Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מצב שכן ויש מצב שלא אם זה 50$ המכשיר אז אתה צריך להוסיף גם מישלוח זה 50$+מישלוח ?? $+33% מיסים

::FEEL THE {XS} power::

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יעקב חס וחלילה אין לי שום בעייה עם המערכת שלך ולמה שתיהיה

פשוט חשבתי שאתה צוחק אז המשכתי מצטער אם לקחת את זה רציני לא היית כוונה ליפגוע :-)

תרגע חבוב ... אני באמת צוחק ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

חברה המערכת הכי טובה זה california boom,שמעתי את הקומפוננת-נעים לאוזן,הסאב-כמעט הוציא שמשה באוטו

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

*2 way component

Alpine SPX-17REF 75RMS

*2 way coaxial

Alpine SPR-17C 100RMS

*Subwoffer

Image Dynamics IDQ 12d4

* AMPLIFIER (mono)

JL Audio 500/1v2

הבנתי שאני לא חזק בתחום ואני מבין את הטעויות שלי למדתי - תודה לכל הסבלנים שלימודו

הציעו ותמכו.

זהוא כנראה ההרכב שאני הולך לקנות אני מקווה שהוא איכותי ויטיב עם טעמי למוזיקה, כמו כן הבנתי שחובה עליי

לבודד את הרכב שלי ולכן אני אחפש ואלמד יותר בנושא הנ"ל.

אני לא יודע איזה מגבר לקנות עבור הרמקולים. מעוניין בהצעות.

ושוב תודה.

• תוכן חדש...