Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום נסעתי עם הפולו קלאסיק שלי באיזור העמק-כפר תבור. במשך כמה דקות עקב אחרי מישהו ולבסוף כשעצרתי שאל אותי אם אני מוכר את האוטו, ניסתי לייצר מחשבה מהירה ולתת תשובה.

עניתי ואמרתי שבינתיים אני לא מוכר את הפולו, הבחור לקח את המספר טלפון שלי ואמר שיטלפן

עכשיו לסוגיה.

בלי עין הרע הפולו עושה לי הרבה בעיות, יש לי דפיקה בדלת האחורית שעולה לפי שמאי 3.5K ואני ממתין לכספי הביטוח, החברה שלי לוחצת למכור כי טוענת שהאוטו "נאחס".

עכשיו, במקרה והוא יתקשר ויהיה על מה לדבר, כמה עליי לדרוש על האוטו? הנתונים הם:

פולו קלאסיק שנת 97, מנוע 1600, 100 כ"ס,קילומטרז' 135K (מנוע שהחלפתי לפני שנה וחצי), קלטצ' חדש,משאבת מים חדשה,מצבר חדש,הכל באמת חדש וכל פעם יש לי תקלה אז אני שוב קונה חדש(אין שכל?!)

כמובן שצריך להוסיף את את המחיר הרגשי שגבוה בהרבה מהחומרי, לפי דעתי מסתכם בכמה עשרות אלפי שקלים, אבל בואו ונהיה ראלים...

אז כמה לדרוש?

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

ברוב הפעמים שמכרתי רכב ביקשתי יותר ממחירו במחירון או יותר ממחיר השוק המקובל.

אף פעם לא הייתי לחוץ למכור, גם כשהרכב החדש כבר היה בחניה.

מי שממש ירצה את הרכב שלך ישלם עליו את מה שהוא שווה. מי שירצה מציאה ממילא ינסה לשחוט אותך במחיר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אתה לא יכול לדרוש, אף אחד לא חייב לך כלום. אתה יכול לבקש.

בדוק בלוחות כמה מבקשים על רכבים דומים, ותדע כמה לבקש על שלך, בהתאם למצבה.

על הערך הסנטימנטלי אף אחד לא ישלם בפולו. קשה לך להפרד ממנה ? אל תמכור. לא ישלמו לך עבור הגעגוע.

במקומך לא הייתי מוכר את הרכב כי בישיבת פורום אחרונה הוחלט שגם אם תמכור לא ישנו לך את היוזר בפורום. תשאר עם הפולו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

השאלה הבאמת תמימה שלי היא כיצד עושים עם מנוע חדש תוך שנה וחצי 135 אלף קילומטר ? כאילו אתה עובד עם האוטו שלך ?

ישן בו ? אני פשוט לא מבין איך נוסעים 135 אלף קילומטר בשנה וחצי

פורסם
מנוע 1600, 100 כ"ס

אתה בטוח בנתון שאתה כותב?

הייתה לי איביזה שנת 99 עם מנוע 1600 (8 שסתומים) בעלת 75 כ"ס, לפי מה שאני יודע המנועים זהים לאיביזות ולפולואים.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

זה הרכב הראשון שלך?

אוטו סניטימנטלי מאוד קשה למכור.

בשבילך היא ה-אחת. בשבילי בתור קונה היא עוד אחת.

לסנטימטים אין כסף.

כל רכב שיש בו תקלה בעל הרכב מתקן, זה לא טובה שהוא עושה, אין משאבת מים או אין מנוע או אין מצבר, הרכב לא נוסע.

אני חושב שאכן אתה עושה בשכל שאתה נשאר עם הרכב שלך.

אם אתה אוהב אותו וקשור אליו סתם תעלב מכל מיני אנשים שיבואו לראות אותו ותבין שמבחינתם זה סתם עוד פח עם גלגלים והעיקר להוריד במחיר כמה שיותר.

פורסם

דודה שלי לפני שנה מכרה את הפולו שלה

פולו קלאסיק שנת 97, 1600 ידנית

נמכרת ב-2500 מעל המחירון כי הרכב היה יד ראשונה ועם 85,000 קילומטר...בלי החלפת מנוע

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כמו כן תבדוק מה אתה יכול לקנות בכסף שאתה מקבל עליה פלוס כמה אתה יכול להוסיף.

אל תשכח שאם אתה קונה שוב רכב משומש בן כמה וכמה שנים, אתה עלול להצטרך להשקיע חלק או כל מה שציינת מעלה.

ככה יש לך את הרכב שלך, שהכל בו תקין (בלי עין) והדברים המהותיים הוחלפו וצפוי לך שקט (שוב, בלי עין).

פנק את הרכב שלך בדלת אחורית חדשה, בטח אפשר להשיג מפירוק באותו צבע אפילו ובמחיר זול.

קיבלתי הצעה מטורפת לפני כחודש למכור את הרכב שלי בסכום אדיר מעל המחירון ,

אבל בדיקה במחירון לוי יצחק גילתה שגם אם אוסיף על המחיר 10-15 אלף ש"ח, אין לי משהו יותר טוב לקנות

מאשר אותו רכב בשנתון יותר מתקדם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

דפדפתי היום ביד 2 ואני יגיד לכם את האמת

המצב על הפנים!

איביזות 04-06 עם קילומטראג' בעננים וכאילו עם הצבעים הכי משעממים אדום לבן תכלת

גולף ופולו- אין אחת שווה את הסכום שדורשים עליה

פג'ו ורנו- על מה בדיוק אמורים לשלם בפג'ו 206 1400 סמ"ק 03 שעולה 58 אלף שקל (מחירון על פי דבריו של המוכר)

בקיצור חבר'ה השוק של הרכבים היום11/1/09 לא ממש מזהיר פנים

*בדקתי אם אני רוצה לעלות בשנתון של הרכב שלי ל04 ולמצוא רכב איכותי אני צריך למכור את שלי במחירון ולהוסיף 16 אלף שקל בשביל לעלות שנתיים

פורסם

דווקא כולם מדברים על זה שהשוק הוא של קונים ויש הרבה מכוניות טובות למכירה ומעט ביקוש( אם מה שאגב אני מסכים)

ואתה טוען הפוך ,אם כך כנראה שהמצב בסדר גמור.

בכל מקרה רכב טוב שמור ומטופל עם קילומטאג' סביר תמיד קל למכור ויותר קשה למצוא.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
כמו כן תבדוק מה אתה יכול לקנות בכסף שאתה מקבל עליה פלוס כמה אתה יכול להוסיף.

אל תשכח שאם אתה קונה שוב רכב משומש בן כמה וכמה שנים, אתה עלול להצטרך להשקיע חלק או כל מה שציינת מעלה.

ככה יש לך את הרכב שלך, שהכל בו תקין (בלי עין) והדברים המהותיים הוחלפו וצפוי לך שקט (שוב, בלי עין).

פנק את הרכב שלך בדלת אחורית חדשה, בטח אפשר להשיג מפירוק באותו צבע אפילו ובמחיר זול.

קיבלתי הצעה מטורפת לפני כחודש למכור את הרכב שלי בסכום אדיר מעל המחירון ,

אבל בדיקה במחירון לוי יצחק גילתה שגם אם אוסיף על המחיר 10-15 אלף ש"ח, אין לי משהו יותר טוב לקנות

מאשר אותו רכב בשנתון יותר מתקדם.

בדיוק,

זה הקריטריונים שלפיו אתה צריך ללכת ולדעת אם למכור בכלל.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...