Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה לעשות אור כחול בלוח השעונים, פירקתי את הלוח שעונים פתחתי אותו ושמתי בפנים 10 לדים כחולים הלחמתי, ולא יצא כ"כ טוב, אני לא מרוצה.

יש אולי מנורות בצבע כחול ללוח השעונים?

הנה תמונה למה שיצא לי ואני רוצה אור חזק יותר.

המחוגים של החום מנוע והדלק לא היו מכוונים, עכשיו הכל בסדר איתם אז תתעלמו מזה.

איזה מנורות אני יכול לשים שיתנו אור כחול/אדום אבל חזק ויפה?

תודה

001.jpg

פורסם

בשביל לקבל כחול יפה, אתה צריך מולכים שקופים

האם מוליכי האור היו בצבע שקוף ? או בירוק ואדום ?

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

המוליכים מתחת לקלפים היו שקופים.

על הנורות היה גומי כזה בצבע ירוק שעשה את האור ירוק.

יש מנורה כחולה או גומי כזה שמתלבש על הנורה ועושה כחול חזק?

פורסם

זה תלוי בגוון/שקיפות של ה"קונדום" הזה.

אצלי זה נותן אדום יפה (כיאה לאאודי) וזה גם עם התלבושת הזו.

(התמונה מסלולרי מעפן...)

02-10-07_0123.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

ארז ידידי, מאיפה השגת את הקונדומים האלה (אל תתנו לי תשובות "יש בסופרפארם":lol:).

מוכרים בב"ש?

כמה זה עולה בערך ואיך זה הולך בחבילה? אני אקנה אדום וגם כחול וינסה מה יותר יפה.

פורסם

אחי אני גם מאזור ב"ש יותר נכון אני גר במושב ליד נתיבות, יש לי חבר שמתעסק עם כל הדברים האלה נראה לי שיש לו את המנורות האלה במיוחד ללוח שעונים...אם זכור לי טוב...מקווה שמחר אני יחזיר לך תשובה חיובית.

אביחי.

פורסם

ba323 , הרכב הגיע ככה מהיצרן (רשמתי, "כיאה לאאודי" :wink:).

אולי אביחי פה מעלי יתן פיתרון יעיל. ד"א מארק10 פירסם פעם פוסט על זה עם תמונות , ואני חושב שגם ציין מהיכן לקנות, אבל באיזור המרכז.

לדעתי ייה אפשר להשיג בחנויות שמתעסקות עם ג'אדג'טים לרכב וכו', שווה לנסות (ללכת לפירוקיה בשביל זה זה לא יהיה רווחי).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
ארז ידידי, מאיפה השגת את הקונדומים האלה (אל תתנו לי תשובות "יש בסופרפארם":lol:).

מוכרים בב"ש?

כמה זה עולה בערך ואיך זה הולך בחבילה? אני אקנה אדום וגם כחול וינסה מה יותר יפה.

בסופר פארם יש את המעפנים של לייף:lol:

ת'אמת, גם אני מחפש כאלה ולא כ"כיודע איפה למצוא. כשאני אמצאאני איידע אותך(למרותשאני מאיזור חיפה,תמיד אפשרלשלוח בדואר).

• תוכן חדש...