Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש, 130-150K, נוח שיסע הרבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אבא שלי מחפש להחליף רכב. כרגע עם מאזדה 3 2 ליטר, נמצאת אצלנו כבר שנתיים ונוסעת ממוצע של 50 אלף קילומטר בשנה. הוא מרוצה מאוד מהאוטו, אבל עקב הקילומטרז' הגבוה הוא רוצה למכור אותו.

התקציב הוא 130-150 אלף שקל לרכב חדש.

הוא לא מעוניין ברכב גרמני. צרפתי הוא גם לא רוצה אבל אפשרי לשכנע אותו אם זה יצדיק את עצמו.

לצערי לא קראתי בפורום כמעט בכלל בשנתיים האחרונות, ולכן אני לא מעודכן כל כך בשוק היום מבחינת מה כדאי יותר ומה לא כדאי. אשמח לשמוע הצעות בו בזמן שאפשפש בפורום לגבי ט'רדים קיימים רלוונטיים.

האופציות שאני חושב לבדוק כרגע הן: מאזדה 3 2 ליטר חדשה, מאזדה 6, שברולט אפיקה/מאליבו, סיטרואן C5 אם זה בכלל בתקציב.

תודה רבה ושבוע טוב!

נועם.

פורסם

בכזה קילמוטרז הייתי הולך על דיזל.

חבל שיצרניות הדיזול הטובות ביותר הן גרמניות וצרפתיות. אבל אולי רכב צ'כי יעשה את העבודה.

פורסם

עם קילומטרז' כזה, למה הוא לא נוהג על רכב דיזל?

שיבדוק רכבים כמו ג'טה/אוקטביה 1.9TDI, קיה מג'נטיס 2.0CRD, יונדאי I30CRD ומגאן 1.9 Dci.

פורסם

קשה יהיה לשכנע אותו לעבור לדיזל. בערך כמו לשכנע אותו לקנות אוטו לא בצבע כסף :lol:

ג'טה ואוקטביה גרמניות.

קיה מג'נטיס? ראיתי אותה על הכביש, אבל אני דיי סולד מקיה בכלליות עקב חוסר האמינות שלהן. באמת כדאי לבדוק אותה אם לא בגירסאת דיזל?

פורסם

ואם יותר לי להציע משהו קצת שונה (גם-אם נפוץ למדי) - טוסון דיזל. מרווח מאוד, נוח באופן מפתיע ובעל מנוע חזק. הישיבה גבוהה ו"שולטת" יותר מאשר ברכב רגיל, דבר שמוסיף ומתמכרים אליו מהר מאוד. ולמרות הפוזה, הוא 2X4 כך שההתנהגות שלו זהה לפרייבט. בטווח המחירים הזה זו באמת בחירה טובה, ומבחינת שוק יד שניה ואמינות הוא בין הכוכבים.

מיקי.

גילוי נאות - לאחר שנים של אלפות, אאודי ושאר אירופאיות, ובעקבות חבר שקנה אחד, גם אי הצטרפתי לעדר ורכשתי טוסון. אמנם אאודי זה לא, אבל הופתעתי לטובה.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אם הוא נעול על בנזין (מסיבה לא מובנת) אז עדיף להתעלם מהקיה, יש אלטרנטיבות טובות יותר.

אבל בשביל שנמליץ לו על רכב מסויים תציין את דרישותיו מהרכב.

ד"א, סקודה צ'כית.

פורסם

לגבי היונדאי טוסון - אין לנו שום רצון לרכב גבוה עם יכולות שטח. הכסף כאן הולך על הדברים הלא נכונים מבחינתנו.

השטח היחיד שאני מגיע אליו הוא חניון ההגנה ביערות הכרמל כשהולכים לעשות על האש, ובשביל זה יש לנו גם רנו אקספרס שלא איכפת לי שתאכל קצת אפר :)

מה שחשוב הוא:

* נוחות- כי מדובר בנסיעות רבות וארוכות.

* כוח- קודם הוא היה עם מנוע 1.6, ואהב את המעבר ל-2 ליטר. אפשר מנוע יותר גדול אפילו.

* לא גרמני.

* בנזין.

מבחינת הנוחות אני אקח אותו לשברולט לנסיעות מבחן באפיקה ומאליבו כי אמריקאיות אמורות להיות נוחות. הבעיה איתן שהן גם יותר ארוכות :)

המאזדה 3 מושלמת בשבילו, אבל אני מנסה למצוא מחליפה בשביל לגוון בחיים קצת.

פורסם

הטויוטה פריוס יכולה להיות אופציה זולה אחזקה ומעניינת, למרות שמבחינת כוח היא לא קוטלת קנים.

אפיקה ומאליבו לא ממש נוחות וגם ממש לא חסכוניות, וכנראה יצטרכו טיפול קצת יותר מהמאזדה.

פורד פוקוס (2 ליטר) נחשב גרמני מבחינת אבא שלך? אם לא, זאת אןפציה ששוה בדיקת.

(אם כי אישית אני חושב שהייתי הולך על הפריוס במקרה זה למרות הנחיתות בכוח)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם הכי חשוב נוחות, אז C5.

השאלה אם הוא מוכן להמתין ל-C5 החדשה שאמורה להגיע באוגוסט, אבל היא אמורה לעלות יותר מ-150 אלף שח.

פורסם

אני הייתי ממליץ או על המאליבו החדשה , או לחכות ל C5 .

המאליבו בנסיעות בין עירוניות חיסכונית הרבה יותר. ( ונראת מעולה )

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם
הוא לא מעוניין ברכב גרמני. צרפתי הוא גם לא רוצה אבל אפשרי לשכנע אותו אם זה יצדיק את עצמו.

קיה מג'נטיס? ראיתי אותה על הכביש, אבל אני דיי סולד מקיה בכלליות עקב חוסר האמינות שלהן. באמת כדאי לבדוק אותה אם לא בגירסאת דיזל?

מבחינת הנוחות אני אקח אותו לשברולט לנסיעות מבחן באפיקה ומאליבו כי אמריקאיות אמורות להיות נוחות. הבעיה איתן שהן גם יותר ארוכות :)

המאזדה 3 מושלמת בשבילו, אבל אני מנסה למצוא מחליפה בשביל לגוון בחיים קצת.

עם כאלו דעות קדומות - מה אתה רוצה שנענה לך?

מתאימה לו מכונית קצרה יחסית עם מנוע גדול (פורד פוקוס 2.0 ל'), או לחילופין משהו חסכוני במיוחד כמו טויוטה פריוס או סיוויק הייבריד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עם כל הכבוד ויש כבוד, הגיע הזמן לצאת מדעות קדומות, אלא אם כן אתה מוכן לשלם והרבה על ההפרש הגדול בין עלות הסולר מול הבנזין.

מעבר לזאת, ההפרש רק יגדל יותר ויותר כאשר מדובר על נסיעות בין עירוניות, דוגמא קטנה , בצרפת קיבלתי סנטה -פה דיזל ידני, הרכב עם מנוע הסולר צרך בכביש מהיר 5.7 ליטר ל 100 ק"מ בנסיעה רגועה במהירות ממוצעת של 120 ..

אי לכך , ממליץ לך לבדוק את המאגאן , את המגנטיס, את האוקטביה (ניתן להזמין גם בסטיישן), ועוד רבות וטובות , השאלה אם מוכנים לרדת מהסטיגמה של גרמני \ סולר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אבא שלך צריך או הייבריד(הונדה סיוויק,טויוטה פריוס) או לחילופין דיזל, הקיה מאוד זולה וגם משמשת מוניות ככה שהרכב דיי אמין ודיי משיתלם, הפורד מונדאו דיזל והסיטרואן C5 זאת בחירה מעולה לאבא שלך ,נוחות ,גודל ,כוח,אבל אני חושב שהן מעל לתקציב שלך, אם אבא שלך מעוניין רק בבנין אז הסיטרואן C4 בגירסת 2 ליטר והפורד פוקוס 2 ליטר יהיו אופציה טובה.

• תוכן חדש...