Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעלייה קשה אחת ספציפית(וגם בכל אחת אחרת שבה אני מתחיל נסיעה באגרסיביות), כשאני מתחיל נסיעה בטורים גבוהים, ההגה נמשך לי לצד ימין ולעיתים לשמאל. הדומיננטי זה צד ימין.

אני חושב שזה מעיד על צורך ב:

1-איזון גלגלים

2-החלפת צמיגים(מה שיבטל את סעיף 1)

מה עוד יכול להיות בבקשה?

למשיבים אודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בעליות תלולות יש נטייה טבעית לרכב הנעה קדמית לאבד אחיזה כאשר "פותחים מצערת" עקב העברת חלק ממשקל הרכב אחורה, במיוחד עם לעליה יש גם נטייה לצד מסויים או פונים לרחוב עם עלייה תלולה.

בדוק במקום זה רכב אחר וראה האם התופעה ניתנת לחיקוי.

×
×
  • תוכן חדש...