Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בארה"ב לפני שנה וקיבלתי פוקוס דור ראשון מבפנים מבחוץ ומכל בחינה אחרת,בקיצור מדובר בפוקוס דור ראשון לכל עניין ודבר. שידרגתי אחרי שבוע לפונטיאק G6 V6 (מנוע חביב רק חבל שהתקינו לו הגה של קונסולת משחק משנות ה 80 )

אין לי מושג האם הדור השני של הפוקוס נכנס לשיווק בארה"ב מאז.

volk יחסית לתרבות העדר של שוק הרכב בארץ המאזדה 3 היא רכב לא רע בכלל, אם היא לא הייתה בראש טבלת המכירות

כנראה איזה יפנומטית 1.6 אחרת הייתה, היית מעדיף לראות יותר קורולות על הכביש לדוגמא?

פורסם

מזדה זה המותג הכי לא איכותי שמיוצר ביפן,רק סוברו מתחרים בו על חוסר האיכות.

רק בארץ הם מופיעים ברשימת 10 הרכבים הכי נמכרים.

פורד משקיעים בהם המון בשביל להגיע איתם לרמה נורמלית אבל יש להם מוניטין בערך כמו של יונדאי.

Tvr_speed_12 טויוטה קורולה היא המכונית הכי נמכרת בעולם,היא הרבה יותר איכותית מהמזדה.

אייל

פורסם

לא טענתי שמזדה הכי איכותית אבל עד שמובילת טבלת המכירות היא גם רכב ראוי לנהיגה יחסית לסגמנט,גם זה לא בסדר ?

בשלב זה בחיים איכות לא מטרידה אותי אלא הנאה מנהיגה.

פורסם

פורד נתקע עם מלאי של רכבים זוללי דלק, טנדרים במיוחד, אותם לא קונים בגלל מחירי הדלק הממריאים. חרף הצלחת הפוקוס, הפסידו בפורד בשנה שעברה 2.7 מיליארד דולר, ומתכוננים להפסיד אפילו יותר השנה.

פורסם
לא טענתי שמזדה הכי איכותית אבל עד שמובילת טבלת המכירות היא גם רכב ראוי לנהיגה יחסית לסגמנט,גם זה לא בסדר ?

בשלב זה בחיים איכות לא מטרידה אותי אלא הנאה מנהיגה.

אתה רואה את החיוך שלי בתמונה?:

ככה נהנים מנהיגה.

לא ממכונית משפחתית 1.6 אוטומטית.

אחרי זה קניתי אופנוע,לא מסוגל כבר לנהוג על מכוניות משפחתיות

אייל

• תוכן חדש...