Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

רציתי להתייעץ לגבי רכישת רכב הליסינג שהיה ברשותי, בתום תקופת החוזה.

הרכב הוא רכב מסוג טויוטה קורולה דגם SUN, משנת 2005, ועשינו עליו 130000 ק"מ.

הוא מוצא לי לקניה בסכום של 64000 שח.

(זהו רכב ליסינג כך שאינו נחשב "מאובזר")

יש לציין שאני זאת שנהגתי עליו כל התקופה ולכם אני סומכת (על עצמי) שנהגתי בו בעדינות, וכן שטופל ע"י החברה. לא היו בו קילקולים מיוחדים.

האם זה נחשב רכב אמין? האם המחיר שהוצע לי כדאי והוגן?

הסיבה לשקילת הרכישה היא שאנו מחזיקים רכב ליסינג נוסף בבית, ולכן נראה שזה לא משתלם להחזיק רכב ליסינג נוסף, שלא ינוצל בו כל הקילומטראז' העומד לזכותו. לכן האופציות הן לקנות את הרכב המדובר, או רכב אחר, או לקחת ליסינג חדש שוב.

מה דעתכם?

תודה,

יעלה.

פורסם

אני לא דיוע מה המחירון של הרכב הזה אבל לדעתי לקנות רכב ליסינג שהיה ברשותך זה מצויין, ככה את יודעת בדיוק מה קרה איתו בכל התקופה שהוא היה ברשות החברה.

אני לא יודע מה בדיוק המחיר מחירון שלו אבל המחיר נראה לי די טוב

ובאמת לא נראה לי משתלם 2 רכבי ליסינג בבית

פורסם

באופן עקרוני, לטויוטה מוניטין אמינות טוב.

באופן ספציפי, ישנם דיווחים רבים על תקלות שהצריכו החלפה יקרה (מאוד) של ממירים, מחשבי מנוע ואף מנועים שלמים ברכב הזה. (האם נדלקה לך בעבר נורת "בדוק מנוע" צהובה?)

אם תחליטי לרכוש את הרכב, מומלץ שתכניסי אותו למוסך מורשה מטעם היבואן ותבקשי לבצע החלפה גורפת של כל מה שהיו צריכים להחליף במהלך הטיפולים השוטפים שעבר הרכב: מסננים, מסנן מזגן, שמן מנוע (כמובן), נוזל קירור וכיוב'.

רבות הן חברות הליסינג שמעניקות לכלי הרכב שברשותן טיפול מינימלי עד אפסי, בידיעה שהתקלות הנובעות מנוהג זה יצוצו אחרי שהרכב כבר יצא מבעלותן.

פורסם

תודה לשניכם,

מה כדאי לבדוק במיוחד? האם כדאי להכניס למוסך מורשה לבדיקת מצב הרכב?

האם מישהו יכול להמליץ על מוסך מורשה לטויוטה באיזור הצפון (חיפה)?

האם זאת נשמעת כמו עיסקה עדיפה על רכישת רכב משומש אחר בערך באותו סכום (או קצת נמוך יותר)?

• תוכן חדש...