Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו ניסה להגביר קונפוננט עם מונו או מגבר קטן 2 ערוצים שגושר?

tehnikx
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

השאלה שלי כמו בכותרת- האם מישהו ניסה להגביר קומפוננט עם מגבר מונו, או מגבר 2 ערוצים (נגיד 50-55רמס לערוץ שנותנים בסביבות ה 130 בגישור) , אם כן האם יש המלצות למגבר כזה? ואם זה בכלל שווה , כי פעם קראתי פה שעושים את זה אבל אף פעם לא שמעתי על מגבר שמוומלץ לדברים כאלה, ולא על אף אחד שניסה לעשות כזה דבר.

מחכה לתגובות! תודה. (הכוונה שלי היא שכל אלמנט יוגבר על ידי מונו)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הבנתי אותך נכון אז כן.אני

המגבר שלי הוא 4 ערוצים ועובד על 2 גישורים רק לקומפ'.

מה מומלץ?.-משהו שיתאים להספקים של הרמקול ומספיק יציב ב2 אום.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לא ליקנות מגבר שתי ערוצים שמוציא 130 RMS לערוץ וזהוא?

דרך אגב שמגשרים ערוצים זה לא עובר מסטריאו למונו?

לא בדיוק

קח בחשבון ששני ערוצים מגושרים מפיקים רעש חזק יותר לצליל מאשר ערוצים לא מגושרים (במגבר זהה לפחות)

מה זאת אומרת רעש יותר חזק אתה מיתכוון לאחוז עיוות יותר גבוהה אולי ,אבל זה לא משהו שתרגיש, מה שכן בדר"כ אתה תקבל יותר הספק מהמגבר

::FEEL THE {XS} power::

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הבנתי אותך נכון אז כן.אני

המגבר שלי הוא 4 ערוצים ועובד על 2 גישורים רק לקומפ'.

מה מומלץ?.-משהו שיתאים להספקים של הרמקול ומספיק יציב ב2 אום.

שפותח התרד לא יתבלבל - הגישור הוא לרכיב של 4 אוהם.

לגבי היגשור והפיכתו למונו, אז כן ולא, כל שתי ערוצי סטריאו שתגשר יהפכו למונו אבל תוכל לתת אות נפרד לכל זוג ערוצים מגושרים וכך תחזור לעבוד בסטריאו. שים לב שיש פה עניין אחר של כיוון הגיין ותדר חיתוך בנפרד לכל זוג ערוצים מגושר, כלומר כל צד בסט.

זה מעבר לעניין אחוז עיוות שעולה וכ"ו אבל תן את הרכיבים ותקבל המלצה יותר מדויקת.

בשיפוצים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...