Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

השאלה שלי קצת מורכב אז החלטתי לפרסם אותה פה.

כבר תקופה שאני מחפש ברחבי האינטרנט חלקים לרובר טורבו שלי.

כמו שאתם יודעים למצא פה חלקים זה ממש בעיה רצינית.

לדוגמא: צלחות הבלימה שלי עשו את שלהם והגיע הזמן להחליף אותם.

אחרי בדיקה קצרה בחברה הבנתי שעדיף לי לחפש חלופיים.

עשיתי טלפונים יבואנים חנויות ואלו התשובות:

יש לרכב שלי 2 סוגים של צלחות זמינים.

חברה סינית שיעלה לי 250 שקל לגוז צלחות. ( שיחזיקו אולי חודש במקרה הטוב)

ואחרי המון טלפונים מצאתי גם זוג צלחות של בראקו שיעלו לי 300 שקל יותר לזוג. ( שזו אמורה להיות חברה איטלקית דיי טובה לפי מה שהבנתי).

בכל מקרה זה לא נראה לי זה.

אחרי חיפושים נרחבים מצאתי אתר בבריטנה שמוכר חלקים לרובר ואחרי כמה התכתבויות באימייל עם החברה הבנתי שאין בעיה לשלוח לארץ.

הדיסקים שמוצעים שם למכירה הם של חברת Black Diamond.

לא ממש שמעתי על החברה אז החלטתי להתייעץ פה לפני ההזמנה.

הדיסקים כולל רפידות של אותה חברה 185 ליש"ט.

האם כדאי להזמין? חברה מוצלחת?

והאם כן למה אני אמור לצפות במכ'ס?

תודה רבה אודי.

ROVER=~~

פורסם

אולי אחת החברות הטובות ביותר שיש לצלחות בלימה.

מומלצות מאוד (אני קניתי סט באנגליה ל306), עשויות ממתכת שחורה, כביכול מחושלת, שעמידה בטמפ' גבוהות מאוד.

אל תשכח להביא רפידות בהתאם.

אם אתה בחור שאוהב ללחוץ על הדוושה (של הבלם), לך על משהו שמתקרר מהר יותר, לרוב בלאק דיימונד מוכרים מחוררים מחורצים מאווררים לכל הדגמים של הרכבים.

במכס הבעייה שלך היא שלא תוכל להכניס אותם, זה אביזר בטיחות והוא לא מקורי, ולכן הדרך היחידה היא להביא אותו במזוודה.

מה שגם הצלחות מאוד כבדות, משלוח שלהם יעלה 100 פאונד לדואר יבשה.

פורסם

רגעע לא הבנתי משהו.

צלחות כמו הצלחות האלה אין מצב שאני ימצא פה בארץ. ולא משנה איזה חברה אני יקנה פה בארץ לא יגיעו לרמה של הצלחות מחו"ל?

אז מה הקטע של הבטיחות? כביכול אני עושה את זה למען הבטיחות שלי!

אז זה סופי? אין לי אפשרות להזמין צלחות בלימה מחו"ל?

ROVER=~~

פורסם
רגעע לא הבנתי משהו.

צלחות כמו הצלחות האלה אין מצב שאני ימצא פה בארץ. ולא משנה איזה חברה אני יקנה פה בארץ לא יגיעו לרמה של הצלחות מחו"ל? נכון. אין יבואן של בלאק דימונד בארץ.

אז מה הקטע של הבטיחות? כביכול אני עושה את זה למען הבטיחות שלי! החוק החדש קובע, יבוא של אביזרי בטיחות אך ורק מקוריים של היצרן, ולא תחליפיים/משופרים.

ישנן חנויות בארץ שמוכרות AFTERMARKET, הן מכניסות את המוצר בדרך שלהן, ככה או ככה, זה בניגוד לחוק של האדם הפשוט - ראה ערך - אתה.

אם אתה טס לאנגליה, אתה תוכל להביא קיט כזה במזוודה, לרוב המכס לא יעצור אותך

אז זה סופי? אין לי אפשרות להזמין צלחות בלימה מחו"ל?

להזמין אתה יכול, גם לשלם על זה, אבל בין זה לבין העובדה שסמנ"כל תנועה בכיר במשרד התחבורה ייתן לך אישור להכניס אותם, ובכן, שמיים וארץ.

• תוכן חדש...