Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם צודקים בהחלט, כנראה שאוריד במחיר לכיוון ה25, תאמינו לי אם אומר לכם שהתקשר ערבי ורצה לתת 27 וסירבתי:cry:?

(הבחור נשמע רציני מאוד, אבא שלי אמר לי למכור לערבי בסדר עדיפויות אחרון, לכן לא כל כך התלהבתי מהבנאדם - טיפש אני ! )

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מבין אותך וזה באמת מבאס שלפעמים קשה למכור רכב שהשקעת בו ושמרת עליו ופתאום בא מישהו ומציע לך מחיר שאת חושב שזה בדיחת החודש. מנסיון שלי גם עם רכב מאוד נסחר ושמור קשה לפעמים למכור כי אנשים רוצים כמעט בחינם.

אם אתה מוכר את הרכב בגלל הוצאות דלק אז אולי שווה לך להשאיר אותו ולעשות לו הסבה לגז, לחבר שלי יש גם 940 טורבו כמו שלך והוא עשה לה הסבה לגז ולפי מה שהוא אומר עכשיו ההוצאות שלו מבחינת דלק כמו משפחתית 1.6

פורסם
אתם צודקים בהחלט, כנראה שאוריד במחיר לכיוון ה25, תאמינו לי אם אומר לכם שהתקשר ערבי ורצה לתת 27 וסירבתי:cry:?

(הבחור נשמע רציני מאוד, אבא שלי אמר לי למכור לערבי בסדר עדיפויות אחרון, לכן לא כל כך התלהבתי מהבנאדם - טיפש אני ! )

בחיי, הייתי קונה ממך את הרכב גם מעל המחירון אבל אצלי זה עניין עקרוני לא לקנות רכב מגזענים. אני מאחל לך שתשאר עם הרכב עוד הרבה שנים.

ארז רונן

פורסם

היתה לי לפני ארבע שנים אודי בדיוק כמו שלך, מה אגיד לך.. חרא זה רכב - מאחל לך גם להישאר איתו עוד כמה שנים:mm_wink:.

ובעיניין הוולבו אין מה לדאוג, שבוע שבועיים ואמכור אותה, הראשון שיקבל ממני ה"פ יהיה אתה (:

פורסם

תחשוב האם ההשקעה שלך תחזור אחרי המכירה.

לאיזה רכב אתה רוצה לעבור?

הסבה לגז לא משתלמת כי צריך לנסוע הרבה כדי להחזיר את ההשקעה.

אם בכל זאת אתה מוכר אז כנראה שיקנו אותה רק באזור ה15K אם היא באמת שמורה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
היתה לי לפני ארבע שנים אודי בדיוק כמו שלך, מה אגיד לך.. חרא זה רכב - מאחל לך גם להישאר איתו עוד כמה שנים:mm_wink:.

ובעיניין הוולבו אין מה לדאוג, שבוע שבועיים ואמכור אותה, הראשון שיקבל ממני ה"פ יהיה אתה (:

סחתיין, להיות בעלים של אאודי כבר בגיל 14, כבוד למגזר... אבל אני בספק אם זה נכון ולא בגלל שהגיל שלא מסתדר לי אלא בגלל ששום בר דעת לא יחליף AUDI "בדיוק כמו שלי" (תערוך חיפוש) ב VOLVO כמו שלך.

תודה על האיחולים, גם אני מקווה להשאר עם ה AUDI עוד הרבה שנים.

ותסלח לי שאני לא עוצר את הנשימה עד שאקבל את הה"פ ממך...:twisted:

ארז רונן

פורסם

תשמע חמוד, את הוולוו שלי אני החלפתי מאודי 80 86', הגיל שלי הוא 18, כשההורים שלי התחתנו הם קנו את האודי והחזיקו אותה עד לפני 4 שנים, כמעט 14 שנה נסעתי (כנוסע) על הרכב, כל הילדות שלי היא עם אודי, אני זוכר טוב מאוד איך רצינו להחליף אותה וכמה בעיות היא עושה, שלא נדבר על זה שהיא היתה עגלה רצינית (יש לציין שאחרי שאבי הסב אותה ל1600 מ1300 היא היתה קצת יותר נומרלית, אבל עדיין עגלה), את הוולוו קנינו ואין בכלל מה להשוות בין אודי 80 לוולוו, שני עולמות שונים, וולוו מפואר, גדול, כבד, איטי, אמין הרבה יותר מאודי (ואת האודי קנינו כחדשה), חווית נסיעה שונה לגמרי, האודי חמקמק יותר מהוולוו, אך במהיריות גבוהות כמובן שהן מה להשוות, הוולוו הנעה אחורית, וולוו זה אוטו שאתה יכול לנסוע איתו 6-7 וגם 8 שעות ברצף ולא תרצה לצאת מהרכב, האודי ממש (אבל ממש) לא, מה גם שאחרי כמעט 18 שנה של החזקת הרכב חייבים להתקדם אתה יודע, אז נרכשה הוולוו והאודי הועפה לפירוקיה, כמובן שהוולוו אוטומטית האודי ידנית אך אלו סיבות אחרות..

בקשר לכבוד למגזר - מה ?!

ואם כבר מדברים על מגזרים.. האודי שלך נפוצה היום הרבה בקרב בני דודנו, באר שבע והסביבה. לא פחות משהוולוו שלי נפוצה שם.

שי קשה לי להאמין שאפשר למכור אותה ב15 אלף, אתה מגזים..

יותר מחצי מהמחירון ?!

ובקשר להסבה לגז זה מיותר.. אני רוצה להתקדם בשנתון וכו'

פורסם

רק פספסת את העובדה שלארז יש אאודי GT קופה,

שהיא "טיפה" (לא הרבה, ממש קצת) שונה ממה שהיה להורים שלך... :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
רק פספסת את העובדה שלארז יש אאודי GT קופה,

שהיא "טיפה" (לא הרבה, ממש קצת) שונה ממה שהיה להורים שלך... :twisted:

תודה קונדסון, תודה, באמת לא היית צריך...:twisted:

אם הוא רק היה טורח לבצע חיפוש כמו שהצעתי, הוא היה מונע מעצמו את הבושות...

ארז רונן

פורסם
בחיי, הייתי קונה ממך את הרכב גם מעל המחירון אבל אצלי זה עניין עקרוני לא לקנות רכב מגזענים. אני מאחל לך שתשאר עם הרכב עוד הרבה שנים.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

גועל נפש באמת. מה זאת אומרת לא למכור את הרכב לערבי...?

פורסם

את הבושות אתה עשית לעצמך מלכתחילה והטעית פה אנשים אחרים ידידי, אם היית שם לב אני לא כתבתי שאני לא מוכר לערבים,"(הבחור נשמע רציני מאוד, אבא שלי אמר לי למכור לערבי בסדר עדיפויות אחרון, לכן לא כל כך התלהבתי מהבנאדם - טיפש אני ! )"

הבנת הנקרא קצת חברים.. הערבי היה בסדר העדיפויות האחרון, הכוונה שאם יתקשר אלי בחור לא ערבי ויציע לי אותו המחיר אני אתן לו ולא לערבי, הערבי הציע 27 ולא מכרתי כי אחי אמר לי שלא משתלם למכור אותו אחרי כל ההשקעה שנעשתה עליו במחיר הזה, לכן סירבתי.

אם היום מתקשר אלי ערבי עם 26 ביד גם מעולה, אמכור לו בכיף.

רועי אומנם הכסף אותו כסף, אך נאמר לי במפורש להיזהר וכמו שכבר הדגשתי, בסדר עדיפויות אחרון.

יוסי אני מציע לך לקרוא שוב את מה שכתבתי, אני לא מתנגד למכור לערבי, אני שם אותו בסדר עדיפויות אחרון.

קונדסון אתה צודק, לארז יש מכוניות שונה לגמרי, במבט על הפרונט (התמונה שיש לארז) הן נראותכמעט אותו הדבר, זה מה שגרם לי להתבלבל, ארז - מצטער.

אנשים, קצת הבנת הנקרא, למי שנכנס לשירשור וחושב שיקרא רק את הדף האחרון ויבין על מה מדובר הוא טועה, ממליץ לקרוא מהתחלה לסוף.

משה

פורסם
את הבושות אתה עשית לעצמך מלכתחילה והטעית פה אנשים אחרים ידידי, אם היית שם לב אני לא כתבתי שאני לא מוכר לערבים,"(הבחור נשמע רציני מאוד, אבא שלי אמר לי למכור לערבי בסדר עדיפויות אחרון, לכן לא כל כך התלהבתי מהבנאדם - טיפש אני ! )"

הבנת הנקרא קצת חברים.. הערבי היה בסדר העדיפויות האחרון, הכוונה שאם יתקשר אלי בחור לא ערבי ויציע לי אותו המחיר אני אתן לו ולא לערבי, הערבי הציע 27 ולא מכרתי כי אחי אמר לי שלא משתלם למכור אותו אחרי כל ההשקעה שנעשתה עליו במחיר הזה, לכן סירבתי.

אם היום מתקשר אלי ערבי עם 26 ביד גם מעולה, אמכור לו בכיף.

רועי אומנם הכסף אותו כסף, אך נאמר לי במפורש להיזהר וכמו שכבר הדגשתי, בסדר עדיפויות אחרון.

יוסי אני מציע לך לקרוא שוב את מה שכתבתי, אני לא מתנגד למכור לערבי, אני שם אותו בסדר עדיפויות אחרון.

קונדסון אתה צודק, לארז יש מכוניות שונה לגמרי, במבט על הפרונט (התמונה שיש לארז) הן נראותכמעט אותו הדבר, זה מה שגרם לי להתבלבל, ארז - מצטער.

אנשים, קצת הבנת הנקרא, למי שנכנס לשירשור וחושב שיקרא רק את הדף האחרון ויבין על מה מדובר הוא טועה, ממליץ לקרוא מהתחלה לסוף.

משה

אני גזען??? החברים הכי טובים שלי הם ערבים(בסדר עדיפויות אחרון). זה בכלל לא אני שלא רוצה למכור לערבי, אני דווקא מחפש ערבי כדי למכור לו את הרכב, זה אבא שלי הגזען שהצליח לשכנע אותי למכור לערבי רק אם לא ישאר שום יהודי כשר שירצה את הרכב. גם אחי אשם אלמלא היה מתערב ואומר שלא כדי לי למכור את הרכב אחרי ההשקעה שנעשתה עליו, אלמלא אמירה זו הייתי מוכר אותו לערבי בשניה שאבא שלי היה מסובב את הראש. זה גם נכון שכסף זה אותו כסף אבל צריך להזהר, אולי זה כסף מזוייף?, אולי זה כסף שמומן ע"י החמס ואז זה כאילו יש לי דם על הידיים שזה בסדר אם זה דם ערבי, בכל מקרה זה צריך להיות בסדר העדיפויות האחרון.

משה, אני סולח, אבל יש לי חבר ערבי עם נבוט גדול שלא כל כך בטוח שהבין את מה שניסית למלמל כהסבר למה שכתבת.

אבל לא משנה, אפילו שהוא ערבי, את הרכב שלך הוא לא יקנה...

ארז רונן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...