Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי היא כזאת, יש לי מכשיר נוקיה 6288 ואני רוצה לחבר אותו ל HU בתור מקור סאונד מכמה סיבות:

האחת היא שהרבה יותר נוח לי לשמוע מוסיקה דרך הפלאפון ולא דרך דיסקים.

השניה היא שה HU לא קורא פורמטים מסויימים (MP3 וכו...).

השלישית והלא פחות חשובה (אולי איפלו הכי חשובה) היא שהרדיו ב HU שלי ברמה ירודה ביותר לעומת האות והקליטה המעולה של הרדיו בפלאפון.

עכשיו אין לי בעיה לקנות מתאם כזה:

http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=3203&salenum=

או כזה:

http://reltronics.shopy.co.il/products/64270

השאלה שלי לפני שאני הולך, קונה ועושה היא האם אני אוכל לשמוע רדיו דרך הפלאפון ברמקולים ברכב, כאשר אחד המתאמים הנ"ל מחוברים לפלאפון. ואני לא סתם שואל את זה, כי בדגם של הנוקיה שלי ניתן לשמוע רדיו רק כאשר האוזניות מחוברות (הן כנראה משמשות לו כאנטנה).

בקיצור למישהו יש נסיון עם העניין? המתאמים הנ"ל פותחים את האופציה של הרדיו בפלאפון כמו שהאוזניות עושות?

תודה רבה מראש לכל העוזרים...

Lincoln Continental Mark V 1978 8L Big Block V8 Engine - לא יכול להיות רכב יותר אמריקאי
פורסם

לרדיו דיסק שלך יש חיבור AUX?!

הרדיו בטלפון קולט יותר טוב מהרדיו דיסק? המצב רע

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

כן יש לו חיבור Aux...

ואכן אני יודע שהמצב גרוע אבל זה רדיו דיסק ישן יחסית והרדיו שלו ממש ברמה ירודה (זה לא קשור למשהו אחר כי בעבר היה לי רדיו טייפ והרדיו עבד מצויין)

בקיצור אין מה לעשות כרגע, אני לא אוהב לקנות זבל ואם אני משקיע ב HU חדש זה יהיה משהו איכותי וכרגע זה לא מתאים, מה שמשאיר לי את הפלאפון שהרדיו שלו מעולה וגם יש בו MP3 עם נפח 2GB ככה שזה יהיה מצויין...

אשמח לקבל תשובה לשאלה בהודעה הראשונה...

Lincoln Continental Mark V 1978 8L Big Block V8 Engine - לא יכול להיות רכב יותר אמריקאי
פורסם

אם יש לך כניסת AUX אתה צריך קבל RCA לPL קטן שיתחבר למתאם של הפלאפון וזהו.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אנשים באמת, אל תוציאו אותי עד כדי כך עצלן, אני הרצתי חיפוש מעמיק בפורום לפני שכתבתי וקראתי כל נושא אפשרי בעניין.

בבקשה תקראו את כל ההודעה המקורית ולא רק את הכותרת. למי שאין לו כח לקרוא הכל, זאת השאלה היחידה שבעצם שאלתי ובעצם התשובה שלה זה הדבר היחידי שאני רוצה לדעת.

"השאלה שלי לפני שאני הולך, קונה ועושה היא האם אני אוכל לשמוע רדיו דרך הפלאפון ברמקולים ברכב, כאשר אחד המתאמים הנ"ל מחוברים לפלאפון. ואני לא סתם שואל את זה, כי בדגם של הנוקיה שלי ניתן לשמוע רדיו רק כאשר האוזניות מחוברות (הן כנראה משמשות לו כאנטנה).

בקיצור למישהו יש נסיון עם העניין? המתאמים הנ"ל פותחים את האופציה של הרדיו בפלאפון כמו שהאוזניות עושות?

תודה רבה מראש לכל העוזרים..."

תודה בכל זאת למי שהקדיש מזמנו ועזר, למרות שזה לא ענה לי על השאלה.

פורסם

אך נראית כניסת הAUX שלך ?

אם זה שני בננות אז אתה לוקח כבל רגיל מחיבור לאוזניות וצד שני שני בננות ומתאם כמו שהראת הראשון ומחבר.

פורסם

אנשים אני מודה לכם על עזרתכם מקרב לב, אבל בבקשה שימו לב לשאלה האמיתית שלי שהיא קשורה אך ורק לרדיו. אין לי שום בעיה או שאלה בקשר לאיך או איפה לחבר, השאלה שלי היא אחת והיא רשומה בהודעה הראשונה בנושא.

פורסם

מצטער לא שמתי לב, המתאם הראשון צריך לפתוח את האופציה הזאת.

מה שלא נוח בנוקיה זה שהכל דרך אותו חיבור,מטען,אוזניות,אנטנה וכו'.

אצלי בLG כל דבר מתחבר בנפרד לכן קל יותר גם להטעין וגם לחבר לAUX.

• תוכן חדש...