Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עידן, הבעיה עם האסטון (אני יודע על הDB9 והוונקואיש,) היא שהרכב מבקר כל הזמן במוסך.

לדוד שלי הייתה DB9 וולנטה (קבריו) בלוס אנג'לס, בחצי שנה של אחזקה הרכב היה נטו, משהו כמו חודש וחצי במוסכים.

אחרי חצי שנה פשוט נמאס לו והוא עבר לרכב אנגלי אחר, אבל הפעם עם בעלים גרמנים שמראה אמינות ה-ר-ב-ה יותר טובה, ולא נופל לא בנוחות ולא באיכות.

מסכים איתך שהמוניטין אמינות של הרכבים האלה לא עומד בקו אחד עם מתחרות אחרות, אבל עדיין יש כאלה שמוכנים "לשלם" את מחיר האמינות בשביל סוג של ייחוד, ואת זה יש לרכבים האלה בשפע.

וגם אם לא ספציפית הרכב הזה,יש עוד רכבים בסגנון הזה מדהימים פשוט, למשל הרכב המדהים הזה:

maserati_gt_coupe.jpg

במציאות הוא נראה בכמה רמות יותר טוב,פשוט מדהים (ואומנם זה קטגוריה שונה מפורשה, אבל זו הנקודה,שיש רכבים שיכולים לתת יותר בקטע של פינוקים וביצועים במקביל).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היתרון של ה911, של הR8 ולפי מה שהבנתי, כיום גם של הגאיירדו - הוא העובדה שאפשר להשתמש בהם בתור רכב יום-יומי.

אלו רכבים שלא דורשים טיפול בינוני כל 5 אלף קילומטר וטיפול ענק כל 15 אלף - כאשר רק השמיים הם הגבול במחירי הטיפולים (*אהם*פרארי*אהם*).

אלו רכבים שלא יתקעו לך בדרך לעבודה כי התחמם המנוע או כי נפל הקלאץ' (*אהם*אסטון-מרטין*אהם*).

Linked below is an article documenting the history of one Ferrari 550 Maranello purchased new in 1998 for the not so diminutive sum of $225,000 USD.

During the cars 36,000 miles (wow a Ferrari that gets driven!) it has over $65,000 USD lavished upon it just to keep it in roadworthy condition,

and that is with a two year warranty in which costs were minimal

http://www.sportscarmarket.com/articles/archives/939

לכן יש אנשים שמחזיקים בבית 911/S/TT קופה/קבריו ליום-יום בתור רכב להגיע איתו לעבודה ולנסוע לסידורים,

ועוד רכב, בין אם זו פורשה קיצונית יותר (GT3RS/C-GT) או פרארי/למבו/אסטון/כל-יצור-אחר להנאות הקטנות של סופי השבוע

(או סתם בשביל הפוזה בהגעה לאירוע יוקרתי בערב).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
האוטו הכי טוב בעולם. ולא, לא אכפת לי מה אתם חושבים :lol:

זה בסדר- זה הדדי...:wink:

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כל רכב יכול להיות רכב יומיומי,אבל אף אחד לא נוסע לסופר עם רכב כמו פורשה\R8 או גאיירדו,כי אומנם אלה רכבים שבהחלט ניתן לנסוע איתם לעבודה על בסיס יומי,אבל הם לא פרקטיים בגרוש,ולרוב בעלי רכבים כאלה ישתמשו ברכב השני שלהם (לרוב רכב יוקרה גדול) למשימות יותר "יומיומיות".

אבל אתה בהחלט צודק שיש לא מעט אנשים שמשתמשים ברכבים האלה על בסיס יומי לנסיעה לעבודה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אף אחד לא נוסע לסופר עם רכב כמו פורשה\R8 או גאיירדו,כי אומנם אלה רכבים שבהחלט ניתן לנסוע איתם לעבודה על בסיס יומי,אבל הם לא פרקטיים בגרוש

אבל אתה בהחלט צודק שיש לא מעט אנשים שמשתמשים ברכבים האלה על בסיס יומי לנסיעה לעבודה.

:roll::shock:

דוד שלי בארה"ב מחזיק כמה רכבים. לפי הגדרתך - כולם לא פרקטיים בגרוש.

עם איזה רכב הוא יסע לסופר ? (ולא.. הוא לא מחזיק רכב יוקרתי וגדול).

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון לשאול -

"טיימינג/פולי יעלה כמו קליאו?"

פורסם

מוסך עצמאי ואולם מכירות נפרד+ מערך שיווק במיוחד לGT-R.

זה יכול להיות מכשול רציני בארץ הקומבינה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
כל רכב יכול להיות רכב יומיומי,אבל אף אחד לא נוסע לסופר עם רכב כמו פורשה\R8 או גאיירדו

לא מכיר גייארדו ו-R8, אבל אין שום בעיה לחיות עם פורשה כרכב יומיומי, כל זמן שאתה לא מסיע נוסעים. הוא לא פחות נוח ושימושי מקופה של BMW, לדוגמא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא מבין... אני היחיד שמפריע לו שפותח השרשור ועוד כמה קוראים ל-GT-R "הסקייליין החדשה"? זו לא סקייליין! אין כל קשר בין ה-GT-R הנוכחי לסקייליין הנוכחית. כלום.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תוכן חדש...