Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוטוריקה אנגלית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כימעט כולם, כימעט כל הזמן:"פורשה, פרארי, למבורגיני", ושאר הגדולות, אכן, אלו הטובות ביותר, אך לאנגלים יש מבחר מכוניות נהיגה טהורות, מהנות ומהירות ובסכומים שלא ממש קרובים ל 100,000 (ליש"ט- אירו- דולר). יחסית מכוניות אלו די אנונימיות (לציבור הרחב, לא לנו), גם העיצוב לא הכי.... יפה... אבל יש להן המון מה להציע והכל בסביבות 60,000 (ליש"ט- אירו- דולר). דוגמאות: נובל, מרקוס, אולטימה, TVR ועוד רבות... גם האנגלים מאופיינים במכוניות מדהימות כמו ה: קייטרהם, ווסטפילד, טייגר, וגם ללוטוס יש את ה 340R המדהימה שאלו זולות בהרבה אך הביצועים והכיף? אין לתאר במילים

פורסם

תודה.

איזה מזל...

עד עכשיו אף אחד כאן לא ידע שהבריטים מייצרים מכוניות מהנות לנהיגה.

מזל שהואלת לבוא ולהאיר את עיננו בנושא הנ"ל!

פשוט תודה על ששיתפת אותנו בעובדה החשובה והמאלפת הזאת!

ותודה על התמונה של הקייטרהאם. עכשיו כל בעלי הפורשים והפרארים בפורום זורקים את המפתחות בשאט נפש ורצים לסוכנות קייטרהאם ברחוב המסגר.

תודה!!!!!!!!!

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אה...

"אין לתאר במילים..."

בבקשה - תאר לנו...

ספר לנו על הנסיעה המסעירה שלך בקייטרהאם סופרלייט R, על איך הטי וי אר בה נסעת הדביקה אותך לכיסא, על פנים המורגן פלוס 8 שלך שמריח מעור אחרי 20 שנה...

עאלק "אין לתאר במילים"....

:lol:

פורסם

היי אלי - אתה בא לסוכנות של NOBLE? יש דגם חדש. הגיע זמן להחליף את המכוניות במשהו בריטי גזעי!!!!!

אולי יעשו הנחה לקבוצות אם נקנה שתיים???

טי וי אר אמרו שיש הנחה בהצגת כרטיס דלק של קארזפורום.

שלומי קנה סרברה. ערן-S קנה טוסקאן ...כשפיטר ווילר שמע שקארזפורום עברו לרכב בריטי הוא תלש את השפם מרוב אושר...

רכב בריטי?

אולי הומור בריטי....

WE ARE THE KNIGHTS WHO SAY NEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

פורסם

איי איי ימי מונטי פייטון :p

אתם רעים, מסכן הרסתם לו שרשור, בקרוב אופטופיק

אגב, אתמול הלכתי לסוכנות החדשה של ווסטפילד, שירות גרוע, חצי שעה לקח להם למצוא לי ג'נט.... בושה

זהו זהו

מצטער

Always look on.... the bright side of life

יובל.

פורסם

אגב, אתמול הלכתי לסוכנות החדשה של ווסטפילד, שירות גרוע, חצי שעה לקח להם למצוא לי ג'נט.... בושה

זהו זהו

מצטער

לך חצי שעה???

לי לקח שבוע וחצי עד שתיקנו לי את החצאית במורגן ,זאת בעיה שלי שאין להם חלקי חילוף :?

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

זהו זהו

מצטער

לך חצי שעה???

לי לקח שבוע וחצי עד שתיקנו לי את החצאית במורגן ,זאת בעיה שלי שאין להם חלקי חילוף :?

אתם מתלוננים, אבל נראה כמה זמן יקח לכם למצא אלטרנטור לסופר 7 !

פורסם
לך חצי שעה???

לך לקח שבוע וחצי??!?!?

לי כבר 15 שנה אומרים שם: "לך מפה ילד טיפש! אין פה סוכנות קייטרהם! אין דבר כזה בארץ! אלף פעם אמרנו לך - פה זה מכולת אברם! ואל תחזור!"

שירות חרא. אבל אני חוזר.

מה, יש ברירה? :shock:

פורסם

כולכם רעים וחסרי לב, רומאו זה עוד חדש כאן, ועוד לא מכיר את כל סוכנויות TVR הפזורות בארץ במסווה של סניפי "בונים חופשיים" ו"בנק לפיתוח התעשיה" !!!

אך יש כאן גם איתות עבורך, רומאו: דבוק באחיך האיטלקיים, יען כי הבריטים - עם ציני, רע ומניאקי הוא. :nono:

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
לך חצי שעה???

לך לקח שבוע וחצי??!?!?

לי כבר 15 שנה אומרים שם: "לך מפה ילד טיפש! אין פה סוכנות קייטרהם! אין דבר כזה בארץ! אלף פעם אמרנו לך - פה זה מכולת אברם! ואל תחזור!"

שירות חרא. אבל אני חוזר.

מה, יש ברירה? :shock:

LOL :p:D:D:D:roflmao::roflmao::roflmao:

חזק!

Rikshanoam-R

פורסם

ייאאאווו!!!!!!....... :shock2:

בסדר.... תירגעו..... זה לא שניהייתי אוהד יצירות אנגליות או משהו.... ניסיתי להעביר פה משהו שעכשיו אני לא יודע מה הוא בעצמי.... אולי רק יחס תמורה למחיר....

אני גם אם העולם יתהפך לא אוכל לינתוש את האיטלקים, גם מסיבות מישפחתיות.... אז מה אני אגיד שאנשים מדברים על 306? נובל עדיפה, גם הצרפתים לא משהו....

ואים הייה לי חידוש בקשר למשהו איטלקי ברור שהור הייה בא קודם.

גם חוץ מיזה הוחדרתי מוטיבצייה מזה שראיתי את ג'רמי ב- TOP GEAR מרביץ עם ה M12

הדיון הבא יהיה על פאגאני....

• תוכן חדש...