Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

XP, DUALCORE ומה שביניהם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים!

XP, יודע להשתמש במעבד כפול ליבה?

לפי מה שהבנתי אין כל דבר טוב (כמעט) בWIN VISTA. זה נכון?

תודה ויום טוב,

מנחם פ.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

XP יודעת להשתמש בכפול ליבה , ויסטה טובה מאוד , אם יש לך חומרה סבירה ומעלה (2 גיגה זיכרון , כפול ליבה וכרטיס מסך מינימאלי)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

XP יודע.

VISTA טוב כל עוד הוא עובד.

הבעיה שלו שלפעמים הוא יכול לקרוס לך בלי סיבה מוקדמת, ואז קיבלת DUAL שטרונגול.

בשורה התחתונה, אחרי VISTA BUSINESS במחשב של העבודה שקרס, וVISTA ULTIMATE בבית,

שגם קרס , חזרתי לXP בשניהם. נראה לי שאחכה לSP2.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

השוני בין גירסאות הויסטה הינו בפונקצוינאליות ולא במרכיבי הליבה כך שזה לא אומר שגירסה אחת יציבה יותר מהשניה.

למחשב חזק עדיף ויסטה כמו שליביו אמר.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ויסטה מעולה כל עוד יודעים להתקין נכון, יש SP1 מובנה כבר, הכי טוב, ואם מורידים עדכונים בתדירות ושומרים על המחשב, ויסטה היא מעולה, לא נתקלתי בשום בעיה, נכון שבמצב רגיל לחלוטין היא תקח מעל 700 מגה בלי למצמץ (כמובן אם מכבים על מיני שטויות זה ירד אבל לא בהרבה). לי יש 4 ג'יגה, ככה שזה לא כזה נורא :).

פורסם

החלטתי: מתוך התייעצות עם גורמים יודעי דבר (טכנאי, וחבר), החלטתי על XP PRO. זו המערכת הכי אמינה שהיתה למייקרוסופט לפי מיטב הבנתי.

תודה לכ-ו-ל-כ-ם!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
XP PRO. זו המערכת הכי אמינה שהיתה למייקרוסופט לפי מיטב הבנתי.

נכון לעכשיו הכי אמין שיש ל MICROS~1 ועדיין בשימוש זה SERVER 2003 DATA CENTER, לבית אפשר ENTEPRISE מבוססת על אותו עיקרון מיבחינת יציבות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
נכון לעכשיו הכי אמין שיש ל MICROS~1 ועדיין בשימוש זה SERVER 2003 DATA CENTER, לבית אפשר ENTEPRISE מבוססת על אותו עיקרון מיבחינת יציבות

2003 וXP דומים מאוד, למעשה בבסיסו זאת אותה מערכת הפעלה,

לבית XP PRO SP2 נכון לכרגע היא המערכת היציבה ביותר של MS יש להציע, בהמשך נדע מה על SP3 יש לספר, למרות שנכון לעכשיו אני לא שם לב לשינוי - טובה\רעה עם SP3

פורסם

אימא של ביל גייטס ז...ה .

יש לי נייד שהגיע עם ויסטה BASIC

הורדתי dreamweaver cd4 beta/demo

קיבלתי הודעה שאני צריך לשדרג את מערכת ההפעלה בשביל להתקין.

אף פעם לא היו כאלה שטויות במערכות הפעלה.

אייל

• תוכן חדש...