Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה קצת מוזרה .

האם סאונד (כלל סאב קומפוננט וכו'..) יכולה להזיק למערכת הגג החלשמית ברכב ?

מדובר ברכב CC 206 .

תמיד היה לי פחד שכמו הפלסטיקים שרופפים עם הזמן , כך גם מערכת הגג הנפתח :

* שהגג לא יכנס נכון

* שהמנוע יפגע.

וכו'..

האם החשש שלי נכון ?

פורסם

החחשש שלך לא מוצדק.

רק לדאוג שההתקנה תהיה נקיה ומסודרת ולא "תתנגש", פיזית או חשמלית עם אותה המערכת של הגג.

למערכת הגג ממילא יש בלאי מהסוג שציינת "שכמו הפלסטיקים שרופפים עם הזמן..", מערכת הסטריאו לא תשנה זאת לטוב ולרע.

פורסם

פעם אחת המראה המרכזית הצליחה להתעופף לי בגלל סאב 15 אינטש שהיה לי ברכב, מעבר לזה, שום דבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני בג'וק הזה הרבה שנים ולפורום הזה יש חלק מאוד גדול .

אני עובר לרכב חדש ופחדתי להעביר את הציוד לרכב .

אם אפשר נצל"ש קטן

איך בידיוק מרכיבים את הסאב בCC ?

אין מספיק מקום מאחור בשביל סאב נורמלי...(או לפחות לסאב שלי)

פורסם

יש פה מטורף מגעיל אחד :-P (בוגדני מגעיל1) שעשה התקנה הזויה לחלוטין ברכב זהה אם אני לא טועה.

אבל הוא פירק את המושב האחורי ועשה בניה לשני IDMAXים.

מקסימום תרד קצת בגודל של הסאב - אפשר למצוא היום סאבוופרים כמו האסאסין שנשמעים לחלוטין כמו סאב 12 אינטש לכל דבר - סתם דוגמה.

JL W6 - חבל על הזמן, גם 10 אינטש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני ממליץ בחום על זוג של סקאן ספיק 7" אתה מוזמן לשמוע אותם אצל זה פשוט מדהים כמה שהם חזקים דויקים והכי חשוב לך לא תופס מקום.

פורסם

רועי - זה עדיין לא תחליף הולם לסאב.

הם מעולים הם חזקים כמעט כמו סאב או סאב קטן אבל זה לא תחליף.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי לדעתי הוא עושה עבודה מצויינת אצלי בזוג כמובן.

אני הצאתי לו את הסקאן ספיק בגלל שהוא רצה תיבה קטנה.

אפשר ללכת גם על סאב כמו הIDQ "8שהוא גם סבבה.

פורסם

רועי,

הID8 זה בדיחה מעליבה, ראיתי אותו באוטו של אוראל, הדבר הזה לא מוציא באס בכלל.

האלמנטים שהצעת מעולים בתור וופרים אבל לא סאב וופרים, שום אלמנט 7 הכי טוב בעולם לא יוציא 40 הרץ טוב כמו סאב 12 בינוני אפילו

פורסם
האמת שכבר יש לי סאב של חברת -cadence will bist

הוא מפלצתי ביחס לגדול של הCC

אתה מתכוון ל WILD BEAST

בכל אופן תבדוק אם הסאב עם התיבה נכנסים ב באגז של ה CC ועדיין אפשרי לפתוח את הגג (לא מאמין)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ברור, אני יודע אבל הם עושים עבודה טוב אצלי אולי באמת הם לא יכולים לרדת כל כך נמוך (מבחינה מכנית)

אבל הם מהירים מאוד מדוייקים מאוד והכי חשוב זה הנפח הקטן שהם צריכים. שבעצם בגלל זה הגעתי אליהם.

אבל מספיק עם הקטילות רד מזה לך על איזה סאב 12 אינץ או 10 אינץ טוב ולך למתקין מקצועי שיוכל לעזור לך בעניין תיבה שתכנס לך ברכב.

בהצלחה.

פורסם

בפיג'ו 206CC יש בעיה של גובה בתא המטען בגלל המקום אליו הגג אמור להתקפל.

יש תיבה מיוחדת שבנויה לרכב הזה שניתן להזמין אותה כמעט אצל כל מתקין רציני.

בנוסף, תמיד ניתן לבנות תיבה במיוחד לרכב שלך.

יש מספיק מתקינים שיוכלו לעשות זאת, אתה יכול להריץ חיפוש בנושא.

under construction..

• תוכן חדש...