Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפורומים בחול ( רוסיה ) מאוד ממליצים על הרץ , היי אנרג'י לפי דעתי אחלה רמקולים תמורת כסף , טוויטר SPACE 1 של לטעמי בין הטויטרי הטובים במחיר שלו או אולי מעבר לזה .

זה ששראגה ראשם שזה צעצוע זו דעתו אני לא מסקים איתו , זכותי .

אני לא מבין יש כמה אנשים בפורום יש להם איזושהו דעה וכולם צריכים להסכים עם זה ?

בתחריות יש איתרון גדול מפחינה , שאתה יכול לקבל ציון אובייקטיבי למערכת שלך .

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בפורומים בחול ( רוסיה ) מאוד ממליצים על הרץ ,

.

מצטער, אני לא קורא טוב רוסית, לכן לא אוכל לענות על מה שכתבת .

אבל ,אתה יכול להמליץ על מה שנראה לך טוב , או שקראת עליו ,

ממה שאני התרשמתי (באנגלית ) הרמקולים של הרץ לא נחשבים למשהו מיוחד .

אבל לא מתקרבים לסיס /דינאודיו/מורל/פוקל /סקנספיק.

מידן.

ZZR

פורסם

איזה ויכוח נהיה פה....

אני לרגע מצטער שפתחתי את השרשור...:roll: אבל שיהיה...

בכל מקרה אני הולך על Sundown Sax-100.4 לאחר המלצות של אלו ואחרים כאן.... (למרות שהרוב המליצו על ה-100.2)

כי אני רוצה להוסיף סאב וכרגע לא מתכנן לקנות מגבר נוסף - בינתיים זה יעשה את העבודה.

בעתיד (כמה חודשים - חצי שנה) אני אשדרג למשהו יותר טוב ואולי אחשוב על הגברה אקטיבית...

תודה לכל העוזרים! 8)

Elate 6” 3way Morel / CDA-9887 Alpine / SAX-100.4 Sundown Audio

פורסם

אני מסכים איתך ב-100%, אבל כמו שכתבתי, העניין הוא שאני רוצה להוסיף סאב

ואני לא אוכל לעשות את זה עם מגבר 2 ערוצים (אלא אם כן אני קונה נוסף)

אני מעדיף כרגע (חצי שנה) לחיות עם סט שלא מוגבר אופטימאלית אבל עם סאב שיוסיף את החסר בתדרים הנמוכים...

זה השיקול כרגע (תקציבי נטו)

Elate 6” 3way Morel / CDA-9887 Alpine / SAX-100.4 Sundown Audio

פורסם

אני אוסיף רק דבר אחד, אני לא יודע אם זה דרור (אודיו סיסטמז) או אנחנו אבל תכלס מישהו פה עושה עבודה טובה מאוד בלמתג את המוצר\חברה HERTZ כמותג מוביל או HI END או שאיך שלא תקראו לזה, אני כמעט ולא רואה אותו מוזכר בפורומים בחו"ל ולא נראה לי שהכמויות שהוא נמכר פה בארץ הם נורמליות בכלל, מוצר פשוט נחטף, אני נתקל בסטים שלהם בכל רכב שלישי, והם מוזכרים פה כחדשות לבקרים, האם זה בגלל שהמוצר הוא מדהים? או אולי פשוט עבודה שיווקית מצויינת?

מצחיק אותי שמתחת לאף של הישראלי המצוי יש במשך שנים רמקולים לא פחות טובים כגון מורל (אם לא יותר טובים..) ומשום מה רק שהרץ הגיעו לארץ אנשים פה פתאום מוכנים לפתוח כיסים ולהתחיל לשלם 1700 שקל על סט קומפוננט.

אולי זה רק "HYPE" מטורף שיחלוף אבל ביינתים זה רק הולך ומתחזק.:screwy:

פורסם
לאון

באמת הגיע הזמן שתקפל את הזנב בין הרגליים ותברח במיוחד אחרי המאבק בחרוף נפש להגנת השם אודיסון והרץ והגילוי הנאות כרגע

ועוד אתה טוען שזה לא סוד מאיפה אתה קונה, הרי זה ממש ברור, אם זה היה תלוי בי הייתי מוסיף לך שורה לחתימה להזהיר

אין פה שום קשר לדרור שהוא יבואן אחראי שעושה עבודה לעניין גם אחרי קניה

יש פה עניין בזה שאתה אפילו מעיז לקרוא לדעה שלי משוחדת, שאתה עושה פה מסחרה בציוד שלו

אתה נותן פה דעה מוטעת ולא כנה לחלוטין לגבי מוצרים של דרור ולכן זה גם סותר את מה שאתה אומר שאתה מעוניין שאנשים יקנו מוצרים לאחר חוות דעת "נקייה"

ושוב ספציפית בנוגע למערכת שלך, אני אישית יצאתי מהרכב שלך עם עוד אדם שאתה אפילו תקרא לו מקצוען בתחום שהאזין לה ודווקא הסכמנו ביננו כמעט לגמרי, ועם עוד כמה ששמעו לפנינו ואחרינו. אתה פשוט לא מעוניין להקשיב

אגב שאתה רושם לכל הדעות זה אמור לשקף דעה של אנשים חוץ ממך בנוסף

ושוב אני אומר, אם תקרא לדעה שלי משוחדת תצפה לקבל בראש כמו פה בכל אשכול שאפילו תעשה בו סימן קריאה או שאלה

ילדון

שרגאמן

אני אתייחס לכל מה שאמרת:

1. גילוי הנאות - על מה אתה מדבר? - נכון אני ודרור חברים מאוד טובים ברמה אישית בלי קשר למערכות. ומה לעשות אני מאמין בסוחרה שלו מנסיון - דרך אגב היו לי לא מעט מוצרים מחברות שונות לפני כן. וברגע שאני אתלהב ממשהו יותר ממוצרי אודיסון\הרץ אז כמובן שאני ארכוש בלי קשר שאנחנו חברים. ראה דוגמה - מכרתי את האקליפס וקניתי פיוניר P9 והודתי בפני כל מי ששאל אותי שמכשיר זה יותר טוב מאקליפס (שגם את זה דרור מוכר). כי אין קשר בין הדברים. אני לא איזה ילד שרק גילה את מערכות הסאונד לרכבים ומתלהב ממשהו שהוא קנה.

2. מסחרה אני לא עושה. ותפסיק לומר את זה כי זה שקר וכזב ואסור לעשות דברים כאלה. אני מוכר אך ורק רכיבים שהיו ברשותי ונקנו מכספי שלי. אני לא עובד בזה, אני לא מתקין לאנשים. לא יוצא לי מזה שקל ואגורה פרוטה. פשוט כאן בפורום אני לא רוצה שאנשים ירשמו דברים לא נכונים כאשר הם "בטוחים" (ואני לא מדבר עליך) במה שהם אומרים ומטעים אנשים תמימים שצריכים לקחת החלטות. כל פני שלי היא - תשמע, תנסה, תראה...

3. דרור (הבעלים אל אודיו סיסטם) אכן אדם אחראי שעושה עבודה לעניין גם אחרי קניה בזה אתה צודק.

4. דעה מוטעת אני ממש לא נותן, כי אם דעה אישית שלי ואני חוזר על זה כל פעם מחדש. אני פשוט משתף בנסיוני האישי בלבד.

5. בנוגע למערכת שלי, אני לא יודע מתי שמעת אותה אבל היא השתנה המון ומה שאני בטוח הוא שלא שמעת אותה בחודשים האחרונים. ובכל מקרה זה לא רלוונטי כי אני מכבד את דעתך ואת דעת כל אחד. אבל בגלל שאתה מתעצבן אין צורך לרשום דברים שהם ממש לא נכונים - כפי שתיארת במסר האחרון שרשמת.

6. לאיים עלי זה כבר מלוכלך. הסיבה שרשמתי שדעתך "משוחדת" זה עקב אופי הדברים הלא נכונים שרשמת בצורה של השמצות

שכל מי ששמע את המערכת בסטאפים השונים (אפילו לא האחרונים המשופרים) לא יכול להסכים עם התיאור כפי שרשמת.

יכלת פשוט לרשום - לא לטעמי, לא התלהבתי.. חוויתי דברים כמו א',ב',ג'...שיותר מצאו חן בעיני וכו'.

אז אני אומר לעצמי - מה גורם לבנאדם לדבר ככה אלא אם משהו משפיע על דעתו. אם מדובר בטעות שלי במה שאמרתי אני מתנצל, פשוט תדע לעצמך שזו לא דרך לומר דברים במיוחד שהם לא נכונים כפי שאתה תיארת בצורה קיצונית.

7. "ילדון" אתה לא תקרא לי כי אני לא ילד ואתה לא איזה "מאסטר", אז תשאיר כבוד מינמלי.

זה לא מקום לאיומים ודיבורים יהירים.

שיהיה לך שבוע טוב והצלחה בהמשך הדרך.

ושלא תבין לא נכון אין בדיבורים שלי ולא קצת "כעס" אני באמת באמת אשמח לשמוע משהו שעשית או שאתה יודע עליו אישית שאתה מגדיר מערכת ברמה. ואני אומר את זה לכולם כי אני באמת מעוניין..

וכמובן אתה מוזמן לשמוע שוב את המערכת אם לא שמעת בחודשים האחרונים כי המון השתנה ועוד ישתנה בקרוב וכמובן לחוות את דעתך.

אני מקווה שנעצור כאן ונפסיק את הויכוחים המיותרים שאין בהם מטרה ונאחל לכולם הצלחה וננסה לעזור ככל שנוכל.

לגבי תחרות - זה יהיה נחמד בשביל הכיף, אך לעשות את זה מסודר במסגרת שך ארגון, כגון EMEA.

8)

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

אני שמח שירדת מהעץ שטיפסת עליו,

ואני יכול להגיד לך בביטחון שמכרת גם ציוד של הרץ שלא היה ברשותך בהודעות פרטיות

לא יוצאת לך פרוטה, אפילו מהציוד הפרטי?

אתה רוצה לדבר על בכמה אתה קונה VRX ובכמה שאתה מוכר? כי מבחינתי אפשר בכיף, רק תמשיך לנסות לסבן אותי ולהצתדק מול כולם ונעשה פה כיף חיים

(הסיבה היחידה שבגללה אני לא עושה את זה זה כי זה לא מגיע לדרור ולא הוא אשם בשטויות שלך. הוא משקיע ובונה מותג מאפס בארץ ונותן שירות וקורע את התחת ובסוף אתה בא ולא יודע לשלוט בפה שלך ודופק לו את העבודה- וכן, זה מה שאתה עושה)

איום? אתה קורא לדעה שלי משוחדת ואחר כך אתה אומר לי שאסור לפתוח את הפה?

אני שומר על הרבה יותר מאשר כבוד מינימאלי לכל בן אדם , אבל אתה קורא לדעה שלי משוחדת וזה ביזיון

במיוחד שאתה מוכר מוצרים של אודיסון והרץ

לרגע אל תנסה לעבר אותי ולמרוח אותי בזה שאתה לא עושה רווח וכו', אני לא קונה את השטויות האלו כי אני יודע מספיק

ושיהיה ברור, אין לי שום דבר נגד דרור או טיב הסחורה שלו והשרות שמניסיוני הם ברמה הגבוהה ביותר

הבעיה הכי גדולה היא שאתה בתור משתמש רגיל מנסה למכור סחורה וממליץ רק עלייה ושולל כל דעה אחרת

פשוט נורא מעצבן אותי שמישהו כותב לי שהדעה שלי משוחדת , במיוחד שאותו אדם מוכר את אותה סחורה שהוא ממליץ עליה בנלהבות

זה לא שאסור לך למכור ציוד או לכל אדם אחר רק תלמד לא להרוס את הפורום הזה בהודעות שקשורות לכיס שלך, יש כלל לא כתוב פה שכדאי שתלמד וגם אני נהגתי לפי אותו כלל שמכרתי ציוד ,

אם אתה מוכר סחורה תדאג שאנשים יבינו את זה מההודעה שלך ושלא יהיה מדובר בפרסומת סמוייה

ושמחפשים המלצות על ציוד ומה שאתה מוכר עולה לדיון, תדאג לסתום את הפה שלך, כמו שרבים וטובים כאן עושים

שוחד זה לקבל טובת הנאה תמורה מה שאני כותב ובעיניי זה דבר חמור מאוד, ומי שמאשים מישהו אחר בזה שהוא משוחד בלי להבין מה שהוא עושה הוא ילד

אני מקווה מאוד שאת הלקח פה למד כל מי שהיה צריך ללמוד

מבחינה מקצועית שקשורה בסאונד אני פשוט לא מצאתי משהו מיוחד בהרץ או אודיסון ויצא לי לנסות כמה רמקולים שלהם ומגברים, בין אם ברכב שלי ובין אם ברכב של חברים או של משתמשים בפורום, מי אתה שתעיז לקרוא לדעה שלי משוחדת.

אני מקווה שהייתי מספיק ברור, כי באמת הנושא מיצה את עצמו

פורסם
אני שמח שירדת מהעץ שטיפסת עליו,

ואני יכול להגיד לך בביטחון שמכרת גם ציוד של הרץ שלא היה ברשותך בהודעות פרטיות

לא יוצאת לך פרוטה, אפילו מהציוד הפרטי?

אתה רוצה לדבר על בכמה אתה קונה VRX ובכמה שאתה מוכר? כי מבחינתי אפשר בכיף, רק תמשיך לנסות לסבן אותי ולהצתדק מול כולם ונעשה פה כיף חיים

(הסיבה היחידה שבגללה אני לא עושה את זה זה כי זה לא מגיע לדרור ולא הוא אשם בשטויות שלך. הוא משקיע ובונה מותג מאפס בארץ ונותן שירות וקורע את התחת ובסוף אתה בא ולא יודע לשלוט בפה שלך ודופק לו את העבודה- וכן, זה מה שאתה עושה)

איום? אתה קורא לדעה שלי משוחדת ואחר כך אתה אומר לי שאסור לפתוח את הפה?

אני שומר על הרבה יותר מאשר כבוד מינימאלי לכל בן אדם , אבל אתה קורא לדעה שלי משוחדת וזה ביזיון

במיוחד שאתה מוכר מוצרים של אודיסון והרץ

לרגע אל תנסה לעבר אותי ולמרוח אותי בזה שאתה לא עושה רווח וכו', אני לא קונה את השטויות האלו כי אני יודע מספיק

ושיהיה ברור, אין לי שום דבר נגד דרור או טיב הסחורה שלו והשרות שמניסיוני הם ברמה הגבוהה ביותר

הבעיה הכי גדולה היא שאתה בתור משתמש רגיל מנסה למכור סחורה וממליץ רק עלייה ושולל כל דעה אחרת

פשוט נורא מעצבן אותי שמישהו כותב לי שהדעה שלי משוחדת , במיוחד שאותו אדם מוכר את אותה סחורה שהוא ממליץ עליה בנלהבות

זה לא שאסור לך למכור ציוד או לכל אדם אחר רק תלמד לא להרוס את הפורום הזה בהודעות שקשורות לכיס שלך, יש כלל לא כתוב פה שכדאי שתלמד וגם אני נהגתי לפי אותו כלל שמכרתי ציוד ,

אם אתה מוכר סחורה תדאג שאנשים יבינו את זה מההודעה שלך ושלא יהיה מדובר בפרסומת סמוייה

ושמחפשים המלצות על ציוד ומה שאתה מוכר עולה לדיון, תדאג לסתום את הפה שלך, כמו שרבים וטובים כאן עושים

שוחד זה לקבל טובת הנאה תמורה מה שאני כותב ובעיניי זה דבר חמור מאוד, ומי שמאשים מישהו אחר בזה שהוא משוחד בלי להבין מה שהוא עושה הוא ילד

אני מקווה מאוד שאת הלקח פה למד כל מי שהיה צריך ללמוד

מבחינה מקצועית שקשורה בסאונד אני פשוט לא מצאתי משהו מיוחד בהרץ או אודיסון ויצא לי לנסות כמה רמקולים שלהם ומגברים, בין אם ברכב שלי ובין אם ברכב של חברים או של משתמשים בפורום, מי אתה שתעיז לקרוא לדעה שלי משוחדת.

אני מקווה שהייתי מספיק ברור, כי באמת הנושא מיצה את עצמו

"יודע הכל"...תמשיך לדעת..:lol:

אין לי טעם להמשיך ולענות לך זה לא מוביל לשום מקום, לא לי ולא לך.

וכמו שביקשתי תשמיע לנו מערכת איכותית אנחנו רוצים לראות אותך מצדיק את מה שאתה אומר.בוא נדבר בתוצאות.

תודה רבה שיהיה לך יום טוב ולהתראות.

פורסם

אני קורא את הוויכוח המכוער הזה שנוצר בין ליאון לשרגאמן ולצערי המילים המכוערות היחידות שאני רואה לא מגיעות מהצד של ליאון.

מעבר לזה אני עובד ביחד עם ליאון (חברות אחיות) ואני יכול לאמר על הבן אדם שגם הוא כמו דרור משכמו ומעלה.

אני יודע מה הציוד שהוא משתמש בו ואני יודע שהוא מוכר את הציוד שהיה מותקן אצלו ברכב - יש חוק נגד זה? לא חושב.

אולי אם מחר אני אמכור מגברים של קיקר אני פתאום גם אחשב כ"מאכר" שלהם או יבואן?

אני גם זוכר ת'רד מאוד מכוער ביני לבינך שבו תקפנו אחד את השני ולמען האמת אני סבלתי מאותה הגישה שלך בגלל שאני אוהב ציוד של מורל.

יש לי כמה שאלות אליך:

1. כל בן אדם שיש לו ציוד יקר יותר או מדורג כטוב יותר משלך - אתה תוקף ככה?

2. ניסיתי לדבר פעם עם ליאון בצורה טכנית על מגברים של אודיוסון ולמה הוא בחר להשתמש בP9? יש לך מושג בכלל איזה ידע יש לבן אדם?

3. לליאון יש ברכב מערכת שמגדירה SQ מכל הבחינות והוא הוציא את הנשמה ועדיין מוציא את הנשמה שלו בשביל לשפר אותה.

על סמך מה אתה קובע סטנדרטים של מערכת?

מה נחשב בעיניך מערכת איכותית? סאב BTL 15 ?

אני חושב שבעקבות אותה מריבה שהיתה ביני לבינך אני החלטתי שמאותו היום אם מישהו רושם משהו הוא גם צריך לעמוד מאחורי הדברים שהוא רושם ולהביא פירוט מדעי - מנסיון, לליאון יהיו תשובות לשאלות שלך לא כנראה לא יהיו.

אני רוצה לדעת מליאון בדיוק מה השאלות שהוא רוצה לקבל עליהן הסברים ממך לאור השפה המרהיבה שאתה משתמש בה בהודעות שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני קורא את הוויכוח המכוער הזה שנוצר בין ליאון לשרגאמן ולצערי המילים המכוערות היחידות שאני רואה לא מגיעות מהצד של ליאון.

מעבר לזה אני עובד ביחד עם ליאון (חברות אחיות) ואני יכול לאמר על הבן אדם שגם הוא כמו דרור משכמו ומעלה.

אני יודע מה הציוד שהוא משתמש בו ואני יודע שהוא מוכר את הציוד שהיה מותקן אצלו ברכב - יש חוק נגד זה? לא חושב.

אולי אם מחר אני אמכור מגברים של קיקר אני פתאום גם אחשב כ"מאכר" שלהם או יבואן?

אני גם זוכר ת'רד מאוד מכוער ביני לבינך שבו תקפנו אחד את השני ולמען האמת אני סבלתי מאותה הגישה שלך בגלל שאני אוהב ציוד של מורל.

יש לי כמה שאלות אליך:

1. כל בן אדם שיש לו ציוד יקר יותר או מדורג כטוב יותר משלך - אתה תוקף ככה?

2. ניסיתי לדבר פעם עם ליאון בצורה טכנית על מגברים של אודיוסון ולמה הוא בחר להשתמש בP9? יש לך מושג בכלל איזה ידע יש לבן אדם?

3. לליאון יש ברכב מערכת שמגדירה SQ מכל הבחינות והוא הוציא את הנשמה ועדיין מוציא את הנשמה שלו בשביל לשפר אותה.

על סמך מה אתה קובע סטנדרטים של מערכת?

מה נחשב בעיניך מערכת איכותית? סאב BTL 15 ?

אני חושב שבעקבות אותה מריבה שהיתה ביני לבינך אני החלטתי שמאותו היום אם מישהו רושם משהו הוא גם צריך לעמוד מאחורי הדברים שהוא רושם ולהביא פירוט מדעי - מנסיון, לליאון יהיו תשובות לשאלות שלך לא כנראה לא יהיו.

אני רוצה לדעת מליאון בדיוק מה השאלות שהוא רוצה לקבל עליהן הסברים ממך לאור השפה המרהיבה שאתה משתמש בה בהודעות שלך.

אהלן אדי,

כפי שרשמתי אני לא מתכוון להמשיך לנהל עם שרגאמן את הדיון בשפתו שלו.

אני רואה שגם אתה נחשפת לאותו המצב. לא מפתיע כנראה :-).

אני לא רוצה לרשום כאן (בכל מקרה לא בשרשור הזה) הסבר מפורט על אחד הרכיבים ולשאול אותו לתת לנו דג' טובה יותר בהסברים מפורטים.

אני סה"כ ביקשתי כאן דבר אחד פשוט - תן לנו לשמוע! תוכיח לנו! תעמיד לנו כאן מערכת שלך או מערכת שעשית ותראה לנו איך זה צריך להשמע ואז תסביר. תראה לנו מערכת שהיא "אינה "בלאגן באריזה יפה".

מוזר שכל העולם(כולל תחרויות) מדברים על המוצרים הנ"ל בצורה שונה לחלוטין.

אבל אולי שראגמן יודע אחרת :roll:

אני עדיין לא פוסל אותו אלא מעוניין לראות מה עומד מאוחרי המילים שלו

קבלו לינק קטן -אתם מוזמנים לקרוא קצת כתבות טיפה יותר מפורטות מ"בלאגן"

http://www.elettromedia.eu/press/index.php?page=popular_articles

המשך יום נעים..

פורסם

אני רק רוצה להוסיף שהדיעה האישיתי שלי לגבי אודיוסון היא שהמגברים הם אכן מעולים, אבל הם לא קולעים לטעם שלי.

מאותה הסיבה שאני רוכש מרוני ציוד של הייבריד אודיו ושל AA לאחרונה זה לא בגלל שאני משוחד אלא זה בגלל שאני אוהב את המוצרים שלהם. לא הייתי ממליץ עליהם אם לא הייתי קונה אותם מלכתחילה.

על איזה ציוד בדיוק אסור לנו לכתוב את הדיעה שלנו?

איזה מוצרים אסור לנו למכור?

מה החוקים?

על מה אתה מתרעם בעצם?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא מבין מאיפה אתה קפצת אדון אדי אבל בכיף אני יענה גם לך

להאשים אותי בסגנון הכתיבה שלי אחרי שאיזה ילד קורא לדעה שלי משוחדת אני ממש לא אעבור על זה לסדר היום, ואתעלם כמו שלאון ואתה הייתם רוצים.

אתה רוצה להגיד לי אדי שאתה גם יודע על זה שהוא מוכר ציוד למשתמשים בהודעות פרטיות חוץ מהציוד שלו עצמו?

ציוד שהוא לא שלו?

ציוד אותו הוא מציע לאנשים אשר מפרסמים הודעת "מחפש המלצה למגבר" והוא מגיב גם בהודעה בפורום וגם בהודעה פרטית, וממליץ להם על סחורה שהוא במקרה יכול להשיג?

וגם אתה עצמך אדון אדי לא מבין על מה הוויכוח כאן, אני יעשה את זה מאוד פשוט כדי שגם אתה וגם לאון תבינו בקלות יחסית

אץ לו רץ לו אדון לאון לקארס פורום,

אדון לאון "מארגן" ציוד מחברו הטוב דרור, ציוד בשם X.

כל היום וכל הלילה דואג אדון לאון לשבח ולהלל את הציוד X.

כאשר מי מהכותבים מתווכח איתו הוא דואג להבהיר כי אותו משתמש עושה זאת כי הוא משוחד וכי הוא טועה.

אדון לאון נוהג כך כבר זמן ארוך, אך אויה, הוא ניסה לתקוף אדם אשר יודע על עיסקאותיו, אדם היודע על המחירים בהם הוא קונה.

אדם אשר לא פעם ולא פעמים היה עד לשיחה בה ניסה ואף הצליח אדון לאון למכור ציוד למשתמש מהפורום, ציוד אשר כמובן לא היה ברשותו של אדון לאון - והיה מדובר על ציוד חדש מהאריזה שלא הותקן- וכן , עבדכם הנאמן אף בדק את המגבר לאחר הקניה עבור אחר כדי לחפש עליו סימני ברגים וכו' (המגבר היה חדש לחלוטין)

כמות הפעמים שמכר אדון לאון ציוד היא מעל ומעבר לכל כמות פרטית (אלא אם כל אחד צריך באוטו מספר רב של מגברים זהים)

אדי, עדיף שלא תסכן את שמך בלהגן על מישהו שאתה לא בדיוק יודע מה הוא עושה

ובכלל כמו שאני מאמין שאמרתי לך פעם, איפה שאתה לא מבין אל תתערב

פה הוויכוח הוא לא על SQ שמס קיו אלא להראות למי שמנוכר סחורה שכדי שידאג לנהוג בהגינות כלפי חברי הפורום. משום מה נראה שאתה נגד המטרה שלי.

ובנוגע למערכת אתה כבר צריך להבין שזה אינדיבידואלי ולא משהו שנכון לגבי כולם. אני לא אוהב את הצליל שיוצא מהאודיסון וההרץ, לדעתי לא מדובר בצליל אמיתי אלא צליל שעבר עיוות. ואז בא אדון לאון וקורא לדעה שלי משוחדת

אתה מבין?

או שאני יסביר לך שוב?

אדון לאון מוכר בסתר ציוד- אדון לאון ממליץ תחת שם של משתמש רגיל- אדון לאון מוכר סחורה- אדון לאון מעיז להאשים אחרים במה שהוא עצמו עושה- אדון לאון חושב שאף אחד לא יודע על העיסקאות שלו- אדי בא להגן על חברו הטוב- ולא יודע שהוא בסך הכל יוצא ליצן כי הוא לא יודע מה חבר שלו עושה

פורסם

ובכוונה אני מפריד בין ההודעות

תכלס, את אלי או רוני ראית פותחים את הפה כמו לאון אחרי שמישהו דיבר על הציוד שהם מוכרים?

או שהם פתאום נעלמים ולא מגיבים?

קוראים לדעות משוחדות?

טוענים כי רק להם יש את הציוד הכי טוב?

יחי ההבדל העצום

פורסם

השרשור הזה מיצה את עצמו.

אין טעם להמשיך מכאן.

לפותח השרשור , במידה ותרצה להמשיך לקבל יעוץ , פתח נושא חדש.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...