Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

יש לי ברכב(הונדה סיוויק חמש דלותות)מערכת סטנדרטית בסיסית סבירה לחלוטין.

מה האיכות סאונד ה מקסימלית שאני יכול להפיק ממנה?יש סיכוי שזה יהיה אפקטיבי אם אני אצרוב שירים שעולים על 320KBPS או שהמערכת לדעתכם לא תגיע לרמה הזו?

תודה!

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

אתה שוקל להוסיף רכיבים או שזה לא בא בחשבון, אם כן אני הייתי מוסיף סאב כמו רוקפורד P1 או משהו בסגנון בתיבה אטומה, אני מעריך שאיכות השמע שלך תשתנה משמעותית, חבר שלי הוסיף רק סאב על מאזדה 3 ופתאום הכל נשמע אחרת.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

לא,אני לא שוקל להוסיף כלום,

רק שאלתי בשביל לקבל זווית שונה בפעם הבאה שאני אבנה דיסק לאוטו.

אולי השאלה שלי לא הובנה.

כביכול השאלה שלי(עם ניסוח עילג) היא כמה KBPS הרמקולים שלי יכולים להוציא,שוב,רמקולים פשוטים וקונסולה מובנת של הונדה סיוויק(אגב,אני לא יודע למה,אבל במידה וזה מתקלקל עולה להחליף אותה 7 אלף שקל לא כולל מע"מ,אבל זה כבר לא רלוונטי.)

פורסם

הרמקולים לא מוציאים KBPS אלא הרמקולים גורמים לאוויר לזוז ונוצרים גלי קול שמגיעים לאוזן ואז המוח שלנו מתרגם את זה למוסיקה!

פורסם

מה הבעיה?

תצרוב את אותו השיר פעם על 128 ופעם על 320

ותראה אם אתה מצליח לשמוע הבדל, ככה תדע אם יש טעם לצרוב שירים על 320.

:cry: !!SOLD!!

פורסם

על פי רוב, ברוב המערכות, ורוב האנשים לא יבדילו באיכות מ192 ומעלה. ושלא נדבר על 320 VS מקורי.

עשרות רבות של מבחנים עוורים מוכיחים ויוכיחו זאת שוב ושוב.

זה לא מונע ממני להשמיע ברכב כמעט רק דיסקים מקוריים וצרובים בפורמטי לוסלס השונים. APE FLAC..

128 במערכת בינונית/בינונית+, כבר תשמע הבדל ברוב הפעמים.

yossiam, מכל הסאבים והתקציבים בעולם בחרת בP1?

פורסם
הרמקולים לא מוציאים KBPS אלא הרמקולים גורמים לאוויר לזוז ונוצרים גלי קול שמגיעים לאוזן ואז המוח שלנו מתרגם את זה למוסיקה!

אני יודע,בגלל זה כתבתי בסוגריים שזה מנוסח בעילגות,למען הפשטות של השאלה.

על פי רוב, ברוב המערכות, ורוב האנשים לא יבדילו באיכות מ192 ומעלה. ושלא נדבר על 320 VS מקורי.

עשרות רבות של מבחנים עוורים מוכיחים ויוכיחו זאת שוב ושוב.

זה לא מונע ממני להשמיע ברכב כמעט רק דיסקים מקוריים וצרובים בפורמטי לוסלס השונים. APE FLAC..

128 במערכת בינונית/בינונית+, כבר תשמע הבדל ברוב הפעמים.

yossiam, מכל הסאבים והתקציבים בעולם בחרת בP1?

תודה על התשובה העניינית והברורה,בדיוק התשובה שרציתי לשמוע!

פורסם

בדחיסה של 128 בפירוש יש הבדל - הסאונד מושטח במלוא מובן המילה, בחלק מהמקרים אף חתוך.

אני יכול להשמיע טרקים של כל מיני להקות כמו ואיה קון דיוס ועד טראנסים ב128 לעומת 192 עד 320 שנדחסו מהמקור ישירות (כולל ה128) יש הבדל מוחשי.

בין 192 ל320 אני באופן אישי לא מרגיש הבדל אבל בכל זאת אני דוחס ל320 בכדי שהפגיעה אם ישנה, תהיה מינימלית.

בין דחיסה ל320 מדיסק מקור - אני באופן אישי, לא מוצא שום הבדל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

P1 הוא דוגמא לסאב שלדעתי האישית עובד לא רע בכלל והתקציב הנדרש הוא נמוך כמובן שיש אין ספור חלופות אך יש את שאלת ההגברה, מה הבן אדם מחפש מבחינת אופי סאונד וכמובן מגיע הרגע של התקציב.

אך זה לא רלוונטי כיון שהבנתי זה לא על הפרק מבחינת פותח השרשור.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

• תוכן חדש...