Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יעזור לי שם של הנציג בפרטי.

בטוח שהיינו נותנים לך מחיר יותר טוב אבל העיקר שאתה מבסוט.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן אני מצטער אבל אני ממש לא זוכר. לפני מספר שנים דיברתי עם נציג בבזק בינלאומי שממש עזר לי ונתן מחיר טוב ופשוט הייתי חייב לזרוק עליו מילה טובה לאחראים, אז ביקשתי שוב לדעת את שמו :) במקרה של נציגים מעפנים פשוט לא מעניין אותי להמשיך ולדבר ובמיוחד לא מעניין אותי לדעת עם מי דיברתי. אגב, אולי אני טועה, אבל איזה מין אסטרטגיה של גיוס לקוחות חדשים? מדברים אליך בזלזול (רבאק, לקוח חדש, לפחות בשיחה הראשונה תשאירו רושם טוב), ואז חוזרים אליך אחראים למיניהם ומתחנפים. אני מצטער, אבל יורד החשק להמשיך ובכלל להתעניין לאחר שיחה כזאת.

פורסם

לא הכל מושלם לצערי גם אם ממש מנסים.

חבל מאוד שכך היה.

אם הייתי יודע את שם הנציג היתה עכשיו משרה פנויה בשוק.

עידן

פורסם
מה שקובע את המהירות שלך הינו רוחב הפס אצל חברת התשתית.

לדוגמא,בהוט תהיה מחובר במהירות של 5 מגה ואצל הספק 1.5 אתה תוכל לגלוש 5 מגה.

אפשר בבקשה לקבל הסבר מפורט?

פורסם

לא מדוייק. התשתית קובעת את מהירות החיבור לספק, ומהירות הספק קובעת את מהירות החיבור הלאה לאינטרנט.

יתכן שהספקית (קשה לי להאמין שזה עדיין ככה אצל מישהי מהן) לא מפעילה QOS (הגבלת מהירות) אצלה ומסתמכת על זו של ספקית התשתית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני מנוע מלתת הסבר יותר מעמיק כיצד עושים את "הקומבינה" אך דבר כזה הוא אפשרי וככל הידוע לי עם כל הספקיות,שוב מניסיון בתור עובד בתחום.

פורסם
יתכן שהספקית (קשה לי להאמין שזה עדיין ככה אצל מישהי מהן) לא מפעילה QOS (הגבלת מהירות) אצלה ומסתמכת על זו של ספקית התשתית.

ככה זה בבזק בינלאומי בחיבור כבלים עם/בלי חייגן ללא קונטקסט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני מנוע מלתת הסבר יותר מעמיק כיצד עושים את "הקומבינה" אך דבר כזה הוא אפשרי וככל הידוע לי עם כל הספקיות,שוב מניסיון בתור עובד בתחום.

רק אם מדובר בחיבור ללא חייגן.

עידן

פורסם

בזק בילאומי החברה היחידה שכותבת בכל חשבונית כמה זמן נשאר לתוכנית,וההיפך לקוחות שלנו מחפשים ברוב התחייבות ותוכנית כמה שיותר קצרה, אפשר לסדר תכנית גם ל5 שנים אם תרצה.

עכשיו תפתח את כל החשבוניות ותראה שרשום כמה נשאר לתכנית

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
ככה זה בבזק בינלאומי בחיבור כבלים עם/בלי חייגן ללא קונטקסט.

בזק בינלאומי מפעילה QOS זה לא ידע שכולם יודעים אותו

בכבלים בחיבור ללא חייגן לא ניתן להגביל את המהירות לפי תצורת הרשת הנוכחית שלהם אז הם מסתמכים על התשתית אבל זה לא משהו שימשך עוד הרבה זמן

יש ציודי ALLOT שכבר עובדים והמבין יבין

• תוכן חדש...