Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

FE זו מצלמה אלקטרונית, יש לה חשיפה אוטומטית מסוג APPERTURE PRIORITY, כלומר אתה בוחר צמצם ומצלמה בוחרת מהירות חשיפה. ללא סוללה היא נותנת רק זמן חשיפה של 1/90. במילים אחרות, כדי להפעיל אותה בכל המצבים, יש צורך בסוללה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבנתי. שאלתי בדיוק בגלל זה, זמן החשיפה לא משתנה, אבל כשעדיין השתמשתי בה לפני כמה שנים היא היתה תקינה. קיויתי שזה בגלל שהסוללות גמורות :-D.

אני אעלה כמה תמונות יותר מאוחר.

"ai motoare capul doare"

פורסם
מצטער לבעס אותך (למרות שאני יודע שלא תיתבעס..), אך מצלמת SLR משומשת נימכרת היום באגורות.

יש לי מצלמה מיקצועית למדי של ניקון משנת 97' שניקנתה בארה"ב ב 1000$, היום היא שווה אולי 250 ש"ח.

הדרישה של המכללה של ידידה שלי היא מצלמת SLR ידנית לחלוטין, בלי אופציה לאוטומטיזציה כלשהי.

בבירור איתה המחיר ששולם הוא 3500 (ולא 4500 כפי שחשבתי.) לרפלקס בת 20.

במצלמה שלי הסוללה מפעילה 2 דברים. מד אור וגלילת סרט. (ואולי פקודה לפלאש)

תקליטים שווים לא מעט כי הם ברי שימוש.

בדיוק כמו מצלמה ישנה. אם יש לך את הציוד המתאים\המשלים. תקליט ללא פטיפון דינו כדין הKODAK.

אותו כנ"ל רכבי אספנות, וגם ווספה אספנות.

אני יודע שאתה לא שאלת כמה שווה אוסף המצלמות,זה סתם לידע כללי.

אני כן שאלתי כמה שוות המצלמות, לידע כללי. :)

אני פשוט אוהב דברים עתיקים. אני אישית מעדיף לשבת על ספה בת 90 בסלון בן 100 ולראות סרט שחור לבן.

בסיור בבית הסבתא היו כ"כ הרבה עתיקות מעניינות:

אופניים משנות ה-40 שהצמיג זה גוש גומי, בלי אוויר.

מע' עצומה "חדישה" עם רדיו, פטיפון, טייפ וטייפ 8 ערוצים. יש לי משהו בסגנון בבית, רק ששלה פי 3 יותר גדול.

3 פטיפון "מנואלה". עובדים.

רדיו לרכב עם קסטה 8 ערוצים.

רכבת צעצוע בת 60. עובדת!

ושיא הטכנולוגיה העכשווית ביותר:

מחשב קומודור 64 עם זכרון עצום של (תחזיקו חזק!) 64K.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

• תוכן חדש...