Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כב' השופטת אטליא וישקין מבית המשפט לתעבורה בפ"ת גזרה את העונשים הבאים על והבה שלתיאל אשר האושם בגין חמישה מקרים שונים, בהם נהג בזמן פסילה.

בגין אישום מס' 1 : 6 חודשי מאסר בפועל, 6 חודשי מאסר על תנאי ו 10 חודשי פסילה מלקבל רישיון נהיגה.

בגין אישום מס' 2: 6 חודשי מאסר בפועל , 6 חודשי מאסר על תנאי ו 10 חודשי פסילה מלקבל רישיון נהיגה.

בגין אישום מס' 3: 6 חודשי מאסר בפועל , 6 חודשי מאסר על תנאי 10 חודשי פסילה מלקבל רישיון נהיגה.

כנ"ל לגבי אישומים 4ו-5

פל 000114/03

פורסם

נהיגה בזמן פסילת רישיון.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אם אני לא טועה, חמשת המקרים הם על אותה עבירה, לכן כל פעם גם מופעל התנאי הקודם לא ?

זה אמור לצאת עוד יותר משנתיים וחצי לא ככה ?

פורסם
כב' השופטת אטליא וישקין מבית המשפט לתעבורה בפ"ת גזרה את העונשים הבאים על והבה שלתיאל אשר האושם בגין חמישה מקרים שונים, בהם נהג בזמן פסילה.

בגין אישום מס' 1 : 6 חודשי מאסר בפועל, 6 חודשי מאסר על תנאי ו 10 חודשי פסילה מלקבל רישיון נהיגה.

בגין אישום מס' 2: 6 חודשי מאסר בפועל , 6 חודשי מאסר על תנאי ו 10 חודשי פסילה מלקבל רישיון נהיגה.

בגין אישום מס' 3: 6 חודשי מאסר בפועל , 6 חודשי מאסר על תנאי 10 חודשי פסילה מלקבל רישיון נהיגה.

כנ"ל לגבי אישומים 4ו-5

פל 000114/03

....אז הייתם מצפים לא להתקל באחד כזה על הכביש יותר בחיים נכון?

:shock::shock: הפתעה :shock::shock:

אני מאמין שהבחור יחזור לנהוג הרבה לפני שנראה לכם, יש פה דפוס התנהגות, הרי את כל ה"על תנאי" האלה הוא לא קיבל יום אחד OUT OF THE BLUE... היו לו הרשעות קודמות (אני מניח) והוא היה "מועד" מלכתחילה... בכל מקרה, הנקודה שלי, היא שלעבריינים כמוהו צריך טיפול מעבר לעונש, כי את הדפוס הזה, של זלזול בחוק ובאוכפיו, והתנהגות רפטטיבית כמו שלו לא ניתן כל כך תקן בעונש כמו על ידי טיפול.

(כמובן שאני גם בעד להעניש אותו..)

רון.

-זה או לטפל או להוריד לו את הידיים, ואמנם נכון שלהוריד לו את הידיים יהיה יותר אפקטיבי ויותר זול.... אבל זה יעורר גלים שליליים בציבור... -

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אם אני לא טועה, חמשת המקרים הם על אותה עבירה, לכן כל פעם גם מופעל התנאי הקודם לא ?

זה אמור לצאת עוד יותר משנתיים וחצי לא ככה ?

ממש לא :!: התנאי יכול להיות מופעל רק אם העבריה נעשתה לאחר העונש.

כל שנותר הוא לקוות שבנאדם קיבל את העונש במצטבר ולא חופף...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ככל הנראה העונש ירוצה בחופף ולא במצטבר - ענישה של שנתיים ומעלה במאסר בפועל מקובלת על עבירות חמורות בהרבה, כגון הריגה שמקורה בתאונת דרכים. גרם מוות ברשלנות, למשל, בד"כ לא מגיע למאסר של יותר ממספר חודשים, ולפיכך לא סביר שנהיגה בזמן פסילה תגרור ענישה של מאסר בפועל לשנתיים וחצי...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
ככל הנראה העונש ירוצה בחופף ולא במצטבר - ענישה של שנתיים ומעלה במאסר בפועל מקובלת על עבירות חמורות בהרבה, כגון הריגה שמקורה בתאונת דרכים. גרם מוות ברשלנות, למשל, בד"כ לא מגיע למאסר של יותר ממספר חודשים, ולפיכך לא סביר שנהיגה בזמן פסילה תגרור ענישה של מאסר בפועל לשנתיים וחצי...

תכנס/י לפס"ד המצורף:

העונש הינו 30 חודשים מאסר בפועל.

24 חודשים שהוטלו בגין שפיטתו על העברות שנידונו, אליהם יצורפו 12 חודשים שהשופט החליט להפעיל מתנאי שהיה קיים, כאשר מתוכם 6 בפועל מצטבר ו-6 בחופף.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...