשורות לארץ הייצור אלא לתכנון רשלני.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

הקורולה התורכית הייתה ביזיון לטיוטה והוריד אותה כמה רמות , ביונדאי לא ניו לי תקלות כמו בקורולה טורקית,

אך כנראה זה נוגע רק לדגמים ספציפיים של כלי רכב,

כדוגמאת האוקטביה, יש לי אוקטביה שנת 2000, עברה 315K על מנוע וגיר מקוריים בניגוד לגולף שבעיקרון זה אותו הרכב בדיוק רק שלא שרד את ה200K

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם
שלום אני מעוניין לקנות הונדה סיוויק 2009 . האוטו הזה טוב מאוד, ביצועים טובים צריכת דלק טובה יחסית למנוע 1.8 אבל שמעתי שהוא מיוצר בטורקיה . רציתי לדעת למה כולם נרתעים מזה שהאוטו מיוצר בטורקיה

מעקב קצר אחרי ההודעות שלך הראה שכולן קשורות לסיויק, למחיר שלה ולזה שהיא מטורקיה.

אז או שמ2008 אתה רוצה רכב ולא קנית כי חיכית לירידת מחירים\יצור ביפן\למשיח או שאתה מושתל של איזה יבואנית אחרת.

במיוחד חורה לי ההדגשה של המשפט בהודעה שלך - זו קביעת עמדה - לא שאלה.

STI 2004

• תוכן חדש...