Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה.

יש לי חבר שכרגע מחזיק באופל אסטרה ממודל 2000 ולטענתו הוא מספר שכל שנתיים בערך הולך שם איזה מחשב בשווי של 3000 שקל.

בכל מקרה, הוא החליט שהגיעו מים עד נפש והוא מוכר את האוטו ומחליף למשהו ממודל מתקדם יותר.

כרגע הוא נמצא עם תקציב של 55K ומחפש אוטו אמין במודלים 2003-2004, אוטומט 1.6 ליטר.

בעיקרון אמרתי לו שיחפש: סיוויק/קורולה/לנטיס.

יש למישהו משהו אחר להציע? בעיקרון הוא מחפש אוטו אמין בניגוד לאסטרה שכל כמה זמן פשוט חונקת אותם עם הבעיה ההיא.

תודה לעוזרים!

Polo 2012

פורסם

גם סובארו אימפרזה או ניסן אלמרה רכבים אמינים ולא יקרים לאחזקה.

לקורולה או לסיויק מחירי מחירון יותר גבוהים ולכן הן יהיו משנתון נמוך יותר.

מה עדיף מכל אלה שהוזכרו?

מה שימצא במצב שמור, מטופל, רצוי מפרטי, ללא פגיעות שילדה וקילומטראז' נמוך (אמיתי).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אלה המכוניות שאני אישית הצעתי לו שכדאי לו לקנות, בגלל האמינות והשוק הטוב שיש לשלושתן.

השאלה אם יש עוד איזה אפשרות מעניינת אחרת?

ועוד שאלה, האם באמת מעבר לאוטו ממודל 2003 יהיה אמין יותר מהאסטרה?

אחרי הכל הוא הולך להוסיף עוד איזה 20K בשביל העסק הזה, והוא קצת לא בטוח שזה יהיה שווה את זה.

Polo 2012

פורסם

[

ועוד שאלה, האם באמת מעבר לאוטו ממודל 2003 יהיה אמין יותר מהאסטרה?

לא בהכרח,אמינות ברכב משומש אינה תלויה כמעט בסוג הרכב אלא תלויה בדרך שבא הוא טופל ושומש בידיים הקודמות.

ברוב הפעמים טיפולים וחלפים לרכבי אופל הם נחשבים יקרים מרכבים יפניים וכדומה מכיוון שאופל אמורה להיות מטופלת במוסכי umi שידועים במחירי חלפים ותיקונים מעל הממוצע בוא נגיד.

האם רכבים יותר קומפקטיים כדוגמת היונדאי גטז מהווים אופציה מבחינתו?

פורסם

השאלה הייתה מכוונת יותר למכוניות הנ"ל סיוויק/לנטיס/קורולה.

משום מה אני מאמין שמעבר לאחת מאלה יכול דווקא להוזיל את ההוצאות המיותרות של אמינות ברכב.

מה אומרים?

Polo 2012

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=200607&highlight=%D7%98%D7%95%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94+%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94+2003-+%D7%94%D7%9C%D7%9A+%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2

זה מה שיש לי להגיד לגבי קורולה 2003-4, שיוצרה בשכנתנו טורקיה,לא מומלץ בעליל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...