Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

בחיפושיי אחר רכב נתקלתי ברכב הבא, מגאן שנת 2002 ידנית, יד ראשונה, קילומטרז בסביבות ה 165 אלף קילומטר.

המוכר אמר כי הרכב לא עבר תאונות למעט נהגת שנסעה ברוורס ונכנסה בו (אם כי ממה שצלחתי להבין מהפלט של המוסך נכנסו בו גם מאחור).

הבעלים העביר לי את רשימת הטיפולים שהרכב עבר במוסך המורשה. האם ניתן להוציא מפלט זה מסקנות ראשוניות לגביי הרכב (כמובן שאם אני אחליט לרכוש את הרכב אני ייקח אותו לבדיקה).

האמת שאני גם בעיקר מוטרד מהקילומטראז הגבוהה יחסית.

מה תוכלו להמליץ לי?

פורסם

תסתכל כמה תקלות היו ברכב בשנים הראשונות. אתה חושב שהוא נהיה צעיר יותר ?

למה שלא תלך על איזו מאזדה לאנטיס נטולת תקלות לחלוטין, שתוכל להגיע איתה כל יום

למחוז חפצך בראש שקט ?

פורסם

הרבה מהטיפולים הם לא שגרתיים, משמע רכב מאוד בעייתי.

כנראה הרכב עבר תאונה גם מאחור, דרוש לראות את דו"ח השמאי לתאונה מקדימה ומאחור(חשוב לדעת כמה ירידת ערך קיבל).

נוסף לכך הק"מ גבוהה מאוד.

עצה, עובר הלאה.

לשיקולך.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...