Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תוכל להסביר יותר על הגיר האוטומטי?

מצטרף לשאלה, עוד לא שמעתי על הגיר הזה ואשמח להסבר מלומד :)

אגב לפותח השירשור, אם אתה אוהב את הסוג הזה של המכוניות (דינוזאורים אמריקאיים), יש בפורום מישהו שמוכר קרייזלר סראטוגה שנראית שמורה ביותר ועם כל הפינוקים (מקווה שזה רלוונטי).

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196126&highlight=%D7%A1%D7%A8%D7%90%D7%98%D7%95%D7%92%D7%94

פורסם

צריכת דלק כזו מועטה לרכב הזה? מוזר..

מה גם, האחזקה של רכב אמריקאי יקרה לא?

זה עוד פרמטר שלא ממש חשבתי עליו..

מה אתם אומרים?

פורסם

לאבא שלי היה סנברד והוא ממש ממש לא היה מרוצה ממנו, האוטו היה יד שניה סה"כ וכל שני-חמישי היה במוסך וכל תיקון היה עולה הון תועפות. מה שכן הנהיגה ברכב דווקא לא רעה בכלל.

לבסוף אבא שלי נפטר מהרכב בכך שהוא מכר אותו לסוכר מכוניות במחיר מצויין ויחסית, ואחרי שלושה ימים מתקשר הסוכר לאבא שלי ואמר לו שהמנוע של האוטו הלך :roflmao:

פורסם

לבסוף אבא שלי נפטר מהרכב בכך שהוא מכר אותו לסוכר מכוניות במחיר מצויין ויחסית, ואחרי שלושה ימים מתקשר הסוכר לאבא שלי ואמר לו שהמנוע של האוטו הלך :roflmao:

ועכשיו אבא שלך מופיע בתור דוגמא בשרשור של "רמאיות בקניה מיד 2" בפורום של הסוחרים...:wink:

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הפונטיאק סנברד מבוססת על אופל אסקונה שנת 1982 ואינה "דינוזאור אמריקאי" קרייזלר סרטוגה היא רכב אחר לגמרי עם מנוע יותר גדול וצרות ה-ר-ב-ה יותר גדולות.

בד"כ בקניה של סנברד במצב סביר אפשר לקבל עודף משמעותי מ-10000 ש"ח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא ממש מכיר את הסראטוגה אבל היא הזכירה לי אמריקאית טיפוסית בצורה, כמו הסאנבירד, והסראטוגה בקישור פשוט נראית ממש ממש ממש שמורה.

פורסם
אתה מתכוון, על האסקונה של 76 (אסקונה B אאל"ט).

הגזמת.

הסאנברד מבוססת על שילדת האסקונה שהופיעה ב 82'.

האסקונה יוצרה עד 81' עם הנעה אחורית, ורק ב 82' הופיע הדגם שמוכר לנו עם הנעה קדמית.

לגבי הגיר - לסאנבירד, כמו לדגמי אופל בעלי הנעה קדמית, היה גיר שיוצר ע"י G.M שנקרא טורבו-הידראמטיק 125, ששימש מכוניות רבות מתוצרת G.M - אופל קדט ואסקונה, אולדסמוביל אומגה, שברולט קורסיקה ופונטיאק טמפסט ואפילו את הדייהו רייסר.

גיר אוטומטי זה נחשב לאמין בצורה יוצאת דופן, מאחר ותוכנן לעמוד בעומסים של מנוע V6.

שוב, הסאנבירד אינה יצירת מופת, בלשון המעטה, אך בתקציבה אין הרבה, אם בכלל, מה לקנות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...