Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מילה על טיפולים למאליבו:

אני משלם על טיפולים למאליבו 2007 שלי במוסך רשמי של UMI פחות משחששתי לפני רכישת הרכב (אחרי שהיו מי שטענו שטיפולים לאמריקאיות יקרים להחריד):

550 ש"ח לטיפול קטן

850 ש"ח טיפול גדול.

אני לא יודע כמה משלמים במקרה של הונדה אבל המחירים שלעיל ממש לא בלתי סבירים.

פלגים מחליפים פעם בעשר שנים(או 150 אלף קמ')

טיימינג- לא מוזכר בכלל בחוברת הטיפולים(כך שמחליפים אחרי רבע מליון קמ' או שבכלל לא במידה וזה אולי גלגל ולא שרשרת. אין לי מושג)

אחרי האחריות אדע כמה עולים חלקים למאליבו. אומרים שחלקים לאמריקאיות לא זולים אבל מאידך, כבעליה של פולקסווגן לשעבר, גם הגרמניות לא מספקות עלויות זולות.

למה רק אחרי האחריות?

הרי הטיפול כולל גם חלפים.

אבל לפי המחירים שנתת זה לא זול.

פורסם

באופן אישי, איני חובב אמריקאיות ולכן מבין השתיים- האקורד היא בחירתי.

מדוע ההתמקדות הינה דווקא בשני הדגמים הנ"ל?

האקורד החדשה, העמידה רף מחירים מאד גבוה ביחס למתחרותיה, שאינו בהכרח מוצדק.

לפיכך, אופציה ראויה שטרם הוזכרה בשרשור- הינה הפורד מונדיאו החדשה שקוצרת הצלחה עולמית.

מחירה, בגרסת הזולה כ- 147K (שגם היא מפוארת ומאובזרת באופן יחסי), וכ- 170K בגרסה הטיטניום.

בהחלט שווה בדיקה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם
למה רק אחרי האחריות?

הרי הטיפול כולל גם חלפים.

אבל לפי המחירים שנתת זה לא זול.

התכוונתי לחלפים שאינם קשורים לטיפולים, אלא חלפים גדולים יותר ויקרים: משאבות לסוגיהן , אביזרי חשמל וכיוצ"ב. בזמן האחריות אם ישנה תקלה מסוג זה התיקון נעשה ע"ח החברה.

השוויתי את עלות הטיפולים במאליבו לטבלת הטיפולים + עלות המתייחסת לאקורד( שבקישור שד"ר פוליצ'וק סיפק קודם) ולא ראיתי שהמאליבו יקרה יותר. מינוס-פלוס ההוצאה דומה מאוד.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

אינני מכיר אתר שמפרט את מחיר הטיפולים של מאזדה. אך נאמר לי כי טיפולים מסויימים יקרים יותר במאזדה ואילו אחרים - בהונדה. זאת למרות הדעה כי הונדה היא היפנית היקרה ביותר לתחוזקה.

פורסם
אינני מכיר אתר שמפרט את מחיר הטיפולים של מאזדה. אך נאמר לי כי טיפולים מסויימים יקרים יותר במאזדה ואילו אחרים - בהונדה. זאת למרות הדעה כי הונדה היא היפנית היקרה ביותר לתחוזקה.

גם במאזדה זה כל 15000 או שנה.

פורסם

כן כבר תיקנתי את עצמי. הסתכלתי ברישום הלא נכון. אגב... בהיבריד שקניתי הטיימינג יקר למחריד. ברור כי מדובר בטיימינג מיוחד של 2 המנועים.

אבל מה שמכניס אותי לחרדה זה לא מחיר הטיפול אלה איכותו. מה שמנחם - זה שפריוס עוד יותר מורכב ועדיין לא שמענו על תלונות. נחיה ונראה...

פורסם
ברור כי מדובר בטיימינג מיוחד של 2 המנועים.

לא הבנתי בשביל מה מנוע חשמלי צריך טיימינג, אין לו שסתומים. יכול להיות שטיימינג יקר כי גישה אליו קשה.

בהייבריד, מנוע חשמלי נמצא בין מנוע בנזין לגיר - לא?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פריוס וסיביק עובדים בצורה שונה ויש להם מבנה שונה, אבל אני ממש לא רוצה להכנס לנושאים בהם הבנה שלי מוגבלת.

טיפול 90,000 - בשפה העממית "טיימינג" מתואר כך:

טבעת אטימה לפקק שמן ,שמן סינטטי מלא ,מסנן שמן מנוע ,נוזל בלמים ,מסנן אויר ,פלגים סיוויק חשמלי ,LIO

סה"כ מחיר לא כולל מע"מ 2400.84 ז"א משהו בסביבות 2800 ש"ח. על הסגי הטכנולוגיה יש לשלם. אך כולי תקווה שדברים אלה מתקזזים בעלות הביטוחים. חוץ מזה, לפי ערכתי אגיע ל-90,000 בעוד כי-4 שנים.

• תוכן חדש...