Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני ממש רוצה מישהו רצינני וממש מבין בדברים האלו ולא סתם רק לזרוק דברים ...!!

יש לי פיגו רכב חדש שנת 07 ממש מצויין אבל הבעייה שבאאסה אותי היא הרמקולים שברכב זה חח "ממש חזקים" אני לא מאמין שרכב שנת 07 ישימו עליו רמקולים חלשים כאלה ולאייי , אני מעדיף לא לשמוע מוזיקה ברכבי

וברכב ממש יש מקום ל שני טווויטרים ו 4 רמקולים על דלתות הרכב 5.25 אינטש ..אז השאלה היא שהאם לקנות רמקולים 6*9 ולעשות בלגן ו לעשות להם מקום מאחור מול השמשה האחורית ?? אגב (ברכבים החדשים לא עושים מקום לרמקולים 6*9 אינטש מאחור רק על הדלתות!!!) אז אני חושב שאין צורך אבל אני אוהב את רמקולי ה 6*9 אינטש כי בהם יש הכי bass שנותנים ..

אז ואני לא רוצה לשים רמקולים 5.25 אינטש ולא לשמוע באססים ו צליל נקי אני רוצה רמקולים ב 5.25 אינטש עם באסים ואיכות סוונד מעולה ו רק 2 way אז : חן בעיני רמקולי פיוניר כפי שאומרים שהם החברה הכי זולה ו מהאיכותיות ביותר בעולם ... אז לא יודיע יש את הדגמים האלה : (pioneer TS-G1342R) אם מישהו מכיר !!25 RMS 140 וואט. אז לא יודיע מה לעשות האם לקנותם "האם 25 RMS מספיק??" או שהם חלשים על באסים וצריך את ה 6*9 אינטש ו אם התשובה לקנותם אז שתגידו לי האם צריכים מגבר כי אני ממש זאת הפעם הראשונה בחיים שמתעסק עם רמקולי ומערכות סטיראו ברכב !!!..ו אם אפשר בלי מגבר אז זה בסדר אז אני אחסוך קצת כסף אבל אני לא רוצה שידפקו לי את הרדיו דיסק בשביל לא להתקין מגבר אני רק רוצה לדעת האם יש צורך למגבר עם רמקולים כאלה???!! "לא נראה לי!!" הרדיו דיסק שלי KENWOOD KDCW3041 דומה לו לא יודיע אם זה הוא בלי חיבור AUX.ובלי USBממש חדש אבל לא משוכלל ..

(ואם מישהו מציע לי רמקולים מסוג אחר וזול ו איכותי אז בכיף ....)אבל באמת אני מעדיף 5.25 אינטש אז אם יש רמקולים כאלה כפי שאני מבקש בקשה תציעו לי מה לקנות הכי חשוב לי איכול סוונד ו איכות החומר שעשוי ממנו הרמקול ...

אז מקווה שתעזרו לי ו תודה רבה לכם ממש אני מודה ...!!:wink:

:-)(**shady**):-)

**למכירה מחליף דיסקים PIONEER (דיסקים 6)!!!!

פורסם

בעיקרון כניסות AUX ו USB אתה צריך לראות על הפנל...

אם מדובר על הדגם שרשמת כאן אין לך כניסת USB אבל יש לך כניסת AUX (מעין "חור" לכבל 1 פין-במידה ואתה לא הבנת מזה)

http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=678284

בקשר לרמקולים.... באיזה תקציב אתה מוכן להשקיע על הרמקולים הקדמיים שלך? בסביבות 200?

כל הרמקולים הקדמיים נעים בסביבות 25W rms...

אבל תאמת אני לא הייתי הולך על פיונר בגלל ניסיוני הרב עם סוגים דגמים וגדלים שונים עם פיונר...

בכולם מצאתי את אותו הפגם שאני לא אוהב ללא מגבר..(לא ניסיתי עם מגבר)

כאשר אתה מנסה לנצל כמעל חצי מהכוח של הרמקולים האיכות מתעוותת והבאסים מקבלים מושג חדש (וזה לא קשור לכיוון הרמקולים)

ניסיוני עם הפיונרים לא מוצלח ללא מגבר (אולי עם מגבר הרמקולים יקבלו כיוון חדש) ולכן אני לא מתייחס אליהם בכלל(אפילו אם תמליצו לי על משהו יותר טוב)

אני אוהב את הרמקולים של קנווד האיכות שונה מכל רמקול(אפילו שחייהם קצרים ללא מגבר)

וגם JBL שזאתי המלצתי אלייך במידה ואתה אוהב באסים חזקים ברמקול... עד עכשיו יש לי רמקולים של JBL... הרמקול עדיין לא נהרס ללא מגבר כבר שנה ומשהו (בקרוב נתן גם דעה עם מגבר) הבאסים עמוקים ויפים והרמקול במחיר ממוצע

פורסם

מודה לך :

אבל שמעתי החיי ה JBL לא כול ככה "שהם מתיישנים וכל מיני והאיכות יורדת שנה אחרי שנה"

הציעו לי על soundstream ו lanzar ?? אני לא יודיע באמת אבל נראה לי שה soundstream יותר טובות מה lanzar

אבל מה אתה אומר אני מדבר על 5.25 אינטש לא 6*9 אז אני לא רוצה באססים חזקים חזקים מאוד מה שכנן אני רוצה לפחות שהרמקולים יתנו באסים איכותיים ונורמאלים לפחות אין צורך שהדלת תתפרק לחלקים ..!!הבנתה

וג איכות ססונד מעולה..וגם אני אוסיף על ה 4 רמקולים אלה שני טוויטרים לכן אני רק צריך רמקולים איכותיים ממש ...!!

ותגיד ליי איזהה סוג טוויטרים אתה מציע לי ?? blitz ,pioneer,?? אם יש יותר איכותיים ו בסביבות ה 100 -150 ש"ח אפשר

אין לי בעיה , אני צריך את זוג הרמקולים מאקסימום 250 ש"ח שזה 250*2 =500 ש"ח רק על הרמקולים +100 ש"ח זה כולל הכול שהאם אפשר לשים אותם בלי מגבר (באמת אני שונא את המגבר והדברים האלה כי אני רוצה משהו "גאנטל" ) אין צורך לרמקולים מוגזם חזקים אבל אני רוצה איכות ו באסים נורמאלים אבל אני אוהב באסים כי סיפרתי על הרמקולים ברכבי אין באסים בכלל רמקולים חלשייםם אז לא יודיע ..וכששומעים בווליום גבוה אתה לא שומיע כלום אין באסים אין טוויטרים (חבל לך על הזמן מה זה גועל נפש האיכות בהם ואי ואי !! אף פעם לא מצאתי רמקולים כאלה!!)................. מקווה שתעזור לי בהצעה טובה ומחיר נוח ..! ותודה 8)ותגיד לי אמרו לי שכשכול שהמגנט ברמקול הנפח שלו יותר גדול אז הוא יותר חזק בבאסים !!??האם זה אמת ?? אני לא מבין בזאת הדברים (DB,OZ ,MHZ)??! אז תגיד לי אני מעוניין לקנות רמקולים אמריקאיים אני לא יודיע למה נראה לי חזקים ככה מגנט גדול וזולים ו באסיים חזקים מה אתה אומר אני לא יודיע מה אני מתכוון מאמריקאיים אבל זה אם נמצא כזה דבר כמו lanzar ??בסביבות !! אם אתה נכנס לאתרים לא לארץ אז אתה רואה רמקולים כלאה חזקים ועבים ככה..

אז ..מה אתה אומר ?..:roll:

פורסם

טוב

בעיקרון עדיף להתקין 6.5" בדלתות הקידמיות (קומפוננט) אני לא מכיר את הרכב הנ"ל,אבל אם ההסבה היא פשוטה (טבעות הגבהה לדוגמא) אז זה כמובן עדיף

בקשר לJBL לא הבנתי כל כך מה שכתבת,אבל מדובר בהחלט ברמקולים טובים בעלי באס נקי ומדוייק - ממליץ בחום!

במידה והתאפשרה לך האופציה הראשונה של הגדלת קוטר

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=472469

רמקולים נצילים מאוד - עובדים יפה מאוד גם ללא הגברה

במידה ותישאר עם המידה המקורית

http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=T-Speakers&DB141014=141036&DB25444=130119&DB25457=58867&DB25692=58875

ואם ישאר משהו מהכסף (התקנה בין 100 - 200 ש"ח)

http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=T-Speakers&DB141014=141036&DB25444=130120&DB25692=58879

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

תגיד לי באתר זאף שהוא מראה לך את החנות הכי זולה כן , יש כזה דבר שימכרו לך משהו זול וגם לא האמיתי שהמוצר מזוייף ??!!

רק רציתי לדעת ולא רציתי לאיים או משהו ....:?כי השאלה שלי היא כשאתה הולך לחנות ושואל בוא נגיד על מוצר רמקולי jbl אומרים לך המחיר שלהם 400 ש"ח ו אתה נכנס לזאף ומביא אותם ב 250 ש"ח מה זה אומר ?? זה אותו סוג אותו יצור ??!!

או שלפעמים זה יהיה מזוייף...??!!

פורסם

לא שמעתי על בעיית זיופים ספציפית למוצרי JBL

לדעתי מחיר "נוח" מידי יכול להיות מוצר משומש או לא מוצר זהה במקרה הזה (נכתב דגם ומוצע אחר במקום)

המחירים שהבאתי בקישור הם סבירים ומשקפים את מחיר השוק למוצר מקורי וחדש

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אני מדבר בכללית , לא רק JBL , גם סולולארים אומרים שמשמה (zap stores)אתה קונה אותו "יצור china " לא היצור האמיתי.

כאלו בגלל זה הוא יותר זול , משתקנה אותו מהחברה ??! או שזה לא נכון ??? רק רציתי להתיעץ בך !! ...

• תוכן חדש...