Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שמעתי פעם שמועה שהמנוע הבעייתי באפלאוז הוא מהדגמים יחסית המאוחרים (95 + ) ושהמנועים בדגמים הראשונים פחות רגישים לבעיית המים - האם יש אמת בדבר?

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם

כרמל שלום רב!

השמועות ששמעת לא נכונות, כל דגמי האפלאוז והשרייד, רגישים מאד למי ברז, עד כמה שידוע לי.

בברכת חג שמח.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לי הייתה אפלהאוז שנת 90 (ברוך שפטרנו מעונשו של זה)

ולפני המכירה הייתה בעיה בראש מנוע,אך מפני שהראש אלומיניום ולמנוע החלפת מנוע במקרה של סיבוכים,הרכב נמכר

פורסם

אפלאוז כל הדגמים והשנים אותו מנוע, אוטו מבנה מנוע של אפלאוז נימצא גם בשרייד וגם בג'יפ פרוזה.

מנוע אם ראש אלומיניום מצוי כימעט בכל הרכבים כיום.

פורסם

שלום!

כל מנועי האלומיניום רגישים למי ברז. יש כאלו יותר ויש פחות, אם תסתכל בתוך קומקום שבו מרתיחים מי ברז תראה אבנית שהיא לא תורמת הרבה לקומקום. אז אולי במנוע הטמפקטורה לא מגיע לרתיחה אבל אבנית תווצר בהחלט. אם מישהו מאוד מתעקש למלא מי ברז באוטו אני ממליץ לו לקנות רכב ישן (מאלו אם מנועים כבדים ומסיביים מברזל) ולמלא בו מים, סירופ או מה שבא לו.

לאדם שרכבו יקר לו אני ממליץ למלא אנטיפריז יעודי או לפחות מים מזוקקים ואז לא תהיה לך בעיה אם מנועים רגישי מי ברז.

תודה רבה ויום טוב!

• תוכן חדש...