Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגיעו לארץ?

הם מיוצרים בארץ ידידי..

אגב, המורל אולטימו המעולה (12") עולה במבצע בחו"ל כ 500 דולר, ובחישוב מהיר כ 1600 שקלים +.

שווה לבדוק כמה הוא עולה בארץ, ואם המחיר הוא "שחיטה" (כמובן בהשוואה) כבר יהיה עדיף (ועצוב) להביא אותו מחו"ל.

פורסם

:shock:כל המורל מיוצרים בארץ?

איך אז המחיר כ"כ גבוה ,כמו FOCAL\HERTZ נגיד שמיובאים מחו"ל.

איפה נמצאת החנות מפעל\יצרן אם קיים דבר כזה?...

פורסם

לא כל המורל מיוצרים בארץ .

אבל הרוב כן .

זה באמת יהיה עצוב , אם המחיר של המורל בחו"ל עולה 1600 , אני חושב שבארץ הוא לא צריך לעלות יותר מ 2000 .

זה עצוב בכלל שחושבים על זה ככה .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

לרוב, המחירים של ה"קומפוננט'ס" למיניהם יקרים בחו"ל יותר מאשר כאן, ייאמר לזכות מורל.

אבל למה יש לי תחושה שהסאב עולה כאן יותר מאשר בחו"ל?

מי שיכול להעמיד אותי על טעותי - אשמח!

פורסם
:shock:כל המורל מיוצרים בארץ?

איך אז המחיר כ"כ גבוה ,כמו FOCAL\HERTZ נגיד שמיובאים מחו"ל.

איפה נמצאת החנות מפעל\יצרן אם קיים דבר כזה?...

:lol:

בוקר טוב .

המפעל נמצא בנס ציונה , או דימונה ... משהו כזה שחכתי .

כן כן אחת החברות הנחשקות בעולם מיוצרת בארץ ה""""" קודש """"" , מביא לך קצת גאווה אה ?

הסטים שלהם עומדים על מחירים מטורפים בחו"ל , אפילו הטמפו עומד על כ 240 דולר .

מה שעצוב זה שאנחנו לא זוכים לשום הנחה , אלה למחיר זהה ביחס לחו"ל ( מה שקצת מוזר כי הם מייבאים את זה מישראל ומוכרים את זה באותו המחיר שאנחנו משיגים את זה פה בשקלים , מצחיק אה ), זה לא חדש שהיבואנים שוחטים אותנו , הם מבינים שתמיד יהיו פריירים שיקנו דברים בפי 2 , וזה בא לידי ביטוי בכל מוצר אלקטרוניקה אפשרי , כמה ישראלי , בכל מקרה בכל הזדמנות אני מחפש לדפוק את הצרכן , אני קונה הכל יד 2 או מערבים במחירי שחיטה , שיהיה גנוב מצידי , אני לא אכניס כסף ליבואן המכוער .

כשסטים שבחו"ל עולים 90 דולר מסכנים פה עולים 900 ש"ח ( soundstream לדוגמא ) .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
אגב, המורל אולטימו המעולה (12") עולה במבצע בחו"ל כ 500 דולר, ובחישוב מהיר כ 1600 שקלים +.

.

1 .מורל מיוצרים בנס ציונה בכניסה מהעוקף פונים ימינה לפארק תעשייתי והם מצד שמאל אחריי המרכז המסחרי .

2. אולטימו עולה בארץ 4000 ש"ח (בדקתי), וכמה מגברים את ה מכיר שיכולים להוציא 1000RMS ב4 אום ?, לפי ביקורות בחול הוא אחד הסאבים המעולים בעולם , כמו גםם שאר המוצרים מהסדרות היקרות (מה שאי אפשר להגיד על הבניים והזולות), יש אותו לשני חנויות ואני מכיר מלא מתקינים.

3. לגביי הדריבר 15 זה משהו ישן והוא ממש בדיחה תהפוך אותו ותסתכל על המגנט כמו מגנט של דוטק 6 .

פורסם

500 דולר מול 4000 שקל , רק בישראל .

למה למכור בזול אם אפשר למכור בפי 3 ולהרוויח עוד כסף ?

ארץ ה"""""""""""""""""""" קודש """""""""""""""""""" .

:drinking:

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

קיבל 500 RMS ב4 אום ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

כן 500 ב 4 אום (כאלו מונובלוקים דווקא די נפוצים .

כל מה שיש בשם שלו 1200.1 1000.1 1500.1 , נותן 500 ב4 אום לערך , שלי לפי CEA 2006 נותן 540 ובתעודת לידה 566 ב4 אום .

פורסם

נחמד .

יושב אצלי עכשיו סאב של MOREL (שלא מיועד לרכב) 8" , ונותן סאונד מדהים , כל אחד ששמע אותו התלהב מזה שהוא קטן זול ומה שאפשר לעשות ממנו .(והוא לא נקנה לשם הרכבה ברכב)

אז מי שקונה עכשיו סאב של מורל בעיקרון צריך להשקיע עוד 4K במגבר שיתן 1000 RMS ב 4 אום , שזה לא נפוץ בארץ.

יעקב

פורסם

מגברי רוקפורד החדשים ( יחסית ) סדרת POWER .

T20001

T30001

אפילו סדרות הגבוהות של פאנצ' שבגישור מוציאים 1000 RMS

P8002

P10002

מסוגלים להפיק מעל 1000 RMS ב 4 אוהם , מחירם בהתאם

ת'אמת אפילו מגברי רוקפורד החדשים הם UNDERATED בצורה מטורפת .

כשה T3002 שמוצהר על 50 RMS לערוץ ב 4 אוהם מוציא בסביבה ריאלית לא פחות מ 220 RMS , באחוזים הוא UNDERATED ב 180% , כמעט פי 3 !

הבנתי גם שהמגבר מונו שלהם ה P3001 שמוצהר על 300 RMS ב 2 אוהם בעצם מוציא 382 RMS , והוא עולה פחות מ 1000 ש"ח .

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...