Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

4 שכבות כמו שנראות כאן, ועוד הבונדו שיתווסף להחליק = מספיק טוב להחזיק שני סאבים.

המבנה לא אמור להוות תיבה, כי מדובר באפליקציה של free air, לכן, זה רק מדף שמחזיק את הסאבים.

ולכן שוב - זה מספיק חזק לאפליקציה הזו.

קארטיונז, אם יש לך מקום לספק, אז אין ספק ותעשה עוד שכבה, או שתגבה הכל עם שכבה עבה של בונדו.

באיזור בלו-בנד (אזור התעשיה ליד הום סנטר קריית חיים) יש שם מפעל שמוכר מוצרים אלו בסיטונאות.

לצערי שכחתי את השם.

מצאתי לך את המקום, אני מצוטט מהודעה אחרת:

אזוה"ת ק.ביאליק רח' החרושת, שם חברה: אלמור פיברגלס. http://www.almor.co.il/GeneralInfo.aspx

תוכל לרכוש שם גם סיבי זכוכית לפי 1.25 מטר רץ נדמה לי 23 ש"ח לפני מע"מ ותלוי בסוג הסיבים (יש מבחר).

יש עוד מקום סמוך להום סנטר בסוף רח' חלוצי התעשייה ק.חיים, (בלו בנד), שם חברה: קידרון פלסטיקה בע"מ

04-8419771

בנוגע לגימור, הדרך ארוכה:

בונדו למילוי החורים.

שיוף מאסיבי גס, ואז עדין, ועדין מאוד (עם מים גם אם תרצה)

לאחר מכן צבע יסוד, צבע, וגלוס אם תרצה.

פורסם

רגע רגע רגע...

מספיק חזק שלא יגרום נזק אבל לא מספיק פיבר לתיבה? אין שום היגיון במה שאתה אומר!

סלח לי אבל אתה טועה... אז אני אלמד אותך משהו קטן...

הסיבה שטוב להשתמש ביותר פיבר מעבר לסיבה שזה יהיה מספיק חזק זה בשביל שיהיה מספיק משחק בליטוש של החומר...

לא סתם מבזבזים זמן וכסף כדי "שיהיה 19ממ של פיבר כי סתם כך"

מה שחשוב זה התוצאה הסופית...מה שאתה רואה בתוך הרכב...ולא רואים מתחת לצבע 19מ"מ של פיבר. רואים תיבה אם 2 סאבים מובנה בתוך הרכב בצורה מושלמת...

טוב...תעשה את מה שאתה עושה בדרך שלך ואני בשלי...חשבתי שיש אנשים כאן שבאמת מבינים..טעיתי בגדול.

פורסם

סליחה גל ההודעה האחרונה לא עוברך...

הבנתי שאתה היחיד כאן שבעצם מבין על מה מדובר.

תודה רבה על העזרה ואני מעריך את זה!!!

• תוכן חדש...