Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שהדליק אותי היו דברי מפקד חיל האויר דאז (שלאור התבטאויותיו וביצועיו קודם להיות רמטכ"ל והוביל אותנו לניצחון מזהיר בלבנון תוך כדי מכירת מנייות בטלפון) שאמר שפרט לרעד קל בכנפיים זו היתה פעולה מוצלחת עם תוצאות טובות מאוד.

אם טעיתי אני מתנצל :oops:

הבנתי כי מדובר בחיסול "סאלח שחאדה" מפקד גדודי החאמס , ושני בכירים נוספים , ובנוסף אזרחים וילדים .

אייל - לא טעית רעד קל בכנף זה חיסול סאלח שחאדה.

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא זוכר שמות ויכול להיות ששייכתי את ההתבטאות המגעילה שלו מחיסול אחד למקרה אחר. אני אנסה למצוא את החיסול שעליו דיברתי.

ד"א מה שאותי מרתיח במלחמה הזו זה שכמעט בכל שיגור או שהחולייה מחוסלת לפניו או מיד עם השיגור. אם לצה"ל יש את היכולות האלה מהאויר ומהים למה לעזזל תושבי שדרות והקיבוצים היו צריכים לסבול 8 שנים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כי השלטון מעדיף קאסמים בשדרות על מחבלים מתאבדים בתל אביב (מהמון סיבות).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא זוכר שמות ויכול להיות ששייכתי את ההתבטאות המגעילה שלו מחיסול אחד למקרה אחר. אני אנסה למצוא את החיסול שעליו דיברתי.

שי - נדמה לי שעכשיו חובת ההוכחה עליך.

אני לא זוכר פצצה של טון שהוטלה על פחונים, אז שתבסס את הטענה שלך או שתחזור בך.

האיש (עם ההתבטאות המגעילה כדבריך), הוא מלח הארץ, אדם שנתן את רוב שנותיו למדינה ושתרומתו גדולה בהרבה ממה שעשינו כולנו גם יחד.

פורסם

שמעתי שהיום היה עוד רעד קל בכנף - חיסול "שר" (כלומר טרוריסט עם תואר) של החמאס.

בתקווה להרבה רעידות בכנפיים, שיחסלו בין היתר את איסמעיל הניה ואת הפייבוריט שלי : א-זאהר.

כמו כן, זה הזמן לאדות את חאלד משעל בדמשק.

אחרי שהורדנו את הרצים, הפרשים והצריחים הגיע הזמן להוריד את המלך והמלכה. (שח-מט)

בנוגע למה ששי אמר : לצערי הרב , אין שום סיכוי שהורדנו פצצה של טון על פחונים. החלום הרטוב שלי (מבחינה בטחונית) זה להוריד פצצה של טון על הפגנה של החמאס (או תהלוכה) אבל גם את זה לא עושים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

טוקבק מYNET בתגובה לחיסול השרחבל (שר + מחבל)

מה לעשות כאשר אתה נקלע לתוך שיחה בה אחד "מיפי הנפש" התורניים, בדברו על מתקפות הטרור, אינו מאמין שיש צורך בתגובה נמרצת?

1. כנס לשיחה ושאל: האם יש להגיב צבאית על תוקפנות טרור?

2. כאשר יגיד "לא", שאל "למה לא?"

3. חכה עד אשר יאמר משהו בנוסח:"...מכיוון שהדבר יגרום למותם של חפים מפשע נוספים ,..שזה דבר נורא..., ויביא לאלימות נוספת ולהסלמה..."

4. כאשר יגיע למחצית המשפט הכה בו בכח בפניו.

5. כאשר תראה שהוא מנסה להחזיר מכה, תעיר את תשומת ליבו, והסבר לו שזן תהיה שגיאה גסה מצידו, וזה מנוגד לערכים שלו שירביץ חזרה, כי הדבר עלול להביא להסלמה ולאלימות נוספת.

6. חכה עד אשר יסכים לטיעון הזה, והסכים לא לבצע אלימות נוספת.

7. הכה בו שנית, והפעם ביתר שאת.

8. חזור על שלבים 5 עד 8 עד אשר יבין שלפעמים צריך להכות בחזרה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אין לך מושג כמה אתה טועה, מיטב מנהיגי הימין (הימין) וכל המעורבים בהנהגה מכל קצוות הקשת הפוליטית לא היו מוכנים לחיות עם תינוקות פלסטינים נמחצים למוות תחת שרשראות D9 צה"לי, אפילו אם הם היו יודעים שלא יהיה כל תגמול או כל זעקה על הפשע כנגד האנושות שכזה.

לפי דעתי לפחות,אם "מיטב מנהיגי הימין" מעדיפים לחיות עם חיילים מתים ושבוים מאשר תינוקות מתים של חמאסניקים או של תומכי חאמס(או של כאלה שכפו את זה עליהם בכח) אז יש בעיה רצינית בהנהגה(ברור שיש בעיה בלי קשר אבל גם בנושא הזה).

to finish first first you have to finish

פורסם
אנושיות ??

איפה היית במהלך 8 השנים האחרונות כאשר ישובי הדרום ספגו 8000 טילים ??

אז אתה וכל השמאל לא צעקתם כמו שכולם צועקים היום , הצביעות פשוט מרקיעה שחקים.

איפה אתה היית כל השמונה שנים האחרונות? איפה היו מנהיגי הימין? איפה היה המטכ"ל? (אני מקווה שאתה מבין שזאת סתם טענה פופוליסטית).

ולעניין שמעניין אותי - אתה מוכן להכיר בארגון החמאס כממשל הלגיטימי של רצועת עזה?

ולעניין אחר, נניח שתצביע למישהו בבחירות. נניח שהמישהו הזה יחליט להכריז מלחמה על מדינה אחרת, נניח שנהיה הצד החלש במשוואה, אתה תסכים שהמדינה האחרת תרצח את המשפחה שלך?(הורים, אחים, אחיות, ילדים,ילדות וכו') רק בגלל שנניח איזה סא"ל מתחבא בשכונה שלך (ואתה אפילו לא יודע על זה)?

אתה מוכן שהם ירצחו את המשפחה שלך גם אם לא הצבעת לאותו מנהיג דגול?

זה כל העניין - הלחימה צריכה להישאר ענינית. ועם כל הצער על מה שאני עומד להגיד עכשיו - חיילים אמורים למות במלחמה - זאת האמת.

אם אתה לא רוצה שתיפול שערה אחת מראשו של חייל, למה לא פשוט להרעיל את כל תושבי עזה?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

האם זו הסיבה האמיתית לילדים המתים בעזה?

BEFORE:

1.jpg

2.jpg3.jpg

AFTER:

5.jpg

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=82478&highlight=%D7%A2%D7%96%D7%94

שירשור אחד מיני רבים שעיקרו דיון ביטחוני פוליטי (רגע לפני ההתנתקות).

בדיון הזה תומכי הימין מזהירים מטילים על אשקלון , שבנתיים הגיעו כבר עד ראשון לציון , ושמר מזלזל בסיכוי למלחמה בלבנון .

אם תחפשו בהיסטורית הפורום אני בטוח שתמצאו עוד לא מעט שירשורים בסגנון .

כבר עשרות שנים אותו סיפור , הימין מזהיר השמאל מזלזל ונבואת הימין מתקיימת.

העיקר שאתם מרגישים חכמים ונהורים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אז :idea: בסדר , יש לנו פצע עם דימום קל היום , מה אתה מציע :roll:

אין טעם להלחם את מלחמת האתמול .

היה , נגמר - מה הטעם לפתוח את הפצע שוב ( תיבת פנדורה )

אנשים הבינו , הפנימו ולכן היום פועלים נגד הטרור .

אל תדאג - הזיכרון לא כל כך קצר , זוכרים הכל .

אין טעם לחטט בפצעים ישנים - צריך להתקדם ולראות איך אנחנו משיגים שקט בתנאים של היום .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

בנוגע למה ששי אמר : לצערי הרב , אין שום סיכוי שהורדנו פצצה של טון על פחונים. החלום הרטוב שלי (מבחינה בטחונית) זה להוריד פצצה של טון על הפגנה של החמאס (או תהלוכה) אבל גם את זה לא עושים.

חלום רטוב של הרבה אנשים. אבל זה לא כזה פשוט. אני סבור שהם מערבים (בכוח או לא בכוח) אנשים תמימים ואזרחים פשוטים (ולא דווקא תומכי חמאס) בתהלוכות האלו, למקרה שאנחנו נשתגע ונפציץ. ואז, יקראו לזה "טבח עם", הפלסטינים יזעקו לשמיים ויאשימו אותנו (כרגיל), וכל המדינות יפות הנפש (כמו שנזכרו לעיל) גם כן יאשימו אותנו על פגיעה בחפים מפשע ועוד האשמות מפה עד לשמיים ויווצר תוהו ובוהו (או שלא? אי אפשר לדעת מה יהיה לאחר מכן).

אבל, שורה תחתונה - אני בעד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בדיון הזה תומכי הימין מזהירים מטילים על אשקלון , שבנתיים הגיעו כבר עד ראשון לציון , ושמר מזלזל בסיכוי למלחמה בלבנון .

אם תחפשו בהיסטורית הפורום אני בטוח שתמצאו עוד לא מעט שירשורים בסגנון .

כבר עשרות שנים אותו סיפור , הימין מזהיר השמאל מזלזל ונבואת הימין מתקיימת.

העיקר שאתם מרגישים חכמים ונהורים.

אם יש לך ידיעות אחרונות של הסופ"ש הנוכחי, במוסף 7 ימים, יש את הטור של יאיר לפיד.

יש לו פסקה שלמה שמתייחסת בדיוק לנושא הזה - ואוי, כמה שהוא צודק...

אם אין לך, אני אשתדל לסרוק את הפסקה המדוברת מחר..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כל מי שחושב שמיטוט שלטון החמאס יביא לכך שחובבי ציון ישלטו בפלסטינים, תועה טעות מרה.

אפשר בהחלט לחסל את הזרוע הצבאית והמדינית של החמאס, הרבה יותר קשה לחסל אותם אידיאולוגית.

מטרת המבצע, המוצדק מאד לכשעצמו, היתה ליצור מאזן הרתעה ולא לחסל את החמאס, משימה שכלל לא עלתה על הפרק.

ביום שאחרי, החמאס ישוב במלוא המרץ לשלטון, כי אין אופצייה אחרת, והוא יהיה אחראי על שיקום הרצועה.

מאז מינוי באשיר ג'ומייאל לנשיא לבנון בימי מלחמת שלום הגליל ב 82', ישראל נימנעת מלקבוע מי יהיו מנהיגי האיזור, מה שמותיר שתי אפשרויות - השלמה עם השלטון הקיים או לא.

גם במבצע הצבאי המוצלח ביותר, צריך לדעת מתי לעצור, על מנת לא להפוך ניצחון נאה לניצחון פירוס.

אם ישראל תמוטט כליל את שהמעט שנותר משלטון החמאס, כל הצרות של הפלסטינים יפלו על ראשינו, וזה בדיוק הדבר האחרון שאנחנו צריכים היום.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...