Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי דיהטסו אפלאוז שנת 94 לאחרונה הבחנתי בנזילת שמן מכוון הקרנק כלומר החיבור בין הגיר למנוע בברור שערכתי באחד המוסכים באזור ,אומתה ההבחנה שלי . המוסך נתן הצעת מחיר של מחזיר השמן כולל פרוק והרכבת הגיר כ700 שח לא כולל מעמ

השאלה שלי האם זה נראה מחיר סביר והאם אני יכול לבצע את העבודה בעצמי בזול יותר ? אני איש טכני.http://www.carsforum.co.il/vb/images/smilie/icon_razz.gif

פורסם

מדובר על מחזיר שמן אחורי (בין המנוע לגיר) והעלות סבירה.

ד"א לי יש רכב זהה משנתון 97,יש לי אותה בעיה,שהתחילה ברשלנות המוסכניק שהחליף לי את המנוע ולא החליף את מחזיר השמן המדובר,נאמר לי שאו שאני אחיה עם זה או שיפרקו שוב מנוע/גיר אז לא תיקנתי אותה וזה לדעתי לא אסון גדול אם כי תלוי עד כמה הנזילה חזקה ועד כמה איבוד השמן גדול.

אצלי כל 3000 ק"מ יש איבוד של 1-1.5 ליטר שמן וזה לא כזה נורא,אני פשוט פותח פקק שמן ומוסיף.(בדיקת שמן מנוע 3 פעמים בשבוע למען הסר ספק).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

האם האבחנה שלך מדויקת ? אני מציע לך לשטוף את האיזור המלוכלך בשמן אצל שוטף מנועים ולעקוב בדייקנות לאיזור יציאת השמן, לבצע פירוקים סתם שלא יפתרו את הבעיה - חבל הכסף.

 

נזילות שמן הרבה פעמים מתעתעות בעין המתבונן.

 

קיימת תופעה שכיחה של נזילת שמן באפלאוז בחיבור בין הדיסטרוביוטר לבין הראש מנוע - איזור זה נימצא מעל הגיר ומטפטפף שמן לכיוון החלק התחתון של המנוע, במקרה כזה הפיתרון פשוט - ומחליפים ORING ב- 10 דקות עבודה, אולם אם תתבונן מהצד תראה שכל חלקו הימני של המנוע רטוב ובהסקת מסקנות מהירה תחשוב שזה אטמי מנוע.

×
×
  • תוכן חדש...