Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה כנראה מישהו מפורסם, אם המשטרה רדפה אחרי האוטו שלך:-).

כי מאז היגואר של פנינה רוזנבלום לא היו מרדפים.

בוא נראה- ראובן גרוס? ראובן אדלר?

מסכים לחלוטין:wink:.

הגנב ניתפס?

:fadein:
פורסם

מאחר וידוע איזה רכבים ראובן מחזיק, במקום לשמוח ולחגוג,

מהר מהר, להוציא את כל הרכבים שערכם עולה על 30 אלף זוזותיך ואין שני להם בארץ[או בחו"ל] מהבית,

ייתכן מאוד שחברים שלו יגיעו בקרוב להשלים פערים,

אני ממליץ בחום להעביר כל רכב בעל משמעות סמנטלית/כספית למקום אחר באופן זמני עד שהעניין יתקרר.

אבי

----

פורסם

למה לזרוע פאניקה, הרכב נגנב מאמצע הרחוב ולא מחצר הבית

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ובסופו של דבר אם היית שם עליו את האצבע היית מקבל מאסר.

פשוט נבלות הגנבים האלה!!

מתוך אתר משרד המשפטים, עמוד מספר 608 תיקון לחוק מספר 98:

מי אמר שי דרומי?

*בפעם ה 2, משפט שדה לגנבים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מאחר וידוע איזה רכבים ראובן מחזיק, במקום לשמוח ולחגוג,

מהר מהר, להוציא את כל הרכבים שערכם עולה על 30 אלף זוזותיך ואין שני להם בארץ[או בחו"ל] מהבית,

ייתכן מאוד שחברים שלו יגיעו בקרוב להשלים פערים,

אני ממליץ בחום להעביר כל רכב בעל משמעות סמנטלית/כספית למקום אחר באופן זמני עד שהעניין יתקרר.

אבי

צודק!

ראובן, אני אבדוק אם אפשר לעשות קצת מקום בחניה בבית (אולי נחנה את הפוקוס ברחוב). אם כן - אז בגלל שאני בחור טוב וחבר אמיתי, אני אהיה מוכן לתת לך להחנות את הפרארי אצלי בחניה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
למה לזרוע פאניקה, הרכב נגנב מאמצע הרחוב ולא מחצר הבית

סיבה מעולה לפשיטה של יחידה על כל הרחוב,

ראובן, אני ממליץ בחוםםםם, לצרף מאבטח/להזיז את כל הרכבים למקום מאובטח לתקופה של שבוע-שבועיים.

אתה לא רוצה לאבד את כל הרכבים בלילה אחד ואני רוצה להמשיך לראות פורשה בימי שישי[אפשר סיבוב?]

----

פורסם
כל הכבוד לאיתוראן, טוב שיש על מי לסמוך, ועוד יותר כייף לקבל תמורה לכספך.

האמת שאין על מי לסמוך. המחמודים מנתקים את האיתוראן בד"כ בשלב מוקדם יחסית. מספר תפיסות גנבי הרכב בעקבות מידע מאיתוראן הוא די נמוך. רובם מצליחים לעבור את המחסום והשאר פורקים מהרכב שאומנם חוזר לבעלים אבל הגנב בורח. רוב תפיסות גנבי הרכב הן באופן אקראי או בעקבות מידע מודיעיני, ולא, לא צריך להיות מפורסם כדי שהמשטרה תרדוף אחרי רכב גנוב, זאת העבודה שלהם, ותפיסת גנב רכב לא שווה אפילו לרישום מיליון דוחות תנועה מבחינת הכבוד שהשוטר מקבל כשהוא מביא את הגנב עם אזיקים על הידיים.

Xbox12341

פורסם
מתוך אתר משרד המשפטים, עמוד מספר 608 תיקון לחוק מספר 98:

מי אמר שי דרומי?

*בפעם ה 2, משפט שדה לגנבים.

ל'

החוק לא מדבר על רכוש (וחבל) אלא על מקום מגורים/עסק/משק חקלאי, אז כן, אם הוא היה שם עליו יד יתכן וגם הוא היה מוצא עצמו נאשם.

בנוסף בסעיף ב-2 כתוב במפורש שהחוק לא חל על "מי שהביא בהתנהגותו הפסולה להתפרצות..."

תסכימי איתי שלהחזיק את כל המטעמים המוטורים האלו יחד זו התנהגות פסולה :wink:

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
תסכימי איתי שלהחזיק את כל המטעמים המוטורים האלו יחד זו התנהגות פסולה :wink:

:סמיילי מזיל ריר: אכן התנהגות פסולה ביותר של טעם משובח.:wink:

לפני פחות משנה, תושב העיר שיצא עם רכבו לקניות, הגיע לחניה, עוד טרם כיבה את המנוע, נפתחה הדלת על ידי גנב רכבים שהצמיד סכין קצבים לגרונו, וביקש ממנו לעזוב את הרכב.

הרכב כמובן נגנב, לנהג שלום.

כל עוד מערכת המשפט לא תחמיר עם הפושעים, הם יעשו כרצונם.

מאידך לתת כוח לאדם הפרטי לא נוגד שום דבר ולא מסכן אף אחד.

כל אדם לדעתי רשאי להגן על עצמו על משפחתו ועל רכושו, כי הרי אף פעם לא יהיה מצב שבו בכל מקום שמתרחש פשע יהיה שוטר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפני שנה וחצי יצאתי שניה מהאוטו (מאזדה 3 ) ברחבת החניה של הר הרצל בי-ם כדי לפגוש מישהו מהעבודה שלי שהגיע עם קנגו. שניה אח"כ לא היה לי אוטו... למזלי גם הקנגו היתה מונעת,קפצנו לבפנים,רדפנו אחריו אחרי שאיבדנו קשר עין אתו ורק בנסים תפסנו אותו ליד המפלצת בקרית יובל למי שמכיר.

תפסנו אותו,בן מיעוטים כמובן,ואני יכול להגיד לכם ששבועיים אח"כ עוד כאבו לי הידיים מהמכות שהוא חטף.

קיצורו של ענין אחרי שהניידת לקחה אותו משם,הגיע לשם שוטר קהילתי למלאת את פרטי האירוע והוא אמר לי חד משמעית שנס כזה זה אחד לאלף. הוא אמר שהם יכולים להסתובב ולחכות לטרף שעות.

מאז יש לי פראנויה מלהשאיר רכב .אבל עדיף פראנויה עם אוטו מאשר בלי פראנויה ובלי אוטו...

חבר,אתה חופר

• תוכן חדש...