Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיעו סטים 0 GAUGE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפוסטים פה בפורום הבנתי ש IDMAX מקבל עד 1000 RMS, אני טועה ?

בכל אופן, אני לא קונה כל יום מונובלוק וחשבתי שטוב שתהיה לי אופציה לשחק עם התנגדויות, להוסיף עוד סאב - בקיצור - כמעט בטוח שלא צריך אבל המחיר של ה HIFONICS לדוגמא בארה"ב הוא ממש בדיחה ומוצהר שיש לו כניסה לכבל 1OHM.

השאלה שלי היא, האם מדובר במגבר איכותי ?

מה הבעיה עם שתי סאבים 10" של AA ארסנל ? המחיר של 2 כאלו הוא +- IDMAX - מה יתן תוצאה טובה יותר ?

...CASKA for life

פורסם

לא אמרתי שיש בעיה. פשוט הלכת על דברים לא דומים בכלל. 2 AA לעומת IDMAX אחד. בכל מקרה, מה שלא תבחר, תבחר אותו בקפידה ואחרי ששמעת אותו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומאכר - קיבלתי. אין ספק שכשהנושא יעלה על הפרק, כולכם פה תדעו ותתבקשו לתת את דעתכם לעניין הסאבים.

אז מה היה לנו מבחינת מונו ?

הייפוניקס ב 1200-1300 ש"ח - ארה"ב זה לא בעיה מבחינתי - תתעלמו מהמכס.

סאנדאון - 2000 ש"ח.

מה עוד ? יש עוד מגברים בארה"ב באזור של הייפוניקס ? 1500 ש"ח.. (צריך תקציב לסאב..)

חגי

...CASKA for life

פורסם
תתחדש, מתקין טוב יידע להעביר את הכבל הזה, למרות הקושי.

סאנדאון למשל מקבל 0

טוב לדעת שיש גם כאלה, התכוונתי למגברים ממוצעים+ תמיד יש יוצאי דופן

IBIZA 20vt

פורסם

תלוי על איזה סאנדאון מסתכלים. ה sae-1000d ‎‏ מקבל 4 גייג' , והsaz-1500d ‎‏ מקבל 0 גייג'. שני המגברים הם סדרות שונות.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אם ככה, אז יש סיבה שניתן לחבר 0 GAUGE למגברים הללו..

איפה ניתן למצוא את SUNDOWN בחו"ל - איפה מוכרים ?, משווקים ?

...CASKA for life

פורסם

למה לקנות בחו"ל כשהם עולים כמעט אותו הדבר בארץ + אחריות?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...