Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני חודש וקצת קניתי רכב (יונדאי קופה 2003 V6) שהתגלתה תקלה במנוע שלה.

בוכנה מספר 5 נשרטה ויש צורך לחרוט את המנוע.

מכיוון שאין אני מאמין בתיקונים שכאלה, החלטתי להחליף מנוע.

האם קיים מקום בישראל שיהיה מעוניין לרכוש את המנוע המוחלף (110 אלף קילומטר, ללא בעיות נוספות) בעלות זולה?

מנוע חדש שווה 40 אלף שקל, ביבוא עלות המנוע סביבות 15 אלף שקל, אני מוכן למכור אותו AS IS במחיר של 5,000 ש"ח.

מישהו מכיר או יכול להכווין אותי למקום שיהיה מעוניין לרכוש ממני את המנוע?

פירוקיות, מוסכים המומחים בשיפוץ והחלפת מנועים וכו'...

תודה!

פורסם

קודם כל המנוע שלך הוא 110 קילומטר? או שאתה מנסה לרכוש עליו ?

כיום הישראלים רוכשים מנוע לפירוק הוא על 40 אלף קילומטר וזה בשיווי ל2000-3000 אלף₪ .

חבר שלי סיפר לי שהוא קנה מנוע חילופי שהוא על 40 אלף קילומטר לפיאט פונטו ב2000₪ .

ואני לא יודע אם המחיר עלה או ירד .

פורסם

כן, קניתי מנוע, כשיסתיים המשפט אפרסם את כל מה שהיה.

אגב,

הסיבה שאני רוצה למכור את המנוע הנ"ל היא בגלל שהוא יחסית יקר מאוד, בטוח איפשהו בישראל יש בעל מקצוע שירצה לרכוש מנוע ב5, לתקן אותו, למכור אותו ב15 אלף (ולא, אתה לא יכול להשוות מנוע של פיאט פונטו בשווי 2000 שקל למנוע 2.7 ליטר V6)

השאלה היא איפה?

אור.

פורסם

מנוע V כימעט כמו שני מנועים. בספק שתימצא מישהו שיסכים לשפץ מנוע כזה בפחות מ-10K. לפי כך 10K על שיפוץ + 5K עלות מנוע ומה מרוויח בעל מיקצוע במכירתו?:roll:

תנסה לפרסם את המנוע בחלקים של יד 2, אולי מישהו יקנה אותו אם המחיר יהיה טוב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מנוע V כימעט כמו שני מנועים. בספק שתימצא מישהו שיסכים לשפץ מנוע כזה בפחות מ-10K. לפי כך 10K על שיפוץ + 5K עלות מנוע ומה מרוויח בעל מיקצוע במכירתו?:roll:

תנסה לפרסם את המנוע בחלקים של יד 2, אולי מישהו יקנה אותו אם המחיר יהיה טוב.

לפני שהחלטתי להחליף מנוע כבר קיבלתי הצעות מחיר על חריטה (תיקון), היו בסביבות 5-4 אלף שקל... אז איך 10?

איפה רפי לין, הוא בטוח מכיר מישהו שירצה לרכוש מנוע כזה :)

רפי? אייכה?

פורסם

אם מחיר תיקון רק 4-5K וזאת באמת בעייה יחידה במנוע, אז המחיר יכול להיות סביר. אבל מה אם מה שקרה בגלל בעיית שימון ויש בלאי מאוד גדול לשאר חלקים ותיקון רק של בעייה ספציפית זו לא יחזיק הרבה זמן? הרי צריך לתקן את הסיבה לתקלה ולא רק תקלה עצמה. מעבר לזה, אם אני מבין נכון מנוע הזה הוסב לגז. אינני יודע מה משמעות של הדבר מבחינת מכלולים נלזווים כמו הזרקה וכד', אבל אם יש משמעות, דבר זה גם אמור לבוא לידי ביטוי במחיר:

נניח אצלי גם יונדאי כזאת ומנוע מסר את נשמתו לבורא. אני בא ומבאים לי מנוע שלך אחרי שתיקנו את הבעייה. אני לא רוצה לנסוע על גז גם אם בחינם יתקינו לי מערכת הזאת, לכן אינני רוצה מנוע שעשו בו שינויים לטובת המערכת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

השאלה הקריטית בכל עניין המכירה היא בעצם מה אתה קונה.

אם בשביל לחסוך בהוצאה עכשיו ואתה קונה מנוע ללא אביזרים וללא מערכת הזרקה ומשתמש באביזרים שלך, זה בעצם אומר שאתה מוכר את המנוע שלך ללא מערכת הזרקה וללא אביזרים ואז מאוד יקשה עליך למכור כזה מנוע (ולא משנה מה המחיר).

אם במקרה תקבל מנוע עם כל האביזרים וההזרקה, יהיה לך הרבה יותר קל למכור מנוע מושלם ומוכן להתקנה.

איפה כל החברה מהשיפורים, יש איזה גטס שמחכה למנוע כזה? :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
השאלה הקריטית בכל עניין המכירה היא בעצם מה אתה קונה.

אם בשביל לחסוך בהוצאה עכשיו ואתה קונה מנוע ללא אביזרים וללא מערכת הזרקה ומשתמש באביזרים שלך, זה בעצם אומר שאתה מוכר את המנוע שלך ללא מערכת הזרקה וללא אביזרים ואז מאוד יקשה עליך למכור כזה מנוע (ולא משנה מה המחיר).

אם במקרה תקבל מנוע עם כל האביזרים וההזרקה, יהיה לך הרבה יותר קל למכור מנוע מושלם ומוכן להתקנה.

איפה כל החברה מהשיפורים, יש איזה גטס שמחכה למנוע כזה? :twisted:

אני כבר רכשתי מנוע חדש (7 אלף קילומטר) שמותקן ברכבי ברגעים אלו.

אני לא רוצה פשוט לזרוק לפח מנוע ששווה כמה עשרות אלפי שקלים, ומעוניין למכור אותו.

עדיין אשמח לקבל הפניה למקום שאולי מוכן לרכוש מנוע שכזה. (Hyundai V6 2.7L)

תודה מראש.

פורסם

אני מכיר סיפור דומה לשלך, מישהו עםמ יונדאי טוסון v6 אני בטוח שזה אותו מנוע אפילו, החליף גם, ומכר את שלו בגלל טלטל שנשבר או משהו כזה ב 8 אלף, לפני תיקון, אך עם כל האביזרים הנלווים.

שלך בערך שווה אולי 800 שקל תנסה למכור לחברת היבואן כמו שהוא עשה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
אני מכיר סיפור דומה לשלך, מישהו עםמ יונדאי טוסון v6 אני בטוח שזה אותו מנוע אפילו, החליף גם, ומכר את שלו בגלל טלטל שנשבר או משהו כזה ב 8 אלף, לפני תיקון, אך עם כל האביזרים הנלווים.

שלך בערך שווה אולי 800 שקל תנסה למכור לחברת היבואן כמו שהוא עשה.

הוא מכר את אותו מנוע עם טלטל שבור ב8000 שקל ואני עם טלטל שרוט ב800 שקל?

תסביר לי רגע את ההגיון בבקשה.

פורסם

אם אתה קונה מנוע ללא אביזרים וללא מערכת הזרקה ומשתמש באביזרים שלך, זה בעצם אומר שאתה מוכר את המנוע שלך ללא מערכת הזרקה וללא אביזרים ואז מאוד יקשה עליך למכור כזה מנוע (ולא משנה מה המחיר).

אני לא רוצה פשוט לזרוק לפח מנוע ששווה כמה עשרות אלפי שקלים, ומעוניין למכור אותו.

שוב אני שואל, האם המנוע "החדש" כולל אביזרים וצמת חשמל/הזרקה?

אם לא ואתה מעביר הכל ממנוע אחד לשני אז אתה מנסה למכור מנוע תקול בלי אביזרים ובלי מערכת הזרקה?

כמה אלפים בודדים זה יהיה השיא עבורו ובטח ובטח לא כמה עשרות אלפים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...