Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום, לצערי ירדתי לעת עתה ממנוע 1600 עקב קושי למצוא אקזמפלר ידני שנת 1999-2001 מהדגמים שציינתי בכותרת ההודעה. התקציב שלי הוא בסביבות 30 K +-, ואני מחפש רכב אמין ויחסית זול לטיפולים, אך עם כוח. ידוע לי שכולן אירופאיות ולכן גם הטיפול יהיה יקר יותר, אך אני לא מעוניין בכל היפניות למיניהן או בפיאט פונטו לחלופין כמו שראיתי שאוהבים להמליץ כאן.

אני עדיין מתלבט ולא יודע איזה רכב אמין יותר וכדאי יותר לקנייה, מה גם שקיבלתי על חלקם ביקורת לא הכי חיובית.

אשמח לקבל קצת מידע על דגמי המכוניות שציינתי בכותרת. פולו - חשבתי על הדגם עם ה-16 V, כדי להרגיש קצת כוח ברגליים.

הבנתי גם שיש קליאו 1400 ידני עם 98 כוח סוס, ביצועים טובים ואמינה מאוד, זה נכון?

תודה לכל העונים.

פורסם

לא מכיר את הקליאו או הפג'ו אבל הפולו 1.4 ידני (לא 16v) עד שנת 97- 99 הוא רכב מעולה. זריז וחסכוני מעולה לעיר אבל מעולה גם לנסיעות בין עירוניות. תנוחת נהיגה מצוינת גם לגבוהים. בגז' די קטן, 2 אנשים יכולים לשבת די בנוח מאחור כל עוד הם לא גבוהים במיוחד. הרכב מגיע מהר מאוד ל-110-120 קמ"ש. אפשר לצאת בבטחה לעקיפה גם ב-80-90 קמ"ש. יחסית שקט גם במהירויות גבוהות. אמינות גבוהה כל עוד עובר טיפולים תקופתיים על פי דרישות היצרן. החלקים לא יקרים במיוחד אבל כדאי למצוא מוסכניק שמתמחה בפולקסווגן.(אין הרבה אבל אני מכיר אחד טוב) השרות של צמפיון השתפר אבל לוקח להם מלא זמן וצריך להזמין תור (כל טיפול פשוט לוקח אצלהם לפחות יום וחצי וצריך להביא את הרכב בבוקר אחרת יתחילו לעבוד עליו רק ביום שלמחרת).

הרכב די אמין ואין לו בעיות כרוניות. המזגן מעולה ויש המון חלפים תחליפיים.

בעיות: התאורה של מתגי המזגן נכבתה כשנתיים לאחר הרכישה (חדש מהיבואן) ולא חזרה לעבוד מאז.

חשוב לבדוק שהוחלפו מנגנוני החלון החשמלי (היה אמור להיות מוחלף בחנם על ידי היבואן)

בסה"כ רכב מצוין ושווה לחפש אקזמפלר יד ראשונה או שניה שלא עבר יותר מ-150000 ק"מ מכיון שנמכרו המון יחידות ורובם החלו את חייהם כרכב שני במשפחות או של נשים בעיקר שנסעו עימו לעבודה ולקניות בלבד.

דרך אגב ב-2000 יצא דגם שהוא זהה לחלוטין לדגם הנידון אבל עבר מתיחת פנים שכללה פרונט חדש עם יחידת פנסים יותר יפה וגם כל הפנים והדשבורד חדש מודרני ואיכותי יותר ודומה מאוד לדגם החדש לחלוטין אשר עלה על הכביש ב-2001. הדגם ב-2001 הינו שונה לחלוטין מבחינת המרכב והמנוע.

פורסם

דווקא לא חשבתי על פיאסטה פשוט כי רק לאחרונה פזלתי לכיוון ה-1400. מישהו יכול לתת לי קצת יותר מידע על פיאסטה?

את כל הדגמים שציינתי חיפשתי 1600 אבל ירדתי מזה כי אני פשוט לא מוצא דגם שהוא גם ידני, גם שמור, בלי קילומטראז גבוה ויד נמוכה או סבירה.

וודו - מה כל כך שונה בפולו 2001? ההבדל לטובה או לרעה? ציינת שנתונים שלא חשבתי לקנות (אולי 99 שמורה אבל לא פחות מזה). אם יש לך מידע נוסף למה שכתבת אודה לך. :wink:

דרך אגב, ברנו קליאו ניתן למצוא דגם חדש יחסית (2003 - קליאו B 2) באותו טווח מחירים ל-1400. מישהו יכול לתת קצת ביקורת/ הארות לגבי הדגם הזה?

• תוכן חדש...