Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

כרגע הרכב שנמצא בידי הינו טויוטה קורולה 05' 1.6 רכב שאני מאוד מרוצה ממנו מכל הבחינות(אמינות,דלק,נהיגה וכדו'...).

עכשיו החלטתי לקנות רכב מדגמים של 09' שהיציאה שלהם תתחיל בסביבות ינואר.

בנוסף לזה החלטתי להשתדרג קצת והחלטתי לקנות או סיוויק חדשה 1.8 או מאזדה 6 חדשה 2.0.

רציתי לדעת בעיקר מאנשים שיש להם אחד מהרכבים האלה או סתם מאנשים שמכירים את המכוניות האלה איזה רכב עדיף מבחינת:ביצועים,תצרוכת דלק,אמינות,עלות החזקה\טיפולים וכדו...

אני יודע שיש הבדל במחירים(בערך 10K) אבל בכל זאת אם יש הבדל רציני בין המכוניות אני מוכן להשקיע אותו...

נ.ב

אם יש לדעתכם רכב אחר בסכומים האלה שעדיף(והצריכת שלק שלו נורמלית וההחזקה שלו לא בהרבה יותר יקרה) אז גם לרשום כי אני לא ממש נעול על הרכבים האלה ובחרתי באחד מהם בינתיים רק ממחקרים קטנים שאני ערכתי.

תודה!ושבוע טוב לכולם!

פורסם

בגדול אתה משווה רכבים מרמות שונות, כלומר אתה צריך למאזדה 6 להשוות את האקורד של הונדה.

בכל מקרה לגבי הסיוויק.

הטיפולים לא יקרים מידי, יש באתר את המחירון טיפולים.

אני כמעט גם בטוח שהסיוויק הרבה יותר חסכונית בדלק מהמאזדה.

עוד אני יכול לספר לך על הסיוויק אבל זה בלי השוואה למאזדה עכשיו, שהיא יושבת ממש טוב על הכביש, הזויות גלגול מאוד קטנה והיא יציבה כמו טנק על הכביש.

הבלמים שלה מאוד נושכים.

המנוע אין מה להתלונן עליו כמובן שהוא לא מכונית מירוץ, אבל מאוד נמרץ, אף פעם לא חסר כח (בשבילי לפחות). כל לחיצה על הגז האוטו פשוט מתחיל לעלות מהירות לא משנה אם זה עליה או לא, יחסית לכוח שלו הוא מאוד חסכוני. שלי עושה 6.6L\100km , וגם בחישוב בתחנות דלק הסטיה היא גג של ק"מ+- לליטר כלומר בין 14-16 ק"מ לליטר בנסיעה רגוע שרב הזמן הסל"ד מתחת או ב 3000.

המנוע גם מאוד שקט, ב100 קמ"ש אתה בקושי שומע אוטו.

רעש מהגלגלים כן נשמע באוטו אבל לי זה לא ממש מפריע.

כיסאות מאוד נוחים ואוחזים.

מה שכן אם אתה לוקח את הסיווק תזמין ישר עם חיישני רוורס, כי אין הרבה שדה ראייה לאחור.

• תוכן חדש...