Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית עד 1.3 ל' יש חיה כזאת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקרון צריך מכונית עם מנוע 1.3 ל' עם שימת דגש על 1.3 ל'. חייבת להיות חסכונית בדלק, אוטומטי. בין השנים 00-08.

עד 50 אלף שקל.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

דרישות קצת מוגזמות אבל ניחא:

אוטומט וחסחוני בדרל כלל לא הולך ביחד

1300 מיושן התחליף זה 1400

אם אתה מתעקש על 1300 אולי תמצא איזה פיאסטה או פונטו אבל לא יודע אם יש אוטומט

בהצלחה

פורסם

1.3 ל' במשפחתיות (יותר נכון משפחתיות קומפקטיות),

היה נפוץ יותר בשנות ה-80-90, עם האסקורט, לאונה ודומותיהם.

מאז הסטנדרט הפך ל-1.6-אוטומט-סדאן.

אני מאמין שאחת המשפחתיות הבודדות עם מנוע שקרוב ל-1.3

היא הגולף TSI עם מנוע 1.4 (כמובן עם סופר וטורבו צ'רג'ר).

גם הרבה מהסופר מיני מגיעות עם מנוע 1.4 ולא 1.3 כמו שהיה נהוג בעבר.

תחליט מה חשוב לך יותר - נפח מנוע או מרחב פנים.

פורסם

יש מגאן עם מנוע 1400 סמ"ק.

1300 לא נראה לי שתמצא. זה גם לא כ"כ משנה, כי ברגע שהמנוע קטן מידי על משקל הרכב אז לא יהיה שום חיסכון בדלק.

באירופה יש הרבה משפחתיות עם 1400 סמ"ק, אבל 99% מהן עם גיר ידני, שחוסך יותר ומקל על הביצועים.

תחשוב גם על הכיוון של דיזל, ואם ידני אז בכלל.

פורסם

יש אוטו שיכול להתאים לך זה דיהטסו YRV מרווח אוטומטי 1300 סמק פלוס תא מטען ענק אפשר למצוא שנת 2003 או 2004

פורסם

אמנם לא משפחתית, אבל אולי קליאו סדאן 1400 תענה לדרישותיך.

אם תגדיר בדיוק מה זה אצלך "משפחתית" נוכל להתאים לך מכונית שהיא לא מוגדרת כמשפחתית אבל עדיין יכולה לענות על הצרכים שלך.

פורסם

לא יודע כמה משפחתית זה נחשב, אבל לאבא שלי יש קורדובה 2004 אוטומאט, סוכריה של רכב, אמנם מנוע 1400 אבל יחסית לקטנות הרכב מרווח וסוחב בצורה מצויינת.

אופציות נוספות הן דייטסו YRV וסיריון להן יש מנוע 1.3 הYRV יותר גדולה מהסיריון, אבל זה לא ממש מורגש. לא מומלץ לסובלים קלסטרופוביה.

ישנה גם היונדאי גטצ שגם מבורכת במנועי 1300 ועם טיפה יותר מרחב פנימי מהדייטסו.

פורסם

אבל בזכות הצורה הייחודית של הרכב (מישהו אמר קוביה?) שעד עכשיו מעלה לי אסוציאציות של רגל של פיל אני בטוח שהיציבות שלה יותר גרועה משל הYRV כמה שקשה לי לקבל את זה, למרות שהYRV נוטה לכמעט להתהפך בפניה מעל 30 קמ"ש

• תוכן חדש...