Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב להחליף את הקומפוננט שלי למורל דוטק אוויישן משומש או דוטק MK II חדש.

השאלה שלי האם הפרש המחירים בין הטמפולס חדש לדוטק MK II חדש שווה?

ומה הבדל בין האווישן לMK II (בצליל)?

תודה ויום טוב!

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

אה! (צרחה איומה) לא!

לא שוב! לא השאלה הזאת:lol: די! :shock::shock2:

היה פה ת'רד שפתח מלחמה ביני, לבין חבר פורום נוסף לבין שני מהנדסים ממוראל.

ההבדל הוא שבקרוס של הMKII (הקרוס הישן) נקודת החיתוך היא 3200 קילוהרץ

ואילו בקרוס החדש (האובשיין) נקודת החיתוך ה1800 הרץ

מורל טוענים לפי האתר שלהם שזה ההפך אבל זה ממש לא נכון כי הסט הישן התבסס על נקודת חיתוך גבוהה וכל הפריצה של הייבריד אוביישן לשוק היא על העובדה שהצליחו לשפר שם את הטוויטר עצמו לטוויטר מפורט יותר ועמיד יותר וגם בקרוס הצליחו להנמיך לו את נקודת החיתוך, הוופר זה בכלל עולם אחר (בהייבריד - לא מדובר על זה בדוטק) וגם ישנה תמיכה בהייבריד בחיבור בי-וויירינג.

הדוטק אוביישן לקחו את הקרוס של ההייבריד והתאימו אותו לוופר של הדוטק שגם עבר שינויים קלים, הטוויטר הוא טוויטר משופר MT-12, נקודת החיתוך היא נקודת חיתוך נמוכה יותר (גורם לגובה הבמה לעלות באופן דרמטי אבל הטוויטר גם קצת יותר צעקני בתמורה) וצריכה להיות גם תמיכה בבי וויירינג - לא בדקתי את הקטע הזה פיזית (קניתי רק את הטוויטר של הסט הזה לרכב אחר במשפחה).

זה בגדול. לדעתי, אם יש לך עוד קצת מזומנים לקנות את הדוטק אוביישן החדש יותר מאשר הMKII הישן, תעשה הכל כדי לקנות את החדש ולא את הישן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שמעתי את הדוטק אווישן וממש אהבתי אותם

אבל לא יצא לי לשמוע את הדוטק אמ.קי 2

ומעניין אותך עד כמה הצליל שלהם דומה...

אני מוכן להוציא עד 1000 שקל

פורסם

אז אתה צריך גם להיות מוכן שזה מה שתקבל.

סה"כ הדוטק הישן גם סט מעולה, רצוי לשדרג את הטוויטרים אם כבר לMT22, בכל זאת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אפשר להשיג דוטק אווישן חדש עם אחריות לשנה בפחות מ1100?

פורסם

אדי יש לך טעות אני הראתי בשרשור הקודם תמונה של הקרוס שלי וכתוב עליו שנקודת החיתוך הוא 1800HZ. גם בזה מורל התבלבלו, אני יכול להבין טעות באתר אבל לא יכול להיות שהם התבלבלו גם במוצר עצמו

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

נקודת החיתוך היא נקודת חיתוך נמוכה יותר (גורם לגובה הבמה לעלות באופן דרמטי אבל הטוויטר גם קצת יותר צעקני בתמורה)

בלי קשר לסט הזה ספציפי , לא תמיד הורדת נקודת החיתוך תקפיץ את הבמה , לפעמים דווקא ההפך יגרום לבמה להראות גבוה יותר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

סך הכל מה אתם אומרים על הדוטק אווישן?

יש אולי סטים יותר מעניינים לבדוק עד 1100?

פורסם
..וכתוב עליו .., אני יכול להבין טעות באתר אבל לא יכול להיות שהם התבלבלו גם במוצר עצמו

תתפלא, אך יכול להיות ועוד.

ברשותי סט הייבריד. בדף הנתונים המצורף ובאתר שלהם רשום שהטוויטר 110W וראו זה פלא על הטוויטר עצמו מודפס 100W.

וזה לא שבדיקת איכות ידנית נתנה את התוצאה הנ"ל ואז ישנם הפרשים, אלא שממש מודפס על הטוויטר כחלק מנתוני הרכיב.

פורסם

מה שהארת לי פה זה בעצם זה טעות באתר שלהם תבדוק עוד סטים כמו שלך ותראה שאין טעות.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

נקודת החיתוך של הדוטק אוביישן אמורה להיות 1800 - לפחות לפי הגיון בריא.

מעבר לזה, אני לא רוצה יותר לפתוח את הנושא כי זה פשוט מיותר.

בכל מקרה, הרכיבים והגמישות של הסט החדש יותר, מצדיקים את המחיר שלו והייתי הולך עליו בעיניים עצומות עם רמת הצליל של הדוטק ורמת המחיר היא המבוקשת.

Pioneer TS-X150

פורסם

מנסיון מאוד עדכני,

אני מוכרח להגיד, כרגע אני עובד בתור 2 חלקים עם הסופרימו שלי, בצורה אקטיבית.

ה CDM ללא מגבר כרגע, אז אני עובד ב 2 חלקים.

בכל מקרה

למרות שהטוויטר ידוע ביכולותיו הרחבות תדרים :), החלטתי לנסות מה שהומלץ לי ע"י מתחרה אודיו וותיק ;)

העליתי את נקודת החיתוך ל 5.6 קה"צ

והפלא ופלא הבמה שלי פשוט זינקה מעלה, בלי שום פגיעה ממשית בלינאריות, ובדינמיות של הסט!

הופתעתי, ונשארתי על נקודת חיתוך זו

מודה לסקוט ולתכנונים שלו:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אתה גורם לי לשקול רכישה של נגד בערך 1 קילואוהם ל4XS שלי אם אתה מבין למה אני מתכוון...

תדר חיתוך בין המיד לטוויטרים ב7200 הרץ - אבל רגע... הרכיבים שלי גם ככה מעל גובה הדשבורד :-D

אה... לא!

Pioneer TS-X150

פורסם
נקודת החיתוך של הדוטק אוביישן אמורה להיות 1800 - לפחות לפי הגיון בריא.

מעבר לזה, אני לא רוצה יותר לפתוח את הנושא כי זה פשוט מיותר.

בכל מקרה, הרכיבים והגמישות של הסט החדש יותר, מצדיקים את המחיר שלו והייתי הולך עליו בעיניים עצומות עם רמת הצליל של הדוטק ורמת המחיר היא המבוקשת.

נקודת החיתוך היא 3200Hz

http://www.morelhifi.com/products/mob_2way_dotech_ovation.html

שמעתי, אהבתי, קניתי :)

קניתי באוטוS בחיפה, שילמתי לו 1100 כשבמקומות אחרים באזור חיפה דרשו עליהם בין 1200 ל 1400(ד"א הוא גם עבר למקום חדש בצ'ק פוסט והחנות ענקית! את ההתקנות הוא מבצעה בתוך החנות ויש שם מקום למינימום 2 רכבים, ממש מושקע)

dsc01988wm5.jpg

dsc01990vh0.jpg

• תוכן חדש...