Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא ראיתי את המודעות של מכירת וולבו של פותח שרשור. אבל לפי דעתי כדאי לשים מודעות עם תמונות של הרכב בכמה זויות, אחרי שהרכב עבר וקס וניקוי. כדאי לרשום כמה שיותר פרטים: כגון מחיר בשקלים ולא מחירונים, יד, ק"מ, תוספות וכד'.

מאוד חשוב שתמונות יהיו אפקטיביות. לפעמים במודועות אני רואה תמונות של רכב בכמה זויות מהצד, זה פשוט לא רציני. צריך תמונה בזוית כך שרואים את הפנים של רכב וצד, תמונה של סאלון ועוד תמונה של מנוע או בזוית אחרת מעניינת.

תמונות צריכות להיות איכותיות ובמקום יפה, לא תמונות של פלאפון שבקושי אפשר לראות את הרכב ועוד בלילה. רכב צריך לצלם בתאורה טובה.

כם לא ניראה רציני, כאשר אנשים שמים תמונה של רכב זהה מאינטרנט - זה פשוט לא רציני.

במלל ההודעה, לא כדאי לרשום דבריןם כאלה כמו: "לרציניים בלבד", "כל הקודם זוכה", "לא לשגע שכל סתם" וביטויים אחרים שאין להם משמעות או תועלת לעיניין מכירה.

שמע הציבור כבר למד

הוא יודע שמתחת למעטפת הצבע והברק ממתינה חבילה של הוצאות.

זה לא פשוט,הדלק לוחץ על הציבור,החסכוניות עוד הולכות,השאר בקנטים.

ובכלל...אולי זה המצב וככה צריך לפעול שוק בריא עם הגיון ?

צריך להתבונן גם מעבר לחוטם,הזמנים והמנגינה משתנים,ואיתם הביקוש לרכב כבד ויקר לתחזוקה.

כל הצמתים מוצפות באמריקאיות מצויינות,בוולבו,ובעוד זללניות שזהו....נועדו לכלייה...זה המצב !

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איזה שכונה לא בריאה...

מתי בפעם האחרונה נגנבה וולבו 940 בישראל?

מקסימום יעלמו לו הגלגלים, הרדיו והסמלים.

חוצמזה, אני מבטיח לך שאם תעשה סטיסטיקה של גניבות רכב תראה שרוב הגניבות היו בשכונות מאוד "בריאות".

אתה רוצה למכור את הוולבו? תוריד במחיר.

לא צריך שום דבר אחר.

גם ככה המחיר שלה נמוך. אז אתה לא צריך לעשות שפגטים.

תהיה קצת יותר גמיש והיא תעוף מעצמה.

כל רכב אפשר למכור, זה רק עניין של מחיר.

צודק

ולצערו צריך להוריד הרבה

פורסם

volvo 240אז אתה כנראה לא מודע לכוחו של לוח פוקוס

תודה דורון אנסה ..

Nakamichiאיזה שכונה לא בריאה...

מתי בפעם האחרונה נגנבה וולבו 940 בישראל?

מקסימום יעלמו לו הגלגלים, הרדיו והסמלים

+1

במיוחד המגנזיום הנדיר

B-TONאני מאמין שבאזור בני ברק אתה תקבל כמה טלפונים

בני ברק מרוחק ממני ואני זקוק לרכב יום יומי, מה שכן - הרכב מאוד נפוץ בקרב האוכלוסיה החרדית, הגרוזינים, והערבים כפי שכבר אמרתי.

alfa164TSלא ראיתי את המודעות של מכירת וולבו של פותח שרשור. אבל לפי דעתי כדאי לשים מודעות עם תמונות של הרכב בכמה זויות, אחרי שהרכב עבר וקס וניקוי. כדאי לרשום כמה שיותר פרטים: כגון מחיר בשקלים ולא מחירונים, יד, ק"מ, תוספות וכד'.

בגלל שלא ראית את המודעה שלי אמרת את זה... העלתי תמונה של הרכב יום אחרי שחזר מפחחות וצבע כללי, הוא נראה חדש מהניילון, כמובן שגם הסאלון והעלתי גם תמונה שלו.

כל רכב אפשר למכור, זה רק עניין של מחיר

תשמע אני לא רוצה להשמע שחצן או משהו בסיגנון, אבל בוא נגיד שהרכב שלי נראה יותר טוב שם מכל המכוניות, כן כל המכוניות, יש לי את הדגם הכי מפואר, השנה הכי חדשה, המנוע הכי חזק, ק"מ בין הנמוכים אם לא הנמוך ביותר, אני יד 3 בו בזמן שהרוב הם יד 4 ומעלה. אני דורש 29 על 97 הכי טובה שיש, מודעה אחרת דורשת 30 על 96 דגם לא מפואר וגם אוטו שלא נראה משהו, מוזר, המון זמן המודעות האלו שם זה נכון, אך משום מה המחירים לא רוצים לרדת (נ.ב - יש שם מודעה על אחת שנת 92 במחיר של 20 אלף.. וזה לא אחת או שתיים זה הרבה יותר.)

פורסם

משה,

אם הרכב טוב, אל תמכור ותמשיך להנות ממנו.

יכול להיות שתמכור, תקנה משומש אחר, ותגלה שעשית עיסקה גרועה.

אם אתה מוכר מטעמי חיסכון בהוצאות, תעשה את החישוב כמה עולה לך כל חודש שאתה נישאר עם הרכב לעומת ההורדה הנוספת במחיר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אתה תמיד יכול להחליף אותו על אלפא 164, לנציה תמא, דייהו לגנצה, קיא קלארוס ולגוון את הבאסה :roll:

בקשר לקיא ודייהו אני מוכן להסכים שמדובר בבאסה (בתנאי שהיו לך כאלה דגמים ספציפית ועל סמך זה חוות דעתך). אבל לנ'ציה תמה או אלפא 164 זה חווית נהיגה וזה שאתה שם את המכוניות האלו באותה שורה - לא מוצדק.

הייתה לי אלפא 164, אוטו מאוד כיפי מבחינת נסיעה, התנהגות, תקשורת עם נהג. גילוי נאות, אלפא הרבה יותר כיפית מבחינת תקשורת עם נהג לאומת בימר שלי, במיוחד ההגה. לאלפא הגה חד ומתקשר, בצורה שרחוק מאוד ולא בכל מכונית חדשה יש. אני מאוד מתגעגע להגה שלה.

אז אם לא הייתה לך 164 או לנצ'יה תמה, אני מבקש לא ללכלך סתם על מכוניות האלו ולהגיד שהן באסה. :evil:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הבימר שלך היא סדרה 7, מכונית פאר. האלפא 164 שהייתה לך שייכת לקטוגריית סלון. מכיוון שהיא (האלפא)קטנה וקלה יותר, סביר להניח שתרגיש יותר ספורטיבית. ההשוואה ביניהן בהקשר הזה לא נכונה. אם כבר תשווה אותה(164) ל E34(סדרה 5).

bmw e34 520I, ידנית (למכירה:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=212210)

פורסם

העיניין שבבימר שלי יש כמעט 4 סיבובי הגה מנעילה לנעילה. אני לא מתלונן על הגה של בימר, פשוט מציין שלאלפא הוא מתקשר יותר.

בנוסף, במשפחתיות שאני נהגתי, הגה היה פחות מתקשר מבאלפא 164.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איך שלא יהיה, מחיר השוק הוא המחיר שקונה מרצון מוכן לשלם והמוכר מרצון מוכר למכור.

ככל הנראה, 29,000 ש"ח בעבור וולוו 97 זה הרבה יותר מדי, לאור הוצאות האחזקה שממתינות לקונה, ואם למוכר אין שימוש ברכב עדיף לו להוריד המחיר.

בסה"כ, מצטרף למה שנאמר כאן קודם שלכל רכב יש קונה, זה רק עניין של מחיר.

יש לי שכן שניסה במשך מספר שנים למכור וולוו S40, במצב חדש, ללא הצלחה. ואילו מכר שמכר רכב במצב הרבה פחות טוב תוך שבוע.

פשוט ברגע שמגיע קונה רציני לסגור איתו את העסקה ונגמר הסיפור, עדיף להוריד עוד כמה אלפיות היום ולא לחכות עוד חודש כי ממילא המחירון יצנח בסכומים האלה, בעיקר כאשר לרכב אין שימוש

פורסם

בשנת 2003 מכרנו טויוטה 98 יד ראשונה שמחירה היה 64K, ב60K. אמנם אז לא היה נפוץ אתר יד2, והמכונית אפילו לא פורסמה באינטרנט - רק מודעה על האוטו - אבל אין ספק שהיה מדובר במכירה חכמה.

מדוע? שבוע לאחר המכירה נכנסה שנת הדגם 2004. מחירה של הטויוטה צנח ל-60K.

אז כמה בעצם הורדנו מהמחירון? בסופו של דבר 0 ש"ח.

לפותח השרשור - קח בחשבון שעוד חודש חודשיים שאתה תפרסם אותה, יימחקו כמה אלפים טובים מהמחירון. לאור מחירי הדלק שממשיכים להיות גבוהים מאוד וירידת מחירם של רכבים חדשים לגמרי - סביר להניח שזה יקרה ובצורה חריפה.

יש סיכוי סביר שתמצא את עצמך דורש את אותם 29K, אבל הפעם אתה בעצם תדרוש 3-4K מעל המחירון!

מציע לך להעיף אותה כל עוד אפשר - אתה כנראה שוכח שב30K היום אפשר לשים אחלה מקדמה על מכונית משומשת מהליסינג, כמו שאנשים רבים עושים היום. ושם מדברים על מכוניות משנת 2007, לא שנת 1997.

פורסם
איך שלא יהיה, מחיר השוק הוא המחיר שקונה מרצון מוכן לשלם והמוכר מרצון מוכר למכור.

ככל הנראה, 29,000 ש"ח בעבור וולוו 97 זה הרבה יותר מדי

רק שתבין שלדוגמא S80 T6 שנת 2001 יד 4 או 5 נמכרות ב45...

עכשיו אם יש לי 40 אלף שקל להשקיע על אוטו - ומחפש וולבו , נראה לך שאקח את שלך?

זה השוק הישראלי , לא קשור לדלק טיפולים ושאר שטויות-מי שמכיר וולבו יודע במה מדובר ולא צריך שכנוע מאיזה אחד שהייתה לו מזדה323 ורוצה "לפנק" את עצמו אז קונה וולבו.

בישראל כל מה שלא בקטגוריה של מזדהטויוטהיונדאי לא נחשב רכב סחיר- מסיבות מטומטמות ולא מוצדקות

פורסם

כל רכב אפשר למכור, זה רק עניין של מחיר

הבעייה עם וולבו, למרות שמדובר על רכב מאוד טוב למעשה, רכב שיצרן השקיע הרבה בבטיחות נוסעים וכניראה הקדים עם זה את זמנו, הרכב אינו נחשק בעיני אנשים רבים בארץ.

מה שמעניין את רוב האנשים זה רק מחיר ושנתון, כלומר מקסימום שנתון במינימום מחיר, שישתה גם מאט דלק וזהו. עם גישה כזאת הם בטח לא יקנו וולבו. רוב אנשים פשוט לא שמים מספיק דגש על בטיחותיות, עדיין הם חושבים כניראה "לי זה לא יקרה".

תרבות מוטורית בארץ, או למעשה העדר כמעט מוחלט שלה, גורמים לכך שמכוניות טובות באמת מאבדות מהר מערכן ופחנועים זוכים לשמירת ערך ושוק מעולים, כי יש הרבה אנשים לא מבדילים מבחינת הרגשת נסיעה ולהם העיקר להגיע מ-A ל-B ומבחינתם מכוניות שונות אחת משנייה בצבע בלבד.

רשמת "כל רכב אפשר למכור, זה רק עניין של מחיר", זה מאוד נכון ולצערי לפעמים אחרי שאנשים מתייאשים למכור את הרכב שלהם, הם פשוט יורדים במחיר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...