Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כבעל רנו ותיק תמיד הציק לי המשפט : "ברנו שמים רק מצתים מקוריים".

ואכן, לאחרונה ניסיתי מצתי Denso והתאכזבתי קשות.

עד היום לא הצלחתי להבין מדוע ? האם החברות לא יכולות לייצר מצתים עם אותם המאפיינים ?

אשמח להחכים.

בתודה מראש,

אסף.

פורסם

זה נכון חלקית,כבעל רנו גם אני לא הסכמתי עם העובדה שאני

חייב לשים רק של ngk ושמתי במקום את אלו של bush ואני מאוד מרוצה מהם וכך גם עוד חברים שלי

בעלי רנו.

אבל חוץ מהם המבחר שמתאים ורצוי לשים ברכב הוא מצומצם ואף כמעט אפסי מה שמחזיר אותנו בחזרה לשימוש

במצתים המקוריים.

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

מכיוון שהמערכות היום ממוחשבות, מחשב ניהול המנוע הוא זה שמפעיל את הכויילים, מחשב ניהול המנוע מתוכנן להספקים שהיצרן תכנן.

מצת מסוג אחר, מסוגל "לדרוש" פקודת הפעלה אשר אינה זהה לנתונים האלקטרוניים שהמחשב מסוגל לספק, ולגרום למחשב ניהול המנוע נזק.

כל זאת, מעבר לתופעות לוואי, כמו הלוכים שיכולים לתפקד לקוי וכיוב.

להדגיש, הדבר נכון במיוחד לדגמים בעלי הכויילים הנפרדים לכל צלנדר (הדגמים החדישים יותר).

אין טעם בלנסות ולהתקין מצתים שאינם מקוריים, ובעלי מק"ט זהה לנתוני היצרן, בעיקר בדגמים אלה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מסתבר שהמצתים ,שהחליפו בטיפול זהב לפני שנתיים במוסך החברה, אמנם הם מקוריים של רנו אבל לא תואמים לדגם שלי.

מקוה שלא נוצר לי נזק במערכת (כויל ומחשב הצתהי) כתוצאה מכך.

פורסם

מניסיוני אתה יכול לשים מצת של יצרן אחר (רצוי יצרן גדול וידוע) - אבל עליך לדאוג שאתה בוחר בדגם שמתאים בדיוק למצת המקורי.

באתר של NGK לדוגמא אתה יכול לראות אילו דגמים בדיוק מתאימים לפי כל דגם רכב.

ביצוע טיפול במוסך מורשה של יבואן ממש, אבל ממש, לא מבטיח שישימו לך שם מצתים מתאימים לרכב שלך.

אני אומר את זה כי שמעתי על יותר מדיי מקרים שמוסך לא היה מידע נכון לגבי מצתים שיש להתקין.

ונדמה לי שכאן אתה מספר לנו על עוד מקרה אחד כזה......

נ.ב. אני חייב לציין שגיליתי הבדל קטן בדרגת חום מומלצת בין אתרים אמריקאי ובריטי שלהם - זה קצת מוזר לראות אבל לא ממש קריטי ובטח לא ברמה שלגרום לתקלות.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...