Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע אחרי קבלת המליבו אומר מחווה אורך חיי שמן המנוע שיש לו עוד 92%. לפי זה אצטרך להחליף שמן עוד 3 חודשים !

בספר של UMI וגם טלפונית הם אומרים 15000 או שנה- המוקדם. בספר הגדול של GM מוסבר שהמחשב קובע לפי מהירויות,מאמץ, RPM,טמפרטורות מנוע וחוץ,אורך נסיעות,ואקום אויר כניסה (תנאים קשים- אויר מלוכלך) -הכל חוץ ממספר נעלי. (אגב- מצוין שם שמן GM 5-30, לא מפורט אם הוא סינטטי מלא )

מי מבעלי מליבו יכול לתרום מנסיונו בנושא ?

תודה.

פורסם

אז אתה אומר בעצם שאם יש כאן מכונאי מוסמך של UMI שעבר השתלמות הארה"ב על המליבו אבל (לאסונו) נוסע ביומיום על גטס GLF - דעתו פחות נחשבת בעיניך מדעתה של הסמנכל"ית כספים של החברה שבה אני עובד?... 8)

פורסם

לא הבנתי האם מדובר על רכב חדש או ישן?

אם זה רכב שעדיין באחריות אז תצטרך להחליף שמן על פי הוראות היבואן, שנותן לך את האחריות.

אם הרכב הוא לא באחריות אתה רשאי להחליט על החלפת שמנים מתי שבא לך.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
אז אתה אומר בעצם שאם יש כאן מכונאי מוסמך של UMI שעבר השתלמות הארה"ב על המליבו אבל (לאסונו) נוסע ביומיום על גטס GLF - דעתו פחות נחשבת בעיניך מדעתה של הסמנכל"ית כספים של החברה שבה אני עובד?... 8)

בעלי מליבו בלכד בבקשה

לא ראית את הכותרת ? (טעות במקור)

לסמנכ"ל יש כיום מליבו לאסונו

אני אישית לא מבין מדוע מי שלא בעליו של מליבו לא יכול להגיב

הנה הגבתי

:-)

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

מה בדיוק הבעיה ? 92 אחוז זה עוד הרבה זמן. במידה והרכב חדש אולי רק החלפה ראשונה מומלצת לאחר שנה או 15K.

5W30 סינטטי מלא בלבד.

בהרבה מקרים הייבואן בארץ מצמצם משנה את מרווח הטיפולים על דעת עצמו ולפעמים זו המלצת הייצרן לרכבים שמיובאים לארץ.

דרך אגב הרעיון הזה מיושם אצל מספר ייצרנים.

איזה כייף לי :)

פורסם
אני אומר שניסיתי ונכשלתי להימנע מפלספנים.

נכנסת לפורום כזה (אני הגעתי לכאן יומיים לפניך) אז תתרגל

או שלא ואז אתה יודע מה לעשות.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אם השמן ירד ב-8% בשבוע זה אומר שב-12 שבועות ירד ל-0 . התראת CHANGE OIL תבוא הרבה לפני זה. להתעלם ממנה במשך 9 חודשים/עד 15K ק"מ ?

פורסם

מי אמר לך שאורך חיי שמן המנוע יורד בצורה לינארית?

החישוב שלך לא נכון , ומתבסס על נתונים שלא ידועים לך.

ברור שמיד לאחר התנעה ראשונה השמן אינו חדש כמו שהיה "בג'ריקן" , אבל זה לא אומר שהוא מאבד את תכונותיו כ"כ מהר.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
אם השמן ירד ב-8% בשבוע זה אומר שב-12 שבועות ירד ל-0 . התראת CHANGE OIL תבוא הרבה לפני זה. להתעלם ממנה במשך 9 חודשים/עד 15K ק"מ ?

כפי שכתב לך ארז הירידה היא לא לינארית ומבוססת בין היתר על ניסיון שנצבר אצל ייצרן הרכב.

כמובן עלייך להשתמש אך ורק בשמן המומלץ על-ידי הייצרן וגם להוסיף במידה וחסר רק שמן מובחר.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...