Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש פה מטורף מגעיל אחד :-P (בוגדני מגעיל1) שעשה התקנה הזויה לחלוטין ברכב זהה אם אני לא טועה.

אבל הוא פירק את המושב האחורי ועשה בניה לשני IDMAXים.

מקסימום תרד קצת בגודל של הסאב - אפשר למצוא היום סאבוופרים כמו האסאסין שנשמעים לחלוטין כמו סאב 12 אינטש לכל דבר - סתם דוגמה.

JL W6 - חבל על הזמן, גם 10 אינטש.

אני מטורף ?? :lol:

בכול מקרה אני לא ממליץ לך לשים את הסאב בבאג'ז מהסיבה הפשוט שיש בין הבאגז לפנים הרכב כמעט 50 ס"מ של פח עבה, חללים ריקים, ומנגנון די מסיבי של הגג כול אלו יצרו דיליי די מסיבי בסאב מה גם שכמו שכתבו פה הבאג'ז מאוד מוגבל מבחינת בניית תיבה כי מהרגע שתשים שם תיבה מתאים+מגבר וכ'ו לא יהיה לך אפשרות להכניס שם כמעט כלום, אולי תחתונים ושנקל חדש,

ולגבי המנגנון אין לך מה לדאוג כמו שאמרו פה

עצה שלי, תבנה במושבים האחוריים או לחילופין במנהר האמצעית

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

או שתשיג זו סאבים 10 אינטש מיועדים להתקנה שטוחה, תעשה בידוד מ-ט-ו-ר-ף בדלתות ותקבל תוצאה סבירה מינוס בסופו של דבר כי לשבת על הסאב עצמו וכשהוא פועם בתוך הדלת, לא ראה לי שתקבל את התוצאה הרצויה - אבל זה הדבר הכי קרוב למעט סאב קדמי 8 אינטש בתיבה פצפונת כמו שיאריק עשה בפאסאט שלו בזמנו בבניה אישית.

סה"כ אם אתה יכול להסתפק בקצת פחות מסאב, העצה של רועי אולי היתה ההכי קולעת עד עכשיו בסופו של דבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...